Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@kwr super.Ja som teraz 34+3 a moj krcok je skrateny na 18mm.Musim len lezat samozrejme.Ale otvorena este niesom.No tiez je ten nas drobec pripraveny len je este skoro tak mu musim dohovorit nech tam este tie 4 tyzdne vydrzi.Aj mne by trebalo pozehlit baldachyn ale uz az po vianociach.Ked budem mat 36 tyzden za sebou.Doktorka ma inak upokojila ze budem mat rychly porod tak uvidime co bude.Prajem vela stastia
@gulocka7888 dakujem, ja tiez dufam v lahsi kedze bude druhy a dost skoro po prvom tak snad si telo este pamata;)
@veronikanellka171 podla mna nie 🙂
@veronikanellka171 podla mna tiez nemas moc padnute😊
@nikolienkaa Tiez rozmyslam nad takym kresielkom, kolko stalo? A kde si kupovala?
@lenkavalkova v Pre deti ,okolo 130€
Ale mali na vyber vela druhov
My sme kúpili to co aj vibruje,hojdá a ma dakych 12pesniciek...iné mali toho menej bud pesničiek alebo nevibrovalo,tak o to menej stali 🙂 su aj za 70€
@veronikanellka171 mne sa tiez nezda ze mas padnute brusko.
@bellybug aj ja som moc aktivna zajtra ma caka pecenie dvojnasobne aby som uz kolaciky zaniesla svokruse nech ma aj ona napecene kedze s tou rukou nic nespravi.Maly ma najnarocnejsi den asi za cele obdobie.Dnes robi od rana sceny skrieka place a to uplne prehnane este to nerobil.Ja sa cudujem aka som dnes kludna pri nom 😅dufam ze to je len dnes lebo inak by ma asi piclo.Ale aj manzela teraz nevidi max 10 min vecer dlho pracuju od rana od piatej do pol deviatej tak mozno je preto taky preciteny
@veronikanellka171 podla.mna este nie, ale mne napriklad kleslo necely den predtym nez.mi.zacala odtekat voda...
Dakujem lebo mna mama tak oblbla ze som ani nevedela ako vyzeralo
@nikolienkaa Dakujem, chcem take co vibruje, vyhravat nemusi, hluku je u nas dost ;). Musim popozerat. Este chcem aj ohrievacku, nemam odsavacku... Ozaj baby beriete si odsavacku aj do porodnice?
@lenkavalkova ja neberiem, lebo prve tri dni zvycajne este nie je vela mliecka, ale mam ju nachystanu a ak bude treba mi ju donesu 😉 no aj tak si myslim ze bude stacit az doma
@lenkavalkova Ja nemam este kúpenú odsávačku a ked tak tak mi bola odporúčaná Philips avent .... nikde mam všetko MAM značky 🙂
@fronili
@zuzuk22 baby nebojte. sice ziarlit isto budu, ved su to deticky, a doteraz vas mali len a len pre seba.. ale to prejde, a ked budu dospelaci budu najlepsi partaci. ja sama mam brata s rozdielom 1,5 roka a ked sme vyrastali by sme sa pozabijali, a rodicia s tym nic nespravili, proste to k tomu dako poatri, ale teraz by sme dali pomaly zivot jeden za druheho 😉
ja dam taky mozno blby priklad, ale na podobnom principe, my sme pred 2 rokmi kupili steniatko, a kazdy si ho tak oblubil, ze ked sme prisli niekam tak vsetci iba za psom jeeej, no ahoooj, moje krasne, atd, hopka na ruky, a tak, a maly a my ostatny niekde na druhej kolaji 😀 a mne to docvaklo az ked zacal maly robit povely ako pes,, pchat sa do jeho pelechu a pod.. ze vlastne ziarli strasne, ... tak sme si o tom pohovorili a zmenili to.
kazdopadne je super ze mate partnerov, je super vyhradit si cas iba na toho starsieho surodenca kazdy den, ked aj na pol hodinku. dat tatikovi nech okupa mimco a vy sa zavriete do izbicky so starsim, pomojkate, precitate rozpravku a tak... ale len vy dvaja bez mimina 😇 cize nebude mat pocit ze je odstrcene to starsie. a zapajat do pomoci, dones plienocku, cumlik, a velka pochvala 😉 nebojte bude to v pohode 😉
takze sa z toho zbytocne nestresujte lebo oni tie obavy mozu uz teraz citit 😉
Uz viem co je to tvrdnutia brucha ,mávam take "sťahy" vo vnútri ... teraz maly musí vydržať zajtra idem kadernícke a nestihli by sme aj tak prísť uz do štedrého dňa 😂
@lenkavalkova ja beriem,sesterka ze potrebovala,museli jej tam pozicat,tak ja mam pre istotu nachystanu 🙂
Ja si odsavacku neberiem ani nekupujem pokial neviem ci budem mat mlieko.. prinajhorsom rychlo mama kupi alebo draheho sestra nam posle
Diky, no uvidim, ale asi radsej kupim pre istotu. Bo ja som vela mlieka nemala a mozno to odsavanie pomoze pri tvorbe, ci myslite, ze nie?
Co sa surodencov tyka, my mame medzi chalanmi 1,5 rocny rozdiel a maju sa strasne radi. To sa kazdy cuduje, ze to este nevideli. Oni sa na seba kazdy den tesia, vystiskaju sa, do skoly, zo skoly chodia za ruku a taaak podobne, davaju si pusu. Vedia sa aj pohadat, ale nebiju sa, to uz naozaj musi byt aby jeden druheho capol.. takze sa nebojte 🙂. Najhorsie bolo, ked bol starsi v skole v prirode a mensi nevedel bez neho vydrzat.
Baby idem si ja teraz po radu- ako viete tak za cele tehu ma tu nikto neskontroloval zospodu az dnes ta babica nova.
Mali ste zvyseny vytok po vysetreni u gynekologa? Ja uz neviem.ci je to zvyseny vytok alebo mi odteka voda, zatial.toho nie je tak vela ze by som panikarila a aj tak.nemam volat kym.nebudu kontrakcie len by ma.zaujimalo ci ste mali niektora takuto skusenost. Diky
@kwr ja zatiaľ nie žiadny výtok ani po vyšetrení ani mimo ... sem tam mi len cvrkne 😂😁
@kwr ja ani, zaznamenala som takmer po kazdom vysetreni zospodu zvyseny vytok. Zvlast po tom poslednom. Moze to byt. Aj tak mi je cudne, ze ta doteraz nikto zospodu nekontroloval. Mna na kazdej jednej poradni.
@lenkavalkova to je tu v Holandsku bohuzial bezne. Aj tato babica povedala ze kolegyne s nou nebudu suhlasit ze vysetruje...
@nikolienkaa to aj mne preto sa nechcem zatial prilis nadejat...
@kwr ja som mala normalne len taky mierny vytok, skor vodovy sem-tam, nosila som intimku viac menej len pre istotu, ale po poslednom vysetreni, ked kontroloval krcok, tak som mala hustejsi vytok, az som bola prekvapena, ale tak doslo mi, ze to asi vdaka tomu vysetreniu... Ale tebe by som skor mala drzat palce, aby to naznacovalo nieco ine ;). Vsak hadam aj v Holandsku vedia co robia, ale tu sme zvyknute na ine, tak nam to pripada cudne... Kazdopadne drzim palce 🙂

@kwr to je super sprava 🙂 myslim na vas stale ci nahodou sa nic nedeje.
@veronikanellka171 toto iste robi moja mala totalne mi lieta brucho ma strasnu silu niekedy to az boli a je neprijemne ale aspon vieme ze ich mame 🙂
@bellybug wau no nech este pobudne aspon do silvestra drzim palceky drobcekovi
No bola som dnes na tej gynde a samozrejme ako som myslela mikoza.dostala som dva druhy bonbonov ktore musom uzivat minimalne do noveho roka.a to som sa tesila ze po vianocoach skocim uz na manzelika.a aj tak musom cakat teraz.
malinku pocuval takym rohom cez ucho.
A na poradnu idem normalne ako som mala 29.12. tak som zvedava ci bude utz a chcem sa konecne opytat kolko malinka cca vazi.a ci sa nieco nezmenilo na krcku.Babi ja nechcem cakat az do 25 januara XD chcem ist po novom roku XD