Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@nikolienkaa no ten je neskutočnyyy 😍 ❤
@nikolienkaa gratulujem a vela zdravicka zelam❤ A tebe rychle zotavanie🙂
Ja som rodila v utorok sekciou...
@zubrienka1 srdecne gratulujem a prajem vela zdravicka obom 😉❤
@syska171
@nikolienkaa Baby srdecna gratulacia ku krasnym drobcekom a prajem vela zdravicka 😍❤
@nikolienkaa Naaadherny chlapcek 😍 velka gratulacia a hlavne ryyychle zotavenie
@majaon dakujem🙂
Ahojte baby, tak začala mi odtekať voda a uz jej mam tak malo, ze ideme rodiť. Ze vraj. Akurát mi dali vyvolávačku, tak som zvedavá co sa ide diať. Škoda, este som chcela vydržať aspon do nového roku. Tak nám držte palce, nech to mame šťastlivo a rýchlo za sebou 😀
@petra1_2017 tak držím všetky palce aj bábätku ....potom napíš podrobnosti 😉 😍
@petra1_2017 držim moc moc palceky nech ti vsetko dobre dopadne.a potom uz len uzivat drobceka.dzim palce a ohlas sa nam ✊☘😊
@petra1_2017 držím silno palúchy, držkaj sa🙏
Ďakujeeeeeeem Vám zo srdcaaaaa ❤️😘
@petra1_2017 držím palce. a ozvy sa nám. hlavne nech všetko dopadne v poriadku. 🍀
@petra1_2017 drzim silno palce 🙂
@petra1_2017 drzim.palce mamina🙂
@nikolienkaa waaaaa 💖💖💖💖😘😘😘😘 blahoželám moja zlata 🙂 naaadherneee okate bombulo 😍💖 buďte zdraví, želám veeela veľa mliečka a nech si čo najskôr fit 🙂 užívaj maličkého 😘
Baby ale sa nám to tu rozbehlo čo?😂🙈 bude vôbec niekto januárový? :D bude isto ale chcem vedieť koľko bude presne termínovych :D
@nikolienkaa krásný batostek 😊 gratulujeme a veľa veľa zdravicka prajeme 😉
@nikolienkaa jeeej gratulujeeeem nech sa rychlo zotavis a malinky nech rastie😀
@nikolienkaa blahoželám, konečne to máš za sebou 🙂
@nikolienkaa jupiiii😍 tesim sa a zo srdca gratulujem 🙂 Budte zdravi a stastni cely zivot.👶🙏 Maly je prekrasnyy a o sekcii by si mi mohla porospravat v SS. Budem rada dakujeeeem. Az ked budes mat cas a chut 😍
Ahojte, tak my bez zmeny. Žiadne kontrakcie 😳 nemyslela som si ze niekomu budem aj bolesť závidieť.... uvidíme co povedia rano, malé musí von. Myslím ze uz so mna vytiekla všetka voda no ona stále tečie.
Baby mna uz porazí z tých nocí, nie a nie zaspať, gratulujem všetkým mamičkám...ked vidím tie krásne bábätka tak aj to nočné ponocovanie dako vydržím🙂
@petra1_2017 možno sa to už teraz rozbehne 🙄 no už niečo s tebou urobia, neboj..... Aj ja chcem už ísť 😨 no som zvedavá čo ďalej, držkaj sa 😍 už nech si s krpčekom ❤

@nikolienkaa nadherny je 😍😍😍