Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@jankaja my máme kresielko hombacie, ale ešte sa nám až tak velmi nepáči, vie tam vydržať asi tak 5-10 minút a čumí do blba, ešte sa ani moc nevšíma hračky čo sú tam zavesené, len pozerá na stranu a hombe sa, potom ju to omrzí a začne plačkať. Takže čakám kým bude taká pevnejšia, lebo ešte ju to aj váľa na jednu stranu. Ináč od kedy máme dudku, aj mne sa ju celkom darí ukladať do postielky večer, už nemusí byť stále na ručkách. Ale nie stále, ako kedy 🙂
@mimuska2 aj my vyplúvame cumel, hlavne kým sa nedostane do takej spacej hladiny,potom ho už dudká, ale pred tým niekedy aj pol hodinu musím pri nej sedieť a dookola jej ho pchať do pusy a ona ho stále vyplúva 🙂 Tiež niekedy do diaľky 🙂 Musím len vydržať, a keď ho už chytí poriadne viem že jej už ide do spania 🙂
Ahojte no my sme na flaši ☹ malá mi nechce piť z prsníkov a aj mliečka je už pomenej asi budeme dokrmovať...no čo už.
My máme dudlík od cca 2 týždňov a tiež si to nevieme vynachváliť 🙂
Kresielko máme aj my také vybračné ale ako píše @martinka8 ešte tam moc nevydrží a plače ale už sa mi stalo že tam aj zaspala, chúda bola taká vykrútená, ale ona je skoro stále ako luk povykrúcaná 😀 😀 😀 v stredu ideme do poradne a ideme 3 krát uvidíme ako sme pribrali.
Včera sme boli aj s drahým a malinkou trošku po nákupoch...oplieskali sme kopu € a za hodku sme šli domov, ale musím sa pochváliť drahý mi kúpil bolestné za malinkú 🙂 🙂 🙂 dostala som náušnice juj ako som sa potešila.
Baby ja musim pochvalit nasu princeznu, ona je take dobre babulko. Posledny tyzden sme mali problem s Maximom, lebo kasle a sopli, az zahvaty kaslu dostava a Tili bola cely ten cas taka nenarocna, iba si spinkala a papala, nevyzadovala si pozornost, ani na rukach, asi vedela, ze mame dost roboty s Maximom. Normalne sa citim previnilo, ze som jej nemohla dat toklo casu, co by si zasluzila. ☹ ☹ ☹ V sobotu sme isli na plaz, nech sa Maximovi zlepsi dychanie a nech mame pekny rodinny dnik a ona to zase prespala, takeho medvedika ja mam doma 🙂
dnes sme boli na kontrole na ortopédii, všetko OK, už nemusíme na noc baliť naširoko, tak sa tešíme... a na kontrolu pôjdeme až v novembri 🙂
Ahojte babenky ta aj mi máme doma zlatého chrobáčika až takého trošku vybitého,lebo popri kojení musíme už dokrmovať, lebo malý mi vždy vyťahá predné mlieko a zadného sa ani nehne, no a keď sme boli v poradni tak sme málo pribrali tak nám pani doktorka kázala dokrmovať. Normálne som mala dilemu akým UM lebo na trhu je ich toľko, že je človek z toho šialený. A aj keď v pôrodnici mi ho dokrmovali Nutrilonom HA 1 prišla som domov a malý mi z toho Nutrilonu chytil táke koliky, že som na neho pravdupovediac zanevrela. Momentálne sme na UM Babylove Bio PRE a zatiaľ to vyzerá, že je to o.k. Malý keď je napapkaný tak je spokojňučký a aj viacej pospinká. Takže mámeho z neho obrovskú radosť. 🙂
@nuna55 jej krasne nausnice 🙂 aj ja som dostala nausnice ako bolestne heheh, ale aj ako narodeninovy darcek, kedze som mala kratko po narodeni malej narodky, tak to mam spojene 🙂
my sme na striedacku raz dobry a raz zly.... :( dnes je horsie ale asi preto ze uz nekakala 4 dni. Joj dufam ze sa coskoro nauci kakat castejsie 🙂
@zuzkahom ako som uz napisala mamka mi malu znasilnila, donutila ju doslova, mala sa zlstila napinalo ju ale ona jej nedala pokoja az kym nechytila. Ale je to hrozne lebo to dieta nevie ze chce ten cumlik az ked ho chyti vtedy vie ze mu robi dobre, ale ked sa hrame a zacne sa mi zlosit a znovu jej chcem dat cumlik, tak stale bojujeme, ale ked ho chyti konecne tak je spokojna a zaspi. Len musis byt neodbytna. A fakt je to genialna vec, ovela kludnejsia je Lili.
ci panky 🙂 aj ja chceeem 🙂 prvy syncek absolutne odmietal cumlik az ho z neho napinalo a v 5.mesiaci si zacal cmulat postupne palcek. Nechcem aby sa to iste stalo aj tomuto syncekovi...
Jaaj babule,celu noc a cely den sme nespali mala velmi plakala.rano zacala strasne chrcat a skoncili sme poobede na pohotovosti ☹ mala ma silnu nadchu tak mm beha po meste a hlada kde kupi odsavacku na vysavac bo mi sme mali doma iba obycajnu.normalne uz odpadavam od unavy.
@martinka8 no nasli sme ju v lekarni🙂neviem ako to dostala asi odomna bo mi sme boli s mojim chory.no ved este som poriadne nespala odkedy je na svete.je to super vec ale keby si videla kolko som jej vytiahla a este stale chrci.strasne vela soplikov na take babetko.dali nam aj super kvapky.
Heh, od pondelka nebalíme na noc naširoko a malej to asi chýba, budí sa v noci častejšie :( Dúfam, že si zvykne a vrátime sa k predošlým skvelým min. 8 hodinám neprerušovaného spánku...
martinka8 Do hrnčeka dáš za polievkovú lyžicu vločiek a zaleješ tak deci vodou.. Je to veľa vody ale ja som mu dávala len 3-4 čajové lyžičky ráno. a vždy som varila nové na druhý deň...
martina97 môj malinký tiež pekne prdká ale málokedy si mi odgrgne tak si myslím že prdká preto že neodgrgne.... Ale tie vločky by mali pomôcť na kakanie... Ale zistila som že keď nemá čo kakať tak ani po vločkách sa nevikaká... To znamená že všetko mliečko má už strávené a nemá čo kakať a problém je niekde inde.... tak vyskúšaj a daj mi vedieť ako to dopadlo...
@jankaja Ja som malého poistila do 65 rokov moja poradkyňa mi tak poradila pretože keď máš poistenie do 14,18 alebo aj 19 a počas týchto rokov sa dieťatku náhodou stane niečo vážnejšie napr.... (úraz alebo zistí sa nejaká závažná chorob, alebo bude mať trvalé následky) tak po ukončení zmluvy v 14,18 alebo 19 ročného dieťaťa ti už žiadna poisťovňa nepoistí tú danú chorobu. Ja som mu dala AXA poistenie a aj sporenie takže mu dávam 15 Eur. A keď si bude platiť sám a dobre zarábať bude si tam dávať viac a bude mať aj na dôchodok......
jankaja Chcem sa opýtať a to na tej ortopédii ti povedali že treba baliť len v noci??? Lebo ja malého mám na široko zabaleného stále..... 🙂
No a kaslem na sporaci ucet a poistku.dame vkladnu knizku.mm tete sa stalo nedavno ze nejaka poistovna skrachovala a ona mala sporiaci ucet a prisla o vsetko.vela vela tisic eury.asi by ma drb..
@mimuska2 Tak to teda nemáš bohvie čo ja som stále pri ňom a rozprávame sa vtedy je spokojný alebo keď sa už nechce rozprávať tak mu ukazujem rôzne hračky alebo sa prechádzame po dome a obzeráme všetko naokolo... Stále sa mu musím venovať 😝 ale teraz som mu začala dávať hrazdičku takže si môžem na nejakú pol hodinku oddýchnuť.... 😀

@martinka8 ja som bola prvych 4 krat kazdy tyzden a na stvrtej mi povedala ze o mesiac ked uz mam styr