icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

siuzun
2. mar 2012

@jankaja Ďakumej pozriem. 😀 . Aj my sa kúpeme každý deň a ja som akurát dnes pozerala že mu to pomaly mizne... Ja som mu dávala len obyčajný Bupi olejček...... 🙂

martinka8
2. mar 2012

@bboossoorka tak ako mna tam mas v lete ako na koni 🙂 uz sa tesim teraz 🙂

zuzkahom
2. mar 2012

@siuzun moj zabaleny na siroko este ani nebol 🙂

larosa
2. mar 2012

@bboossoorka idem 🙂 len škoda, že nám teraz zavreli cestu k vám 😝 no a dúfam, že ti do vlaku niekto pomôže...a busom sa nedá? či máš bližšie k vlaku?
ja nebalím naširoko lebo nemám poštolky 😀 a jednorázovky používam len teraz druhý týždeň- malá mala hnačku a mám dva balíky mini plienok, tak ich chcem minúť, inač som používala látkové plienky cez deň a aj v noci a ortopédka povedala, že je to dostatočne naširoko zabalené 🙂

mimuska2
3. mar 2012

Jooj zienky rozchadzam sa s priatelom.

jankaja
3. mar 2012

@mimuska2 čože? stalo sa niečo? ... ak je to tak, tak ma to mrzí, drž sa...

mimuska2
3. mar 2012

@jankaja nemam nanho uz nervy.radsej budem sama

mihouk
3. mar 2012

@mimuska2 To ma mrzi, dufam ze sa to vyriesi k tvojej a babulkinej spokojnosti. ☹

siuzun
3. mar 2012

@zuzkahom Ja som ho zo začiatku nebalila. Začala som týždeň pred prvým vyšetrením a tam mi povedala že mám baliť 2 plienky tak odvtedy balím naširoko... 🙂

siuzun
3. mar 2012

@mimuska2 Tak to mrzí aj mňa...... ☹ Ale keď sa máš trápiť tak radšej to ukonči.... Dúfam že máš aspoň rodičov poblíž, lebo zo 190 Euro sa ťažko žije..... 😕

martinka8
3. mar 2012

@mimuska2 och co sa stalo? nieje to len prechodne, lebo ste obaja nervozni zo Sophinky? My sme sa uz tiez par krat pochytili lebo sme mali nervik koli malej, ale vsetko sme si nastastie vysvetlili 🙂 Verim ze to u teba dobre dopadne nech to uz dopadne akokolvek. Drzim palce.

@larosa zmylila som sa, poradnu mam 7meho takze v stredu, ostatne dni som free a mozme sa stretnut kosicanky 🙂

Dnes nam uz pride konecne domov tatik, uuuuz sa fakt neviem dockat, nekonecny tyzdem to bol 🙂
A co sa tyka balenia na siroko, ja som balila prvy mesiac, teda 6 tyzdnov, potom sme boli na kontrole povedal ze vsetko OK, len mame balit par hodin denne, tak som este asi tyzden davala cca na 3 -4 hodky denne, a teraz na to nejako stale zabudam. Takze uz nebalim na siroko 😀

zuzkahom
3. mar 2012

@siuzun my sme boli na kontrolu a doki povedal, ze Martinko ma nalez vyborny, ze klbiky su vyvinute skvele. Balenie nasiroko len preventivne, tak neviem ci ho mam trapit, kedze sa trapime aj s kolikami...

mimuska2
3. mar 2012

@mihouk
@siuzun
@martinka8 myslim ze pokracovat nema zmysel.tak som to ukoncila.

martinka8
3. mar 2012

@mimuska2 ☹ to mi je luto, ale ty urcite vies co je najlepsie pre teba a pre Sophinku 😉

mimuska2
3. mar 2012

@martinka8 noved uz sama neviem.

mihouk
3. mar 2012

@mimuska2 Ty vies co bolo medzi vami, urctie si si to premyslela a vies co robis. Si silna a zvladnes vsetko, lebo to urcite nebolo jednoduche rozhodnutie a verim ze vas dve caka nieco super. Viem ze ti to je na prd, ale ako prejav podpory ti posielam srdiecko. 😉

larosa
3. mar 2012

@mimuska2 možno ste len trocha nepokojní z malej a jej plaču, určite to nie je ľahké rozhodnutie, len sa neunáhli, občas povieme a urobíme niečo čo nás neskôr mrzí a keď situáciu vidíme s odstupom nie je až tak hrozná, no občas aj nie ☹ ... možno keď malá bude lepšie spať aj vy budete mať kľudnejšie nažívanie 🙂 chlapi sú proste chlapi a niekedy je to s nimi na nevydržanie, tak držím palce nech to dopadne čo najlepšie 😵

mimuska2
4. mar 2012

@mihouk
@larosa Dakujem.
No porusili druhy raz nieco co mi slubil ze tak nebude a nacom mi velmi zalezalo.takze usudila som ze nema vyznam zit s klamarom.zhnusil sa mi.

martinka8
4. mar 2012

@mimuska2 to mi je fakt luto, pravdepodobne to bude nieco velmi dolezite pre teba, dufam ze to zvladnes sama, ale nezavidim, bude to urcite velmi tazke. Drzim palce 🙂

mimuska2
4. mar 2012

@martinka8 keby som vedela co dalej.ta malinka..

tamaska
4. mar 2012

@zuzky1104 to skrátenie vôbec nemusí byť. My keď sme boli u ortopéda so staršou tak nám všetko krásne vysvetľoval doktor a ukázal, že čo sa musí upraviť ale to je už skoro 7 rokov do zadu. Ta plienočka slúži na to aby kĺbik tlačil do pany vytvoril jadierko -jamku a že radšj také riešenie s plienočkou ako keby jej mali zasádrovať nohy na niekoľko týždňov že sú aj také prípady :( ale po mesiaci bolo viditeľné zlepšenie 🙂. drží palčeky aby ste sa dlho nemordovali. My sme to nosili na oblečenie nie pod, lebo som ju nevedla s tým do ničoho narvať.

Ahojte maminy - my máme prvý výletík za sebou, boli sme v tatrách a bolo úžasne aj počasie nám vyšlo mala prespala v kočiariku skor 5 hodín 🙂 A ani s nočným spánkom na cudzom mieste nebol problém, tak sme si to užli všetci 🙂

@larosa @martinka8 ja tento týždeň nemám nič v pláne takže kľudne nájdite termín a čas a ja sa prispôsobím 🙂)

@mimiska2 je mi to ľúto, ale zdieľam Larosine slová ešte si to nechaj celé prejsť hlavou a neunáhli sa, viem že to je momentálne ťažké a malinká ti to neuľahčuje

mimuska2
5. mar 2012

@tamaska zostalo to zasa pri poslednej sanci...
Ale aj tak iba kvoli malinkej.

bboossoorka
5. mar 2012

@mimuska2 ahoj.maš to tažke.neviem čo sa stalo ale urobil to raz spravi to znova...viem že to niesuu prave slova utechy ale je to tak...pokial ho už mala nezmenila tak čo potom?ale maš pravdu.druhou šancoou nič nepokaziš ale kvoli malej ostavat s niekim kto ta sklamal neviem či ma vyznam...No ti vieš.ahoj

bboossoorka
5. mar 2012

@larosa s timy chlapmi maš pravdu....juj ja som už netolko krat vykrikovala rozvedme sa ale čo potom?s chlapmi tažko no bez nich?

mimuska2
5. mar 2012

@bboossoorka povedala som este nieco cobsa mi pacit nebude tak je koniec.no hovoril ze on si to vsetko uvedomil a tak takzesom zvedava ako si to uvedomil.uvidime bo nechcem zahodit hned cely vztah.nikdy nebolo medzi nami takto zle dkor naopak vela ludi nam zavidelo a neprialo ked nam to klapalo.tak mozno aj preto to este skusim.uvidime co ukazecas

martinka8
5. mar 2012

@tamaska jeeej super ja odkladam vylet niekam z tyzdna na tyzden. Neviem si to predstavit s drobcom, ale zase na druhej strane by som sla hned, trosku zmenit vzduch. Kde ste boli ak sa mozem opytat? Doporucn

larosa
5. mar 2012

@mimuska2 držím palce 🙂 je to ťažké...aj môj brat robí somariny a Jurko má ani nie 2mesiace, švagrinka je z neho na nervy a malý má navyše dosť problémov a idú teraz na operáciu s hlavičkou a on je totálny debil, namiesto toho aby jej pomohol a stál pri nej, len sa ľutuje, že jej mama mu lezie na nervy a podobne...keby som mohla tak ho zbijem do bezvedomia 😝 žena musí toho vydržať 100krát viac ako chlap a ten to ani nevidí-česť výnimkám, dúfam, že ten tvoj dodrží slovo 😀 posielam ti srdiečko...cmuk

martinka8
5. mar 2012

@tamaska jeeej super ja odkladam vylet niekam z tyzdna na tyzden. Neviem si to predstavit s drobcom, ale zase na druhej strane by som sla hned, trosku zmenit vzduch. Kde ste boli ak sa mozem opytat? Doporuc nejaky dobry hotel 🙂
My sa chystame urcite na velku noc do slovenskeho raja aj s partiou, cca 6 - 7 ludi. Tak dufam ze to zvladneme. Je to nasa tradicia, chodime spolu stale na velku noc 🙂 tak to nechceme porusit. Velmi sa tesim, ale sla by som niekam aj skor na vikendik 🙂

No a co sa tyka stretnutia
@zuzky1104 @larosa @tamaska co tak stvrtok? miesto Hlavna, TESCO, cas cca 13:00????????
je to len navrh, kludne navrhnite nieco ine 🙂

@mimuska2 drzim palce nech je to dobre, a hlane nech k sebe najdete cestu a nieste spolu len koli Sophinke 🙂

mimuska2
5. mar 2012

@larosa dakejm moja aj ja som to pislala vcera🙂d
@martinka8
Dufam ze sa to vrati tam kde sme boli ked nam bolo tak nadherne.

larosa
5. mar 2012

@tamaska @zuzkahom @bboossoorka @zuzky1104 kočky @martinka8 navrhla štvrtok na hlavnej o 13tej 🙂 ja súhlasím, dáme si koláčik?