Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@janufka0406 to malé bábätko môže lietať???? Ja som si myslela že nie???? 😕
Jaj nejde mi net som na nervy a to mam objednat kocik ☹
Mala mi prestava chciet prso,som nahnevana nato dokrmovanie hlavne ze ked troska cucla mlieko striekalo aj ked sa pustila.asi chytam az teraz poporodnu debku.je mi nejako zo vsetkeho zle, ☹ ☹
@mimuska2 To budeš mať stresom.Dieťatko vycíti že nieje niečo v poriadku skús sa trošku upokojiť urobiť niečo po čom ti bude lepšie a uvidíš že bude sať..
Ja som mala tiež jednu vtipnú príhodu malý sa odtiahol od prsníka a mliečko mu striekalo do očiek.... Ja som sa hrozne smiala a tá jeho tvárička ako sa ksichtil............. hi 😀 Hotová komédia.... 🙂
@michaelka5 Aj u nás to tak v noci vyzerá, Po kúpani sa hneď napapá, a niekedy hneď zaspí ani ho nestinhnem preložiť do postieľky, takže už o 20.00 môžeme s mužíčkom pozerať náš Panelák -ový večerníček. A spinká až do 1.00-2.00, a potom okolo piatej, pol šiestej. ale potom už nezaspí, takže o šiestej MUSÍ zo spálne von a k oknu do obývačky, tam si už vykladá obzerá sa, a my raňajkujeme a odbiehame sa mu nastriedačku prihovárať. A to má len dva mesiace.
@mimuska2 To isté mála moja spolužiačka. Takže teraz je na umelom mliečku. Je to strašné a to mlieko stojí hrozné peniaze.... My čo máme mliečko môžeme byť spokojné však??? 🙂 A keby si si kúpila klobúčik??? skúšala si ???? ja mám také silikónové lebo mám malé bradavky ale možno by to pomohlo lebo tam to mliečko nastrieka keď môj malý rozťahá a potom len potlačí dasienkami a tečie mu to samé vyskúšaj kým úplne nestratíš mliečko.
@tinika3 aj my sme papkali pred tym kazde dve tri hodinky, a predlzuje to stale viac a viac, ked jej dam cicku po dvoch hodinach, lebo potrebujem niekam ist tak nieje sanca, zlosti sa trucuje a nevezme. Teraz papame tak kazde 4 - 5 hodin. Prsniky sa tomu prisposobili, neodsavam, len ked sa mi velmi naliali tak som trochu odtlacila aby neboleli, a tak sa prisposobili tomu ako mala pije. Myslim ze je to normalne, urcite by som jej netlacila nasilu, ved ona vie kolko potrebuje 🙂 a myslim ze sa to bude aj tak stale menit 🙂
Baby, ako ukladáte deti spinkať? Natálka sa začala rozčuľovať pri polohovaní na boku, stále otáčala hlavu na opačnú stranu. Tak sme ju začali ukladať na chrbát a "odvďačila" sa tým, že sa v noci budí o 1 krát viac... 😒
Baby používali ste niekedy plienky z Coop Jednoty tie jednotácke???? Ja ich asi budem musieť vyskúšať lebo bývame na dedine 🙂 a nemáme drogérie len Jednotu a do mesta nieje cesta.... 😒
joj konecne je vonku fajne, nie???? My chodime vonku dva krat za den, parada, a stale pekne spinkame v kociariku 🙂 Tak sa tesim, krasne vietilo dnes slniecko, sice este by mohlo prestat fukat ale aj to pride.... 😝
To bol včera večer. Natálka zaspala až po 2 hodinách, ktoré sme strávili plačom, ukladaním, odgrgávaním, prdením, ďalším kŕmením... 😖 Asi sme sa rozhýčkali - doteraz zaspala prakticky hneď, ako sme ju po okúpaní a nakŕmení položili do postieľky... Teraz sa v noci viackrát budí, po nakŕmení občas plače... nechápem, čo sa stalo ☹
@jankaja netreba chapat,,,je to proste v tom že rastu a robia si s nammi to čo oni chcu
.mali bol na začiatku ne teki anjelik a teraz rno o 5už hore zaspi iba von alebo pri hučiacom digestore a večer chodi spat ako jemu to vyhovuje...ttiež zaspaval hned po kupani ale rychlo ho to prešlo a naučil sa na ručički...problem je v tom že nosit babo celi den na rukach neni slast a bude si musiet asi potrucovat a zvyknut na iny princip bo takto to dlho nepojde,,,mama pride o ruky kedže tatik cele dni v praci
@martinka8 my sme von celi den,,,akurat čo sa napapame a ide sa...ešte že byvat na dedine,,,obliect avon na dvor
@larosa ako dopadla operacia?myslela som na neho
baby čo hovorite na poistovnu farbička od alianz?dnes tam idem poistit maleho.a ozik od nedele je tobiasko božie dieta..Krstiny uspešne za nami,chvalabohu
@siuzun my použivame plienky pampers,,,,su take vonavučke...ale mam doma i tesco lidl ale jednota som ešte nemala ale asi to bude vo forme tesco čož sa mi mali cez ne prečurava a to ich nema ani dve hodki
@tinika3 u nas strieka mliečko denne stale je mali pokrsteny kedže sa tak pekne hrajka s bradavkami ale mliečko je zdrave aspon bude mat peknu plet....asi nastriekam i seba 😉
ja som poporodnu depku mala....a to hned po porode...chvilu som plakala chvilu sa smiala a ani som sama nevedela dovod...proste som išla naraz s malim a to mam doma jedno dieta ale teraz je stale dačo nove....
@jankaja ukladam raz na jeden bok raz na druhy bok a raz na chrbatik na brušku je len vtedy ked zaspi na mne abo na manželovi....abo o ked cviči na posteli....
@tinika3 skus ho dat lahnut a ti si lahni akože nad neho a tak ho krm,,,u nas to tak robime ked už nevieme s kade kam od rozkoše a pomaha to

@janufka0406 veru aj v mojom okolí je veľa chlapcov, ale žena len jedna budú sa musieť chlapci snažiť 😀