icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lalia87
14. dec 2016

@kwr hmmm..tak drobatku je u maminky dobre 🙂 ja som minule robila skoricove susienky a vkuse som ich chrumala a potom som mala ako keby take stahy v bruchu,aj magnezko som si davala. Az potom neskor ma napadlo ci to nemohlo byt z tej skorice,ktovie. Uz tie susienky je pes 😂

sandri
14. dec 2016

Baby neblaznite a pekne potiahnite do 40 tt. Este mate na porod cas 🙂 ja na porod zatial vobec nemyslim, uz som aspon vecicky poprala, este ich musim ozehlit.

zuzuk22
14. dec 2016

Baby pomoc .... Predchvilkou som dostala chut aj som si otvorila a ziedla celu konzervu s jahodami 😀

zuzzuli
14. dec 2016

P

fronili
15. dec 2016

@mamuskazuzuska ja pojdem rodit urcite az v januari si myslim cajik som zacala aj pri simovi pit v takomto obdobi😊ten sa vypytal aspon o 9 dni skôr.
Mesiac dozadu sa mi snivalo ze sa mala narodila 12.1. a par rokov dozadu v ten datum zomrel moj milovany deduško tak by ten datum vystriedalo niečo pozitivne.Ale hlavne nech všetko dobre dopadne.Ja len nechcem prenasat to je jedine lebo uz nevladzem a malinka ma tak strasne kope az to uz niekedy boli.

fronili
15. dec 2016

@lalia87 ja som niekde citala ze cucoriedky zaberaju na vyvolanie pôrodu a spomenula som si ze den pred pôrodom som ich jedla pri simovi😅ale moxno to bola len nahoda.
Cajik kupis v lekarni prikladam foto ako vyzera a ako sa vola.su ale asi aj ine znacky tak staci ked v lekarni povies nazov.Ja som kupovala sipany

nikolienkaa
15. dec 2016

@zuzuk22
@lalia87 ten čaj v lekárni som kúpila "malinik z ostruziny " alebo na ten štýl sa to vola ony budú vediet 👌 A škoricu mávam tiež skoro kazdy deň na krupicovej kaši 😂

@veronikanellka171 ja mávam teplý kúpeľ celé tehu macam sa tam aj vyše pól hodiny nato je uz moje telo asi zvyknuté 😏 Uz čakám u doktora ,zas som tretia nič noveeeee 🙈

@kwr nakoniec este prenášať budeme 😂😂

veronikanellka171
15. dec 2016

@nikolienkaa ja som prvaaa 😀😀 od 8h ordinuje ale 7:15 som tu bola lebo zevraj tu byva masaker ale zatial sme tu len tri

nikolienkaa
15. dec 2016

@veronikanellka171 môj ma písané ordinácie hodiny od 7:30 ale on tu este nikdy nebol prv než o 8... a prvú aj tak brava cca 8:15 🤐

nikolienkaa
15. dec 2016

Maly mi ide vyskočiť z brucha a skáče na mechuri Jak na trampolíne 😅😁😁

gulocka7888
15. dec 2016

Dievcata my musime cakat do pondelka.A priznam sa je to prvy krat co mam strach ist k doktorke.Dufam len ze sa moc neposunul lebo pred dvoma tyzdnami bol hlavickou nacapeny uz pripraveny na porod.Ale este moc skoro tak vela lezime a oddychujeme.A aj poslickovia nas kde tu navstivia.A maly ma kope ze niekedy myslim ze sa chce uz aj prekopat len caka z ktorej strany uvidi svetlo 😀

nikolienkaa
15. dec 2016

@gulocka7888 ja som možno za kravu ,ale ako cítiť tich poslickov ? Lebo mne nikdy nič neni 😂

cookiee
15. dec 2016

Nám poradili, že ak chceme urýchliť pôrod tak mame jesť datle a hýbať sa - sedieť na fitlopte 😀 tak vyskúšajte 👍
Čaj z malinovych listov a alchemilky pijem aj ja, dúfam že pomôžu 👍
Ja nechcem velmi prenášať 😖

nikolienkaa
15. dec 2016

@cookiee nelubim datleeeeeee 😢

nikolienkaa
15. dec 2016

@cookiee nemôžu byt figy ? 😂😂😂

cookiee
15. dec 2016

@nikolienkaa
Poslíčkov som mala ja minulý tyzden a ani som nevedela že to boli poslíčkovia 😝
V noci som dostala bolesti do panvy ako pri menzese a vystupovali mi aj do krížov a nešlo ma to prejsť.....nemohla som spať ani som si nevedela dobru polohu nájsť a malí robil cirkus 😂
Potom som si dala magnezium a cca po viac ako 2-3 hod som zaspala ale že sa vraj nemá uz jesť magnezium lebo to potláča tieto bolesti a to nieje dobre. Telo sa jednoducho musí pripraviť na pôrod a robí to takto 😉
A ked budeš mat tieto bolesti tak si môžeš vliezť do vani a dať si teplý kúpeľ a ked Ti po tomto kúpeľni prejdu bolesti tak to boli len posličkovia ale ak sa Ti po kúpeli tieto bolesti zosilnejú tak prichádza pôrod 🙂

nikolienkaa
15. dec 2016

Baby mam pozitívneho streptokoka 😢

monikapaal
15. dec 2016

@nikolienkaa nič sa neboj aj ja som mala pri prvom a teraz nemám . Dajú ti akurát antibiotiká pred pôrodom a tot vsjo 😉

zuzuk22
15. dec 2016

Ja mam termín 23.1. Ale bola by som za keby to bolo skor 🙂 ale za nie este teraz 🙂 do noveho roka este nech je v brusku a potom by sa mohla pomaly zacat aj von chystat 🙂 take 2 týždne pred porodom by som sa nenahnevala 😀

fronili
15. dec 2016

@zuzuk22 aj ja by som po novom roku prijala presne ako pises ti by bolo super 😅ale bohuzial dribci si vyberu aj tak sami kedy to pride😊

jetotu
15. dec 2016

Babyyyy!!! Koľko ste dali na 1.x s aniballom? Ako dlho a často treba cvičiť aby som sa dostala na tu 30?

julinka88
15. dec 2016

@zuzuk22 aj ja mam tsk termin ale prijala by som celkom keby sa malinka 11 narodila na moje narodkyyy😀

jetotu
15. dec 2016

@julinka88 ja mam termín 11.1 🙂 ale toto určite nebudeon :D do konca rokamax to vidim

zuzuk22
15. dec 2016

@fronili jasne 🙂 nakoniec si sami vyberu kedy pojdu von 🙂
@julinka88 oli je narodeny 27.12 a ja dufam aby aj mala vtedy nesla von 🙈 nechcem aby mali ten isty den 🙉

jetotu
15. dec 2016

@zuzuk22 to by bola party :D kamoška má tak presne dva roky na deň na hodinu rovnako deti :D

veronikanellka171
15. dec 2016

Ja som otvorena na 1prst.. poslala ma na ekg ale nestihali ze mam prist poobede alebo cez tyzden a o 13h idem na poucenie o epi

jetotu
15. dec 2016

@veronikanellka171 🙈 rodime???🙂🙂🙂: drz sa napis co ďalej 💖

sandri
15. dec 2016

Dnesna poradna ma uplne sokovala. To moje dieta za 2 tyzdne pribralo rovne kilo! Odhadovana vaha je momentalne 3,2 kg, vahovo je 3 tyzdne popredu! Ak to takto pojde dalej, tak ma sekcia neminie, 5 kilove dieta ma po cisarskom nenechaju rodit prirodzene ☹

nikolienkaa
15. dec 2016

@jetotu ja som cvičila dokopy tak 4x dostala som sa na 22-23 ďalej uz nemôžem cvičiť mam toho streptokoka :(
Snáď ho dám von
Dnes mi meral panvu povedal ze vytlacim aj macka tak uvidím 😂

veronikanellka171
15. dec 2016

Zatial nerodim a sa jej pytam ci mysli ze to bude do vianoc a ona ze asi nie.. takze neviem no