icon

Januárové detičky 2012

lilly2711
2. máj 2011

Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀

siuzun
12. mar 2012

@janufka0406 veru aj v mojom okolí je veľa chlapcov, ale žena len jedna budú sa musieť chlapci snažiť 😀

siuzun
12. mar 2012

@janufka0406 to malé bábätko môže lietať???? Ja som si myslela že nie???? 😕

siuzun
12. mar 2012

@mihouk Tak to nie sme sami. Môj Samko presne tak isto a niekedy až nedýcha a to ma vždy vyplaší... 😲 Tiež mu niekedy zabehne a búchame po chrbátiku. 😕

tinika3
12. mar 2012

@larosa v spánku sme ešte nepapali, on nepokojne papá, kým sa nepreberie. Len sa krčí, pučí, prdká si 🙂 a ja som doteraz riešila nadprodukciu, takže keď sa pustil, tak mliečko striekalo kade tade, to sa začal on zlostiť, no hotová groteska niekedy 🙂🙂

mimuska2
12. mar 2012

Jaj nejde mi net som na nervy a to mam objednat kocik ☹
Mala mi prestava chciet prso,som nahnevana nato dokrmovanie hlavne ze ked troska cucla mlieko striekalo aj ked sa pustila.asi chytam az teraz poporodnu debku.je mi nejako zo vsetkeho zle, ☹ ☹

siuzun
12. mar 2012

@mimuska2 To budeš mať stresom.Dieťatko vycíti že nieje niečo v poriadku skús sa trošku upokojiť urobiť niečo po čom ti bude lepšie a uvidíš že bude sať..

Ja som mala tiež jednu vtipnú príhodu malý sa odtiahol od prsníka a mliečko mu striekalo do očiek.... Ja som sa hrozne smiala a tá jeho tvárička ako sa ksichtil............. hi 😀 Hotová komédia.... 🙂

tinika3
12. mar 2012

@michaelka5 Aj u nás to tak v noci vyzerá, Po kúpani sa hneď napapá, a niekedy hneď zaspí ani ho nestinhnem preložiť do postieľky, takže už o 20.00 môžeme s mužíčkom pozerať náš Panelák -ový večerníček. A spinká až do 1.00-2.00, a potom okolo piatej, pol šiestej. ale potom už nezaspí, takže o šiestej MUSÍ zo spálne von a k oknu do obývačky, tam si už vykladá obzerá sa, a my raňajkujeme a odbiehame sa mu nastriedačku prihovárať. A to má len dva mesiace.

tinika3
12. mar 2012

@siuzun U nás to je pravidelne. Všetko čo je okolo je niekedy od mliečka. Aj do nošteka mu nastriekalo.

mimuska2
12. mar 2012

@siuzun ona to odmieta kvoli tomu ze som musela zacat dokrmovat a teraz ked citi na prse ze to nejde tak ako s flase tak zacne strasne plakat a nechce.

siuzun
12. mar 2012

@mimuska2 To isté mála moja spolužiačka. Takže teraz je na umelom mliečku. Je to strašné a to mlieko stojí hrozné peniaze.... My čo máme mliečko môžeme byť spokojné však??? 🙂 A keby si si kúpila klobúčik??? skúšala si ???? ja mám také silikónové lebo mám malé bradavky ale možno by to pomohlo lebo tam to mliečko nastrieka keď môj malý rozťahá a potom len potlačí dasienkami a tečie mu to samé vyskúšaj kým úplne nestratíš mliečko.

martinka8
12. mar 2012

@tinika3 aj my sme papkali pred tym kazde dve tri hodinky, a predlzuje to stale viac a viac, ked jej dam cicku po dvoch hodinach, lebo potrebujem niekam ist tak nieje sanca, zlosti sa trucuje a nevezme. Teraz papame tak kazde 4 - 5 hodin. Prsniky sa tomu prisposobili, neodsavam, len ked sa mi velmi naliali tak som trochu odtlacila aby neboleli, a tak sa prisposobili tomu ako mala pije. Myslim ze je to normalne, urcite by som jej netlacila nasilu, ved ona vie kolko potrebuje 🙂 a myslim ze sa to bude aj tak stale menit 🙂

mimuska2
12. mar 2012

@siuzun ona sa vie pekne chytit aj chvilu taha len jej sa to nevhce ked zistila z flase to ide samo 🙂

tinika3
12. mar 2012

@mimuska2 treba bojovať. My sme začali papať najprv cez klobúčiky, lebo malé bradavky a potom poránané, chrastavé, ked sa všetko zahojilo, tak sme trénovali bez, tiež sa zlostil, že mu to inak tečie, tak raz sa napapal s nimi, raz bez až sme ich úplne zahodili🙂 Len treba skúšať.

tamaska
12. mar 2012

@larosa dala si zapísať Amálku do pasu alebo ste šli do Miškolca len tak.🙂 ?

jankaja
13. mar 2012

Baby, ako ukladáte deti spinkať? Natálka sa začala rozčuľovať pri polohovaní na boku, stále otáčala hlavu na opačnú stranu. Tak sme ju začali ukladať na chrbát a "odvďačila" sa tým, že sa v noci budí o 1 krát viac... 😒

siuzun
13. mar 2012

Baby používali ste niekedy plienky z Coop Jednoty tie jednotácke???? Ja ich asi budem musieť vyskúšať lebo bývame na dedine 🙂 a nemáme drogérie len Jednotu a do mesta nieje cesta.... 😒

larosa
13. mar 2012

@tamaska len tak 🙂 ešte som nejako nestihla 😀 ju zapísať do pasu...ale urobím 🙂

martinka8
13. mar 2012

@jankaja ja nepolohujem uz aspon mesiac, lebo to nemalo zmysel, mala si aj tak otocila hlavicku tam kde chcela ona. Takze tiez na chrbatik a ona sa pretaca s hlavickou a aj cestuje uz po postielke 🙂 takze ju stale nachadzam inac ako ju ulozim :D

jankaja
13. mar 2012

@martinka8 Natálka tiež začala v noci cestovať, ani tá perinka ju nezastavila. Rekord bol, keď sa presunula o asi 40 cm a zmenila uhol o 90 stupňov 🙂

martinka8
13. mar 2012

joj konecne je vonku fajne, nie???? My chodime vonku dva krat za den, parada, a stale pekne spinkame v kociariku 🙂 Tak sa tesim, krasne vietilo dnes slniecko, sice este by mohlo prestat fukat ale aj to pride.... 😝

jankaja
14. mar 2012

To bol včera večer. Natálka zaspala až po 2 hodinách, ktoré sme strávili plačom, ukladaním, odgrgávaním, prdením, ďalším kŕmením... 😖 Asi sme sa rozhýčkali - doteraz zaspala prakticky hneď, ako sme ju po okúpaní a nakŕmení položili do postieľky... Teraz sa v noci viackrát budí, po nakŕmení občas plače... nechápem, čo sa stalo ☹

bboossoorka
14. mar 2012

@jankaja netreba chapat,,,je to proste v tom že rastu a robia si s nammi to čo oni chcu
.mali bol na začiatku ne teki anjelik a teraz rno o 5už hore zaspi iba von alebo pri hučiacom digestore a večer chodi spat ako jemu to vyhovuje...ttiež zaspaval hned po kupani ale rychlo ho to prešlo a naučil sa na ručički...problem je v tom že nosit babo celi den na rukach neni slast a bude si musiet asi potrucovat a zvyknut na iny princip bo takto to dlho nepojde,,,mama pride o ruky kedže tatik cele dni v praci

bboossoorka
14. mar 2012

@martinka8 my sme von celi den,,,akurat čo sa napapame a ide sa...ešte že byvat na dedine,,,obliect avon na dvor

bboossoorka
14. mar 2012

@larosa ako dopadla operacia?myslela som na neho

bboossoorka
14. mar 2012

baby čo hovorite na poistovnu farbička od alianz?dnes tam idem poistit maleho.a ozik od nedele je tobiasko božie dieta..Krstiny uspešne za nami,chvalabohu

bboossoorka
14. mar 2012

@siuzun my použivame plienky pampers,,,,su take vonavučke...ale mam doma i tesco lidl ale jednota som ešte nemala ale asi to bude vo forme tesco čož sa mi mali cez ne prečurava a to ich nema ani dve hodki

bboossoorka
14. mar 2012

@tinika3 u nas strieka mliečko denne stale je mali pokrsteny kedže sa tak pekne hrajka s bradavkami ale mliečko je zdrave aspon bude mat peknu plet....asi nastriekam i seba 😉

bboossoorka
14. mar 2012

ja som poporodnu depku mala....a to hned po porode...chvilu som plakala chvilu sa smiala a ani som sama nevedela dovod...proste som išla naraz s malim a to mam doma jedno dieta ale teraz je stale dačo nove....

bboossoorka
14. mar 2012

@jankaja ukladam raz na jeden bok raz na druhy bok a raz na chrbatik na brušku je len vtedy ked zaspi na mne abo na manželovi....abo o ked cviči na posteli....

bboossoorka
14. mar 2012

@tinika3 skus ho dat lahnut a ti si lahni akože nad neho a tak ho krm,,,u nas to tak robime ked už nevieme s kade kam od rozkoše a pomaha to