Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@lenkavalkova nechtikovu masticku si natieraj na tu žilu 👌
Obúvanie topánok je zážitok 😂😂😱
Baby, odisla uz niektorej z Vas hlienova zatka? mne odchadzala tak postupne asi tyzden, tak normalne, no vcera cely den a noc som kvoli tomu nespala, co v takych obrovskych kusoch odchadzala a musela som byt stale na zachode :( a ako mam rozoznat, ci v tom bola aj plodova voda alebo nie? Ziadne kontrakcie nemam, ale neviem, ci ist do porodnice alebo nie... Staci, ked pojdem k svojmu gynekologovi?
@weroneeka kym ti nepdtecie plodova voda ta je ruzovkastej farby vraj alebo kym nemas pravidelne kontrakcie netreba ist nikam.Zatka je symbol ze to moze prist za par hodin alebo za par dni.Tak uz len chyt tasku poloz ju ku dveram a cakaj 😉
@gulocka7888 Ked v tej zatke bolo aj trocha ruzovej a bolo jej strasne, strasne vela, niekedy aj tekutejsie, tak neviem, ci to nebolo zmiesane s vodou...
Moj problem je to, ze ja mam ist cisarskym, tak neviem, ci fakt cakat na kontrakcie alebo co...
@weroneeka daj si vlozku a ked tam bude natecene chod normalne do porodnice, otestuju vlozku ci je tam aj plodova voda. Za to nic nedas, radsej takto ako potom lutovat
@nikolienkaa ano uz sme ho postavili v nedelu a odvtedy mi ho maly a psi uz niekolkokrat odzdobili🙂)))
@nikolienkaa aj ja som zvedava urcite sa viac posnazim.pri simcovi sa mi podarilo len 2 mesiace kojit😞a to mi kolostrum v 8 mesiaci vytieklo ked som sedela v tureckom sede a kukla na plafin ze preco som mokra ci nieco od mami presakuje.😂 to sa mi stalo tak asi dva krat ze tricko bolo komplet durch mokre aj s podprdou.toto tehu sa mi to nestalo ale kolostrum mam tak tento krat chcem zabojovat o mliecko viac.a hlavne si do toho uz neneham kecat od druhych☝
@weroneeka mne ked vytiekla hlienoba zatka do 5 minut mi praskla voda.ale ked len hlienova zatka nic sa nedeje vtedy sa nechodi nikam.niektorym babam odide aj tyzden pred zacatim pôrodu.pokial ti nevytecie plodova alebo nemas stale intervali kontrakcii nestresuj sa.u mna vysla cela pri simcovi vyzeralo to ako 5 cm sliž a doslova konzistencia ako žele alebo puding.sorry za opis ale inak to neviem vysvetlit😊
Tak toto dieta uz vazne vymysla: sestra odlieta zajtra na obed a kedze to na porod vobec nevyzera si hovorim tak co uz snad medzi sviatkami...a vcera od 23 do 1 rana brucho tvrde ako kamen a k tomu taky tlak na tlacenie ze som uz kukala ci sa hlavicka von netlaci...tak uz neviem...s Ozzym som nic take nemala vobec, normalne mi zacali kontrakcie a potom som mala epidural cize vobec neviem ci sa mam tesit...a dnes rano zase cudne tlaky...tento maly tam snad chce vydrzat az do 18tky....
@sandri tieto novsie pracky maju problem ked nemaju vyvazeny bubon, vtedy neodstreduju takze ak si tam mala len toho mojkaca tak mozno preto ti ho nevyzmykalo... mala si tam supnut s tym vyzmykat jeden cisty uterak povedzme 🙂
Ano ked odidet zatka tak nic, kamoske odisla a az o 3tyzdne rodila..
Dakujem Vam, upokojili ste ma 🙂
Mna len prekvapilo, kolko jej bolo. Ten tyzden odchadzala ako vytok, ale vcera kazdu hodinku, dve take obrovske kusy naraz. A preto som si nebola ista, ci v tom nahodou nebola aj plodova voda...
Baby mate super, ze chodite tak castejsie na kontrolu,my mame v Rakusku 5 za cele tehotenstvo,poslednu mam buduci tyzden v 35.tt,a termin az 29.1.🙈 To bude stres🙈 taska uz nachystana,ale vela toho nepotrebujeme,asi pojdeme hned v ten isty den aj domov😊
Prišla prvá materskaaaaaaaa
Poďme kupovať sampuuuus 😂😂
Upratujem zas a znova,pride na navstevu statna hygiena,teda...moja mamina 😂 😂 😂
Dnes mame tradicny familiovy babinec,ideme na vianocne trhy,tety,deti,sesternice 🙂 tesim sa ked bud.rok uz pojdem aj s mojou zubrienkou 🙂 majte pekny den
@nikolienkaa no dnes som zatala zub a snažila sa aj s tým pálením risknut... Tak som dala rovno zo včerajších 17 na 19🙈 a tu som. Večer skúsim opäť pridať. Začína má to baviť ale asi objednam celu paletu lubrikantu 😂😂😂😂
@veronikanellka171
@weroneeka baby aj ja som už bez zátky :D a pohodka, ešte som neporodila. Aj keď Hlavička už nebalotuje ale je doslova narvana vo vstupe. V správe: Hlavička tlači, nalieha na vstup, pod lon.k, cipok 1,5cm
@bellybug mne nikdy termin nemenili ani pri Simcovi.Pri Simim som mala termin 18.8.Ale podla 3Dcka mi vyhodil pocitac vtedy 9.8. a aj sa narodil 9.8.😅ale asi len nahoda.Uvidime kedy sa malinka vypyta uz sa neviem dockat kedy ju prvy krat uvidim pohladim pobočkam jaj 6 tyždnov zacinam byt hrozne nedockava💖
A ja klasika, zatial nic nepostupuje, krcok drzi, hlavicka este vysoko, ja keby som nemala cisarsky tak ani neporodim asi 😅 Mojim detom sa nechce von 😀 Pri prvom som mala uz zlu plodovu vodu, ked ho vyberali, tak dufam, ze ma nenechaju az uplne do terminu cakat...ale po dvoch cisarskych asi nie, predpokladam nejaky tyzden, ze pojdem skor.
@jetotu no vidiiiiis super , ale dávaj si pozor 😘 Ja este skúsim trosku pocvicit,pôrodná sa ma pýtala ci uz chcem teda rodiť ale hovorím ze urcite by to nešlo tento tyzden tak po stedrom dni pôjdeme asi nato 👏🏻 Mi pomôže 🙂
I ked muž by chcel aj toho 1.1. Jak mam vypočítané 😂
@weroneeka tak pokojnejšie... No prvá sekcia bolo naozaj to najhoršie čo som kedy zažila v tomto tele... Kontrakcie a samotné spustenie pôrodu som nezažila, takže neviem ani ja co sa bude diať. Pokojnejsia som možno preto, že viem, že takcitak ta bolesť či už prirodzene abo po cisárskom.... Prejde 🙂
Babiiii otazocka mam pocit ze sa mi ta mikoza vratila.myslite ze mam cakat do pondelka alebo mam ist do nemocnife na prehliadku.mam doma sj canesten aj lactacyd na hygienu.tento krat ma nic nesvrbi opät.problem je vo vytoku take hrudky biele sfarbene do zlta.doobeda som to nespozorovala.sprchujem sa po tej mikoze predoslej aj rano a vecer tak ja uz neviem.😭
Ja sa extremne bojim porodu nakolko netusim co ma caka :(

@nikolienkaa hej aj ja idem vo stvrtok, jedine co ma stve ze k inemu lekarovy lebo ta moja tam neni :( tak dufam ze ma pozre ale aj ked nie mu poviem