icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
15. dec 2016

@jetotu ináč písala som mojej pôrodnej a ze ten streptokok nič neznamená pre mna ale babo budú chrániť prinporode čože možem cvičiť s balónom a doktor môj mi to zatrhol 😏😏

jetotu
15. dec 2016

@nikolienkaa podľa mňa to vôbec nemá vplyv a dr asi nevie o takej pomocke lebo samotné cvičenie s balónik ti pôrod nevyvoláva a ani sa nedostane dnu. Jedine ze sa otvára tak vtedy by som necvicila

veronikanellka171
15. dec 2016

@jetotu ja ho uplne vytlacim von akoby som ho porodila.. ale ja cvicim tak ze pomaly nafukujem nech sa to pomaly roztiahne a potom ho "porodim"

jetotu
15. dec 2016

@veronikanellka171 aj keď štípe? Tak potom kedy je tá hranica že nemám ho,, tlačiť,, ? teda že ho mám zmenšiť?

veronikanellka171
15. dec 2016

@nikolienkaa aj podla mna streptokok s balonom nic nema no neviem no :( 100ludi 100chuti

veronikapodolska
15. dec 2016

@jetotu nemalo by stipat, skús menej nafúkať a tak vytláčať a o pár dni skús pridať na centimetroch mne pomáhal aj detský olejcek keď som si pred cvičením pomasirovala hradzu😝

jetotu
15. dec 2016

@veronikapodolska no dnes prvýkrát a tak to stipat že som ho vlastne celý sfukla... 16,5cm. Tak budem asi zatinat zuby, lebo takým tempom ďaleko nezajdem, a rodiť môžem každú chvíľu :D a tá masáž hrádze... No mne je z toho zle, normálne na odpadnutie 🙈

veronikanellka171
15. dec 2016

@jetotu hej stipe ma to niekedy

nikolienkaa
15. dec 2016

Ale olejcek by sa nemal k tomu dostať ..len všetko co je na vodnej báze
@veronikapodolska
@jetotu

veronikapodolska
15. dec 2016

@jetotu no je možné že sa ti tam urobila trhlinka a to ta vlastne stipe pri tom tkaku☹

veronikapodolska
15. dec 2016

@nikolienkaa to som nevedela, ja som používala olejcek aj pred tromi rokmi a balónik je v pohode, ale tak úplne jemnučko no je mi to príjemnejšie ako lubrikant 🙂

jetotu
15. dec 2016

@nikolienkaa olej sa nesmie používať na balónik, ale na samotnú masáž hrádze. Môže sa olejom narušiť štruktúra balonika, preto sa má používať len lubrikant na vodnej báze

nikolienkaa
15. dec 2016

@jetotu presne

jetotu
15. dec 2016

@nikolienkaa
@veronikapodolska
@veronikanellka171 takže baby aj keď to štípe mám tlačiť hej? Nepotrham sa:D

majaon
15. dec 2016

@fronili Tak urcite nechcem ani ja pretahovat,od noveho roku sa chystam ci uz behat po schodoch,viacej sexovat 😉 alebo pogooglim co este vyvolava porod,ale aj pri Simonkovi som skusala vsetko mozne,chcela som aby sa narodil na Valentina a vydrzal presne na TP - 17.2.,no a to som mala v 7.mesiaci kludovy rezim...Len si chcem este vychutnat tie pocity ked mam v sebe novy zivot,kopanceky,lebo to uz pp. nezazijem.Ale po porode sa tiez budem musiet rozdvojit asi 😀😀😀

veronikanellka171
15. dec 2016

@jetotu hej hej ale s mierov neze das zajtra 28cm 😂😂😂😂

jetotu
15. dec 2016
veronikapodolska
15. dec 2016

@majaon jej moja slečna bude mat tiež 3 Rocky 17.2 a tiež sa mi páčil valentínsky dátum, povodne som mala termín 23.2 tak uvidime ako to bude teraz🙂

nikolienkaa
15. dec 2016

@jetotu áno len tlač ,ale všetko s mierou fakt 👌 Ved aj ked tlacis väčšie hovienko tak to zastipe 😂😂a potom sa to zas dá dokopy 🙂 ale mne to dako nešlo na viac než 22cm uz som sa cítila totálne plna ze sa mi ani viac nedá nafúknuť ... no uvidím ci teda budem pokračovať 🙂

majaon
15. dec 2016

@veronikapodolska no bola by sranda keby sa nam aj tito drobci narodili v rovnaky datum,ako pozeram sme v rovnakom tt 😀

jetotu
15. dec 2016

@nikolienkaa čekaj. Idem na to pokus dva :D

nikolienkaa
15. dec 2016

@jetotu všetko píš potom 😂

jetotu
15. dec 2016

@nikolienkaa no dobre, prišla som na to ze keď to začne stipayymusim poriadne zatlačiť, ale pridrzujem rukou aby nevyletel :D no ráno 1.x 16cm potom 16,5 teraz 17- ale už nič nestipalo. dám na každý deň 1cm aspoň. Dúfam že to je reálne 🙈

nikolienkaa
15. dec 2016

@jetotu ja len neviem akým štýlom dôjdeme na cca 32 cm 🙈😂

julinka88
15. dec 2016

@zuzuk22 aale tak dnad vydrzi mala neboj

zuzuk22
15. dec 2016

Baby ja som mrtva....pobede prechadzka s olim 2 a pol hodinova....a teraz od pol 7h do 20h dalsia prechadzka... Pred ktorou som este umyla aspon rychlo riad a spravila a supla do chladnicky cesto na medovniky...zajtra alebo pozajtra budem robit... A nohy ma bolia nenormalne.. ..vyvalila som sa uz pred tv a dnes sa uz asi nepostavim....iba ak by ma žeriav zdvihol 🙈🙈🙈🙈

jetotu
15. dec 2016

@nikolienkaa no hlavne nech sa nejak pripravíme na tie hlávky sisate :D

zuzuk22
15. dec 2016

@julinka88 tak dufam hej 🙂

nikolienkaa
15. dec 2016

@jetotu ja keby viem asi orientačnú váhu malého ale nič ... môj doktor mi povedal ze je uz dosť veľký uz ho nevie pomedat a hotovo...

marusia_81
15. dec 2016

@zuzuk22 podobne sa cítim, celý deň som vypekala a nohy mám ako dve rúry opuchnuté 😒 už nevládzem, neviem kto ma prenesie do postele asi tiež žeriav😉 ráno konečne poradňa po dlhom čase skoro po troch týždňoch tak šom zvedavá....