Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@buchta666 ja som 5 dni po sekcií a vložky samozrejme ze treba aj podložky na tie prvé 2-3dni bolo sem tam aj na podložke a teraz uz ledva mam dačo aj na vložke ,velice dobre sa cítim prajem aj tebe aby ti to tiež šlo takto pekne bez komplikácií
@veronikanellka171 ja 20.1. ale 13.1. mam planovanu sekciu 🙂 teda ak to nepride same skor 🙂
Ahojte baby. Ja mam termin 26.1. ale myslim si ze to dovteddy nevydrzim. Predtyzdnom som dosla z Kramarov lebo v 35 tyzdni si ma nechali koli tlaku, tyzden som si polezala a pustili ma na vianoce domov, ja som porodila maleho pred 2a polrokmi tiez sekciou a teraz mala je otocena zadockom a opat mam tlak vysoky spodny len ma udrziavaju na tabletkach aby som vydrzala do 38 tyzdna. Baby poviem vam ze som sa zmierila so sekciou viem co ma caka ale ked som tam lezala tiez ma zmocnil strach ako to zvladnem. Teraz mam pocit ze zjem 1 chlebicek a ze som zjedla vsetko. Je niekto kto bude rodit na Kramaroch niekedy v blizkej dobe, ja mam 5.1. poradnu a asi mi povedia termin sekcie.
@veronikanellka171 3.1. vcera mi odisiel kusisko zatky ale odvtedy nic...dokonca aj otravny vytok totalne prestal z nicoho nic, maly sa ledva hybe, tak netusim....v utorok poradna, uvidime ci babica tomu trochu pomoze, vo stvrtok prilietaju moji rodicia na par dni, tak uz by bolo naozaj na case aby sa Alfie narodil...uz ani kyselinu nemavam v noci, spavam celkom v pohode len ma nad ranom picha okolo vajecnikov,,,tak uvidime...
Ach babi taka som napalena sama na seba.Chcela som poskladat kresielko hupacie co mame po Simovi a chybaju mi dve casti na zlozenie aby som to spojila.Viem ze som to zabalila spolu ked som to zlozila a vobec to tam nebolo.Neviem to najst nikde presla som kazdy jeden kut 😭😭😭asi sa na to vyseriem.
@bianka... po prvej dobabranej sekcii, kde ma rezali na dva krat a potom mi povedali, ze si mam zobrat svoju plnu cestovnu tasku a preniest si ju z odd. JIS na novorodenecke, tak som skoro zemrela, kazde 2 metre som musela tasku polozit a tahala som sa popri stene, ani plakat som nevladala. Ale to bolo pred 11 rokmi. Na dalsiu sekciu som uz sla s kufrom na kolieskach a teraz si ho beriem tiez. Ale musim povedat, ze druhy krat mi uz nedovolili ani ten kufor tahat, niekto mi ho preniesol. A prve dni mi sestricka podala z kufra co som potrebovala. A potom sa to uz dalo nejako zvladnut ;)
@veronikanellka171 Ja mam termin sekcie urceny na 12.1. 🙂
@nikolienkaa a co sa tyka rezu?
@veronikanellka171 ja. 17-20. Uvidime.kedy pride
Ach Jo už som aj ja prechladnuta aj mladsia dcéra aj muž od neho sme to asi dostali☹ práve som naložená v horúcej vani dúfam že neporodim😟
@kwr aj mne tusim stvrtok kusok, piatok kusok, dnes kusok a som stale cela 😂 Ale tiez som si vsimla ze na par hod mi prestal vytok
@bianka... perfektne všetko dneska mi vyberali svorky toho som sa strašne bála a lahoda hneď to bolo s este sa ti aj uľaví lebo to ako keby taa trosku tahalo
@veronikanellka171 aj ja 23.1. no dúfam,že pôjde skôr slečna 😁
@lenkavalkova a kde v ktorom meste?
@nikolienkaa tak na 5ty den teda? Super ze uz si za tym...
Inak baby asi mám ten syndróm uhniezďovania či ako sa tomu hovorí,lebo by som vkuse niečo upratovala a drhla aj keď nevládzem s krížami,ale chcem mať všetko pekne prichystané na prvé dni doma po pôrode 😌 no aj drahý dokáže podrobiť,takže sa môžem spoľahnúť aj na neho ❤
@majaon ja som tak vcera mala- umyt ladnicku, preorganizovat policky v kuchyni aj detske policky, muza som nahnala odzdobit stromcek a na kornach som.zamietla dlazky vratane pod sedackou prach vsetko, skoncili sme hodku pred polnocou🙂 uz len zehlenie mi ostalo na dnes vecer, a posledna vec co sme.neskusili: muz mi vari kari...
@veronikanellka171 mna uz vsetko znepokojuje a tak neviem ci je to dobre ze prestal alebo nie lebo nechcem vyvolavacku...tak snad ...napis keby sa nieco zmenilo nech mam aj ja nadej🙂
@jargre v Bojniciach 🙂
@kwr ja tiez som v strese bojim sa vyvolavacky.. samozrejme aj porodu
@veronikanellka171 ja rodila prvu s vyvolavackou
Porod oki len kontrakcie boli brutálne......
@veronikanellka171 ja 12.1. 😉
@nikolienkaa jj ja pamätám že po sc som hneď na 3-4.den už na allwayskach ficala. hádam aj teraz RO tak,, pôjde,,:D najviac sa ale zase bojím ľahnúť si na stôl 🙈 a potom samoska postaviť sa
Tak ja mam 5.1 poslednú poradňu u mojho gynekologa.. Stále sa este rozhodujem či ísť rodiť do Bojníc alebo do Pe.. Do PE to mam síce o 20km ďalej no stále som este není rozhodnuta.. Mám aj možnosť si naplánovať pôrod.. No to tiež vaham či tomu nechať voľný priebeh či plánovať.. Navyše zajtra začínam 37tt tak reku už by som si pre istotu aspoň tasku zbalit mohla ..
@veronikanellka171 ja mam termin 15.1. Ale podla sona mal byt uz 3 dni na svete 😊
@veronikanellka171 ja mám až 19.ho, ale dúfam, že to príde skôr 🙂
@nikolienkaa a mozem sa spytat ktory doktor ti robil sekciu? Mala si aj zazmluvneneho doktora?
@buchta666 ja som šla rodiť prirodzene len sa to trosku skomplikovalo ja som rodila a nemala som koho lebo moje dieťa von nechcelo ísť nebolo ani pri panve čiže akútna sekcia ...nemala som nikoho a lajtman a kapusta 👌 Ja som tu veeeeeeeeelmi spokojná ....škoda ze sme dneska nešli uz domov (koli žltačke )ale nemá ju zas takú vysokú žeby sme museli absolvovať tu fototerapiu 🙂

@mariajuraj ja podobne. 😂 naberiem si jest ziem za 4 lyzicky a idem prasknut co sa do mna viac nevojde 😅😅😅