Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Ženy vyvolávali Vám niektorej pôrod (oxytocinom) ?
@nikolienkaa mne lebo som.bola na 4cm a moj oxytocin sa.minul...
@kwr a aké to je ? Zrazu začnú stahy a kontrakcie a ide to ?
Baby v com budu spavat vase miminka?
Napuste mi alternativu co obliect ak bude v perinke a aj alternativu v spacom vaku.
Dnes som niekde citala,ze naj.teplota v izbe by mala byt okolo 22-23st.a ja tu mam teraz 25 a pride mi byt zima 🙂 pod napr.overal aj body sa davaju ci?
@nikolienkaa vies ze neviem? Mne lekar odporucil epidural lebo ked daju umely oxytocin tak kontrakcie pridu rychlo, su silne a caste...ale ked mi.dotiekol dali mi.dalsi ale nie moc cize ked som.bola na 10cm tak som.si kontrakcie pekne vychutnala a citila, aby som vedela kedy tlacit...ale bolo to nakoniec super lebo som necitila sitie ani ked zo.mna lekari dolovali placentu...kebyze nemam.epi tak idem dolu na sal kvoli placente...a zotavila som sa perfektne a ked oxytocin odoznel nemala som jedinu bolest len co som si stichy citila...na druhy den doma.uz som.varila a upratovala🙂
@kwr no to si mala super
No v Nitre epi neni 🙈
@nikolienkaa aj ja som mala vyvolavany druhy porod a po pravde nikdy viac. Dufam ze teraz sa tomu vyhnem. Posledne 2 hodiny som mala neskutocne silne kontrakcie, porod bol sice celkovo rychly ale na tu bolest (oproti prvemu spontannemu porodu) nikdy nezabudnem 😔
@natalia_17 noooo uz sa pomaly pripravujem 🙈🙈🙈 dufam ze ho potom obleciem 😂😂😂
Boze baby....🙈 oli dosiel medzi nas do poslele o pol 5h rano a stale sa na mna lepi...🙈 tak som to dnes uz vzdala a pockala kym zaspal a odysla som ja do jeho izby 😂😂😂 teraz lezim v jeho posteli 160 siatke. 😂😂😂 zakreta jeho malym paplonom 😂😂😂 som si aspon ponozky musela obut 🙈🙈🙈 uvidime ci este zaspim 😀😀😀
@lalia87 ano spravna teplota by mala byt v spalni 22 stupnov. Koli tomu ze babo sa moze rychlo prehriat a davaju to do suvisu s prevenciou SIDS. Tak si trenuj pomaly us teraz 😊 inak ja teplotu v izbe nemeriam ale v spalni mam vypnuty radiator tym padom je tam chladnejsie ako v ostatnych izbach a aj sa nam lepsie spi. A co sa tyka obliekania babo by malo mat o 1 vrstvu viac ako ty. Takze napr pod pyzamko alebo overal dat este body pripadne ponozky. Nezlakni sa ak ma studene rucky a zbytocne neobliekaj vela lebo ja som taku chybu robila pri prvom a nechcel mi spavat a bol urevany.. a az neskor som pochopila preco. 😆
@natalia_17 no u nas v spalni je tak 24-25 tiez lebo starsi mi odmieta spat pod perinou takze je len v pyzamea to zas nechcem aby mi prechladol :(
Baby a uz máte v potulkách aj monitor dychu ? Mam to uz inštalovať 😂
V postielkach
@nikolienkaa ano ja uz mam nainstalovany aj monitor dychu, uz je cela prichystana 🙂 a prikryta vrecom na smeti aby sa na nu neprasilo
@mamuskazuzuska Jaj vlastne ja este nemam opraté veci v postieľke
Tiež koli zaprášeniu to opere mamina ked budem v pôrodnici 🙂
Ale dakujem
Tak už sme konečne aj my napiekli aj ozdobili, už sa cítim úplne neschopná nic nestíham😟 Vcera som z posledných síl aj stromček s dievčatami ozdobila, tašku zbalenu ešte nemam ale myslím že mám už vsetko pokupene, a veci mám všetky poprate na veľkej hromade a čakám ci príde daky škriatok to pozehlit 🙂
@veronikapodolska wooooow, tak to je brusko riadne 🙂
Ahojte aj mne pri prvom vyvolavali porod som prenasala a dala som si po par hodinach epiduralku nedalo sa vydrzat 😉
@mamuskazuzuska waaau kedy mas termin brusko mas teda pekne😊
@fronili to nie ja 😀 ale aj ja mam pekne 🙂 ja mam 20.1. ;)
@zuzuk22 @natalia_17 dakujem 🙂 a tie bodycka take bez rukavove? A na to overal? A sup do perinky? Ja inak nejako neverim tomu mojmu teplomeru v izbe,lebo tu byva dost chladno na to aby som tu mala az tolko stupnov 🙂 ja tiez radsej spim v chlade, v teple sa mi vobec neda.
@mamuskazuzuska ja som sa pomilila😂prerukla som meno to patrilo
@veronikapodolska jeeeeeej konecne niekto kto ma velkostne aspon take brusko ako ja 😁 a ked sa objavi ten skriatko co zehli posli ho prosim aj k naaaaam, ja tu mam tiez jeden vianocny stromcek z pradla 🎄

@fronili ooh kiezby to bol aj moj pripad...