Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
Dievcata , kedy planujete krstiny? Mam dilemu, ci nepockat , kym tie mrazy neskoncia? Ako to vy riesite?
baby ako dlho vám prespia detičky v noci?
@zuzky1104 no my to uz mame za sebou v nedelu sme krstli, planovala som to dopredu nevedela som ze budu take mrazy, a potom sa mi to uz nechcelo zrusit. Malu som zababusila a dala do vanicky tak ze som jej aj tvaricku schovala, pretihla som cez nu fusak a deku. Manzel vykuril auto, pristavil najblyzsie ako sa dalo 🙂 a v kostole som ju mala vo fusaku cely cas.
@nuna55 no my chodime spat dost neskoro, okolo jedenastej, niekedy aj neskor a potom vyspi take 4 az 5 hodin vacsinou a potom este 3 hodinky. Ale je to ine kazdu noc, no zvycajne vzdy vyspi aspon jeden krat tak dlhsie viac ako 4 hodiny. Tuto noc mi vstavala kazde dve tri hodiny, takze bolo veselo 🙂
@mimuska2 drž sa moja 😵 Amy spí v noci dobre, ale cez deň je to hrôza, spí 10-20 min a potom je hore aj dve hodiny, normálne vidím, že chce spať a aj tak otvára očká, zaspí mi na rukách pri kojení a keď ju položím otvorí očká a môžeme začať odznova 😝 aj keď nakojím poležiačky, že ňou potom nehýbem, tak pospí len polhodinku, tiež som unavená, ale aspoň v noci spí dobre, niekedy prespí aj celú noc, inak vstáva raz 🙂 preto chcem teraz nosič alebo to skúsim so šatkou, keď ma bude cítiť dúfam, že bude spokojnejšia...neviem si na to zvyknúť, staršie spali jak zabité prvý polrok a potom to bolo tiež super 🙂
@martinka8 na kakanie je lepšia rektálna rúrka ako teplomer- Amy kaká už každých 4-5 dní 🙂 a ešte nechodíte vonku? my sme boli aj dnes asi polhodinku- malá aspoň trocha pospí, v piatok sme boli u brata a to bola brutálna zima 😀 ale chcela som konečne vidieť synovca- je mladší od našej o 9dní a ťažší o viac ako kilo 😀
@tamaska pekne priberate 🙂 len tak dalej.
@larosa tak to je valibuk maly 🙂 mam uz rektalnu rurku, ak bude nejake nabuduce tak ju pouzijem, ale dufam ze sa uz sama vykaka nabuduce 🙂 A vonku sme neboli, nechcem ist kym je menej ako -5. Dnes sme boli na kontrolu klbov a mame vsetko OK, Svietilo slniecko, tak sme ostali vonku este asi 20 minut.
@mimuska2 obdivujem ta aj ja, ja som nervozna len ked je vecer mrzuta 🙂 nastastie ju ma vtedy na starosti manzel :D :D
@jankaja neviem ako casto musi kakat babo na umelom mliecku, ked je kojene tak nemusi aj 10 dni a moze aj do kazdej plienky, je to individualne, ale moja sa zlostila uz strasne na treti den a straaaasne tlacila a nevedela to vykakat ☹
Aj my radi spime v kociariku, cez den ju stale davam ku otvorenemu oknu do kociara a vyspi mi vacsinou 3 - 4 hodiny. Ale vecer pred spanim aj moja trucuje je mrzuta, len na rukach musi byt a aj to sa puci a place. Na rukach zaspi, ked ju polozime tak je do minutky hore a place. A dokonca ani na cicke nieje spokojna, papa a medzi tym place a taha mi cicku do vsetkych stran....
.kkk
Dnes po tyzdnoch spala tri hodky,uspala mi ju kamaratka ktora prisla nanu pozret.no ale zasa sme tam kde sme boli ale s ovela vacssou energiou.to bude noc,pomoc ☹
@martinka8 Jurko sa narodil veľmi veľký- 4840g a 54cm 😀 a chuderka švagrinka ho porodila normálne, ale vytrápila sa neskutočne a to má možno 50kíl aj s topánkami 🙂 zabudli sme sa odfotiť tehotné a mali sme pre nich rovnaké overalíky, že na fotečky a jemu je už malý a aj nám 😀
@jankaja rektálna rúrka je dobrá vtedy keď bábo sa pučí a boí ho bruško- ľahšie sa s ňou prdká a aj kaká, moja malá teraz kaká častejšie- predtým kakala raz do týždňa, staršie dievčatá kakali tiež raz do týždňa- prostredná aj každých 9dní, ale to bol boj 😝 ak malú nebolí bruško, tak jej je asi dobre a nestresuj kvôli kakaniu 😀
@mimuska2 Drz sa moja, ono to raz musi skoncit, treba dufat, ze jej ten sprej pomoze. A co tak zavolat kamosku na uspanie aj zajtra, mala potvorka citi ze melies z posledneho a u kamosky sa ocividne uvolnila a zaspinkala.
@zuzky1104 chcem sa opytat, ako reaguje tvoja starsia na sestricku??? Nas Maxim Tili uplne zboznuje, aj ked by ju najradsej nosil a niekedy mu musim pripomenut, ze musi byt jemny a vtedy vacsinou odbehne do kuta a place, mam z neho pocit, ze sa citi odstrceny, alebo sa stavia do tejto pozicie. Ale ja sa mu to snazim vsetko vysvetlit a davam mu malu na vankusik nej ju drzi ked sedi aj s nou pomaha, tak neviem ci robim niekde chybu. Je pravda ze tu mam mamu a ona je hrozne ustrachana, ale drzim ju v uzadi, aby maleho stale nenapominala, ved Tili predsa nie je z cukru a vzdy ked nie som s Tili, tak sa Maximovi venujem na 100%. Ako to robite vy???

@martinka8 no to je a mam jej to striekat aj pod pazu.cumlik si zobere velmi malinko a aj to len na minutu moc ho nece.neviem co snou je a je strasne ze jedna dr povie na dvojtyzdnove dieta ze je normalne ked vydrzi plakat aj 5hod.ved to dieta sa vyvija spankom a ona velmi malo spi viac casu preplace.a potom ziadaju vecsie platy neviem zaco. 😠