Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@jetotu zaujimave, ze moja jazva doteraz nikoho netrapila 😂 aspon nie do takej miery, ze by ju niekto meral... Ale pravda je, ze ma ani nejak extra neboli... citim ju, ked mi tvrdne brucho, alebo ked sa maly natahuje, ale da sa to vydrzat 🙂. Drzim ta palce, daj vediet, co zajtra ;)
Gratulujem maminám k vytúženým uzlíčkom lásky a prajem skoré zotavenie pre drobcov a maminy 🙂....a držím palce tým,ktoré to už majú našlpainuté ....
@lenkavalkova
@jetotu
ja maám termín sekcie 5.1, teda 8 dni pred TP... sotva skončím 39 tt...chcela by som neskôr ale čo už 😔
@lenkavalkova tak ta to asi neboli,ja som Ed spomenula že má strašne páli pri každom pohybe, akoby som mala zápal mechúra. Hneď na to pozrel. Malý mal v36tt odhad váhy 3890g,som 19mes po sekcii tak môj dr to veru nezanedbava. A som za to žeby mi každý týždeň jazvu meral. Chcela som rodiť prirodzene, dr má v tom podporoval, kým nezačalo toto. A radšej pôjdem skôr ako neskoro. A áno bude mať krásny dátum 1.1. :D keď bude starší môže oslavovať dva dni po sebe :P
@lenkavalkova ja mam naplanovanu sekciu na 10/01/17
@lenkavalkova ja mam predbezne dohodnutu 13.1. 🙂
@mamuskazuzuska
@buchta666
@elisebah91 Bude to tam huste :D :D :D
@lenkavalkova a termin mam 20.1. takze tiez tyzden pred...
@nikolienkaa no čo moja? Ešte Predychavas? 🙂
@mariajuraj ja picham cele tehu clexan na riedenie krvy, aj mas tie injekcie pred sekciou vysadit? ja som sa zabudla hematologa spytat.
@eliz188 mňa pri malej vzali v 34.tt nechali má dva týždne polezat až kým zrazu ctg nebolo nereaktivne... Už som šla. Vtedy mi veru nebolo všetko jedno. Ale chvalabohu mala sa sama nadýchla a az na to ze bola celá biela od mazku bolo všetko v najlepšom poriadku 🙂 ty už budeš o dosť ďalej ako my vtedy. Mne dr vravel ak začínaš 37.t už je to ok36+ 🙂 samoska že som mala dva termíny, pri jednom som bola 35+4 a pri druhom 36+4 chvalabohu ten druhý bol správny 🙂 držím palce, budete dobre 🙂
Dnešná poradna fajn 🙂 ďalšia zas o tyzden v stredu 🙂 zo spodu ma dnes nepozerala . Ale robila mi Sono 🙂 sedím na 37 tyzden 🙂 prietoky v poriadku 🙂 váha približne 2850g 🙂
Inak dnes uz dve moje spolužiačky porodili 🙂
Ahojte, nemate nahodou telefonne cislo na kramare na ultrazvuk na 8 poschodie? Dakujem
@buchta666 mne hematologicka povedala, ze ak pohdem cisarskym,tak si to uz gynekolog odsleduje, ze kedy vysadit. Ak by som rodila normalne a chcela by som epi, tak minimalne 4 hodiny pred porodom by mal byt pichnuty fraxik, neskor uz nie. Ale ja mam slabucku davku fraxiparine, len preventivne 0,3_ku.
@mariajuraj
ja mam 0,4 tiey len preventivne, nemozem na to teda zabudnut este s gynekologom prediskutovat, idem sekciou
@nikolienkaa to ta este stale trapia? dufam, ze uz nie a malinke je s tebou a preto sa nam neozyvas 😉
@buchta666 to tieto nizke davky vraj nesposobuju problem s vysadenim. Mne ho chceli na hematke vysadit uz pred 2 mesiacmi, no ja som sa bala....moja husta krv vraj bola pricinou potratov, tak som primarke povedala, ze vydrzim a dopicham do konca 😉
@zuzuk22 dakujem ti,ja uz som total k.o.
Zajtra mam inak aj ja poradnu aj sono,potrebujem nech sa na mna kukne,strasne ma boli funa a ked kaslem tak v nej mam bolesti aj vo vajecnikoch. Neviem si predstavit jak tam na sone vydrzim cakat aj tri hodiny,uz teraz mi je z toho zle.
Ktovie co ta @nikolienkaa ,snad to uz ma za sebou
Dievcata aj vy myslite na nikolienku?Bude isto vycerpana ale ona sa nam ozve.Musime byt len trpezlive.
@gulocka7888 myslime, myslime 🙂 @nikolienkaa drz sa, vela sil prajeme a ozvi sa nam 🙂
@lalia87 aj tebe vela sil. Zajtra drzim palce. Tiez som nachladena, ale nastastie nemam teplotu, ani velmi nekaslem. To si ani predstavit neviem, staci mi, ze kycham. Vela oddychuj. Zvladnes to 🙂
Ach,dievcata..tak sa nam to tu rozrodilo,ze som sa aj ja priprela a zacala som sa dnes balit do porodnice 😅 dakujem kazdej z vas za motivaciu ❤
Po dlhom trápení sekcia !
Bolo to uz vykúpenie ❤️
Môj poklad hebucky 49cm a 3140kg
Nikolaskooooooooo 😊😘❤️❤️❤️
Ženy dakujem za vašu podporu
@nikolienkaa aaaaaaaaaaaa obrovdka gratulacia!!!!!! Fotky a detaily ked sa zotavis vsetky tu na Teba myslime a malemu vsetko najlepsie k narodeninkam🙂

@lenkavalkova zojka bola sc 36+4 a úplná pohodka. Malý musí ísť už von lebo ho všetci čakajú :D ale nie mám problémy s jazvou a prcko je veľký, už je dolu napchaty a jazva 2,02mm mala naposledy. Hranica sú 2mm. Som zvedavá či má zajtra už nenechajú