Januárové detičky 2012
Ahojky budúce maminky - čakateľky na január 2012. Keďže zatiaľ takúto tému nikto nezaložil, dovoľujem vás sem pozvať. Mám termín 1.1. 2012 a teším sa na ďalšie, aby sme spolu prežili naše tehu 😉 😉 😉
Tak šup-šup sem.... 😀 😀 😀
@larosa @martinka8 @jankaja mam vas cez hotel Akademik
@mimuska2 Teba neviem najst ☹
Baby, dnes aky pekny dnik. Boli sme s Tili u kadernicky, bola sice trochu nervozna, lebo nespala, ale zvladla to super a maminka ma nove vlasky, tak sa vytesujem. Medzitym sa mm pohadal s mamickou a ona je odvtedy urazena, ani vlasy my nepochvalila, aj sa ma na to mm pytal, tak ho to asi mrzi ako sa ku mne sprava, no mne to radost pokazit nemoze. 😀
@mimuska2 našla som ťa, poslala som ti žiadosť. To je ale divné, že som našla len teba a iných nie...
My sme mali zábavný večer a aj noc, večer sa psovi podarilo podhrabať plot k susedovi a ujsť na ulicu, tak ho manžel musel naháňať, potom s baterkou hľadať to podhrabané a zátarasou zabrániť ďalšiemu úteku.
No a Natálka sa rozhodla, že medzi pol štvrtou a pol piatou je skvelý čas na to byť hore 🙂
no moje dieta sa vzdy cez obed kedy by som si mohla aj ja lahnut rozhodne ze nie...pekne Matejko nech spi a maminka rozpravaj sa so mnou🙂,ma len dva mesiace a debatuje,ehka,gagoce🙂 to aj vase tak skoro kecaju? lebo prveho to chytilo az okolo 4mesiaca...
no baby uz ste asi vsetky naFB ☹
ahojte 🙂 , nie som clenkou vasej diskusie, ale chcela by som sa vas nieco opytat, ak mozem 😕 . mam 6tyzdnovu dcerku a za posledne tri dni nam kakala raz (ale poriadne), pricom predtym kakala aj tri krat denne. kojim ju, len akurat na noc jej davame nutrilon. stretli ste sa s tym niektora z vas? je to normalne, alebo ci s tym mame ist za doktorkou? dakujem 🙂
@kajkovajanka nám doktorka povedala, že keď je dieťa na UM (hoci aj len dokrmované), malo by kakať každý deň. Stolica by mala byť riedka. Naša malá je ale už len na UM a kaká každý druhý deň.
Keď je stolica riedka, malo by to byť OK.
@michaelka5 Natálka tiež už vydáva rôzne zvuky, slabiky, veľmi reaguje, keď sa jej niekto prihovára 🙂
@kajkovajanka Nam doktorka povedala,ze kojene babätko moze kakat do kazdej plienky,alebo len raz za tyzden.No ako vydim kazdy dk hovori asi daco ine...Na tvojom mieste zavolam,zato nic nedas a budes spokojnejsia...
@kajkovajanka no my len kojime, ale kakame raz za tri styri dni..... teraz sme dokonca kakali az po 6tich dnoch, riedke 🙂 Takze si myslim ze je to normalne, ale ak ta to ukludni zavolaj radsej dokotrke. No pokial je babo spokojne tak si nemyslim ze by to mal byt problem.
tak dalsi super vikend za nami 🙂 baby mne Lili spala uz dve noci od pol desiatej do siestej rana bez zobudenia..... neverim.... 🙂 Ja som uz spania nemala od tretej som ju kontrolovala a nechapala ze co sa deje.... Sranda. Tak uvidime ako dlho nam to vydrzi. Ale zase cez den spinka tak max. hodinku v kuse inac len take 20minutove driemky. A po lyzovacke minuly vikend sme tento vikend vytiahli korcule... bolo krasne pocasie a super to padlo 🙂 Ako ste vy vikendovali? A @larosa ako sa ma maly Jurko? Stale na neho myslim, duam ze je vsetko dobre a uz sa ma lepsie 🙂
@martinka8 Aj nasa vcera spinkala od 9tej to 3tej, to bola pohoda. Pamatam si ze aj Maxim spaval v tomto obdobi tych 7hodin, ale bohuzial sa to zmeni, takze traba z toho vytrieskat co sa da 😉
U nas dnes bola celkom zima, vlastne nie tak zima ako neprijemne, takze bola len rychla prechadzka. Ale aj tak bolo super, dnes svokra isla ta het domov, mam konecne pokoj a konecne sa poriadne napapkam, ved dnes bolo maso s kapustou, ale tomu uz odzvonilo 😀 😀 😀
dakujem vam dievcata za odpoved 🙂 , medzitym sa to znova rozbehlo, dnes rano mi nakakala uz dvakrat do cistej plienky 😀 . a poslednu dobu je to tiez aj riedke, takze dakujem aj za info o tom, lebo sme sa bali, ze ci nema hnacku alebo co. a mala vyzera byt spokojna, papa, spi, pousmieva sa sem-tam 🙂 , tak nebudeme panikarit, ked vravite, ze by to malo byt ok 😀
baby chválime sa 🙂 Jurka už v piatok pustili z Jisky na izbu a švagrinká zasa kojí 🙂 takže super, len chuderka z toho stresu a vyčerpania dostala horúčky a musela ísť domov, takže teraz je tam s malým brat 🙂 tak snáď sa dobre postará 🙂 držte palce 🙂
pomoc, chyta ma zapal prsnika a chripka v jednom, neviete najaku rychlu radu? lebo na nete je toho moc...a muz zrovna ide zajtra do roboty ☹potrebovala by som zakotvit do postele.
@michaelka5 Na prsniky kapustove listy a kojenie. Chripku cajikmi. Drz sa!!!
@larosa Tak to som rada,ze je to uz lepsie..Aj ked tu moc nepisem,stale som na neho myslela..Aj som si poplakala ☹ .Nasa Natalka ma v hlavicke cystu,boli sme na sono a dk nam vravela,ze to nie je vazne a,ze sa to vstrebe..Len mne uz slovo cysta vyvolava tie najhorsie mozne scenare...Drzim Jurkovi palce,nech je cim skor doma..
@larosa super super, nech je co najskor doma a vseci sa mozu tesit zo zdraveho chlapceka. Drzim velmi palceky stale. Drzte sa vsetci 🙂
Minulu noc sme uz nespali celu 🙂 uz sme dva krat papkali aj v noci. Ja mam ale pocit ze mam trochu krizu, nejako malo mlieka sa mi robi... tak dufam ze sa to upravi coskoro 🙂 pijem tolko cajickov a vody.... ze len curam vkuse haha.
@larosa to je super ze uz lepsie,no palceky mu drzim stale drobcekovi.
@jankaja a dr si hovorila ze je na um?mne ked mala plakala 3tyzdne v kuse tak ona stale hovorila ze ju to prejde a ked som isla inym 2dr tak mi povedali ze treba dokrmovat lebo sa narodila vacsia a ona potrebuje hned sytejsie.a ked sa ma potom opytala nasa dr na malu a povedala som jej to tak zacala vrieskat ze ked som to vydrzala 3 tyzdne tak uz dalsie dva vydrzim.urcite ved by hladovala.najhorsie je ze nemozem prestupit polroka k inej.v stvrtok idem na poradnu tak som zvedava co nove.rovno ju porazi ked jej poviem ze uz ani prso nechce.
@mihouk nasa ked nespi cez den tak ani v noci.budi sa potom kazdu hodinu a place.takze sa snazime byt viacej vonku cez den🙂potom sa zobudi tak dva razy🙂🙂dnes ma laska dva mesiace,tak to uteka...
A ani neuverite co sa mi stalo.mam objednany kocik ktory dojde az v utorok tak som mala zatial pozicany od kamosky.no iba ked sme boli na prechadzke tak sa mi zlomila rucka a nejde to spravit. ☹
Tento rok mam asi prekliaty ☹ ☹
@mimuska2 no, na začiatku som jej hovorila, že je dokrmovaná Nutrilonom, že svoje mliečko odsávam a dávam jej to z fľaše (dojčiť sa nechcela ani za svet). Stále hovorila, že "zdravá matka by mala vyživiť svoje zdravé dieťa" a pod. No a potom som jej hovorila, že mám zápal prsníka. No a odvtedy sme sa o UM, resp. o tom, čo Natálka papá, našťastie nebavili.
Ešte na začiatku sme s ňou riešili, aké UM je najlepšie, lebo sa nám zdalo, že z Nutrilonu má koliky, ale to tvrdila, že všetky UM sú rovnaké, že striedať mlieka nie je riešenie, že tráviaci systém si musí zvyknúť. Našťastie sme zistili, že s mliekom tie koliky nemajú nič spoločné, tak už sme nemali dôvod hovoriť jej o tom.
@martina97 fúha, z toho som mala hrôzu, že sa niečo pri pôrode dovrže. No šak aj sa, my sme museli ísť na akútnu sekciu, pretože naša Natálka bola zamotaná v pupočnej šnúre a ako som tlačila, začala ju dusiť a zhoršili sa ozvy na monitore. Nakoniec ju aj museli rozdýchavať UPV vakom so vzduchom. Ale po minúte bola našťastie OK 🙂

@martinka8
@jankaja idem vas najst🙂ja rastik a majus danihel.🙂