Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
Zeny vy ste tu take vysmiate a ja som len klbko nervov 🙂 nic nevladzem a pritom toho tolko treba. Dnes mi volala mama ta hned ze co som taka jedovata,a ja dokola,ze ma tu uz zabija tento brajgel a stromcek ze by som vy..von oknom 😂 mam jednoizbak,tak akonahle sa tu nieco necha povykladane,tak je to tu prepchate a mna z toho slak triafa. Vkuse len riady umyvam,pohare,flase prekladam donemoty-lebo vsak treba nacat min.5flias nealka a vsade ich nechavat,uz sa aj tesim ked ta moja polovicka v nedelu odide. Funim jak lokomotiva,boli sme v meste,dosli dom,hned dve pracky,stromcek sme davali dole,prach som utierala,zametala,drhla podlahy,konecne to tu je trosku prazdnejsie. Zabija ma to,ze som s tym bruskom nemotorna totalne. Konecne som lahla a krize mi idu odpadnut,zajtra zas poradna. No posledne dni som nejaka uvrcana,z nicoho sa netesim,len by som kricala a kricala od jedu,uz bech mi daju termin sekcie a pome na to 😴
@lalia87 to chce klud, zachvilu to vobec nebude podstatne, ci sa niekde nieco povaluje, neprepinaj sa, teraz este oddychuj, kym sa da, lebo zachvilku sa uz nevyspis. Ja tiez uz neziarim stastim, dokonca sa niekedy pristihnem, ze mi je tak cudne, akoby do placu a len tak bez priciny, ale to uz bude tym, ze sme ubolene a nemotorne a unavene a hlavne, ze nevieme co nas caka, ale uz sa to blizi. Ja uz teraz pri tretom mam vela veci "nasalame" a neriesim, ale tiez mam obcas slabsiu chvilku 😉. Uz to nejak vydrzime 🙂. Tiez ma zajtra caka poradna a este aj interne a budem sa musiet presuvat taxikmi a cesty su hrozne a tiez uz zacinam mat vsetkeho plne zuby 😉.
@lalia87 moj chlap mi vravi ze uz nech porodim pretoze vidim vsade bordel a podla neho nikde ten bordel neni.ale ja vzdy nieco najdem co treba robit.tiez som zo seba nestastna a pristihnem sa ze som totalne nervozna az ma to mrzi lebo nechcem aby ma Simi taku vynervacenu videl.Ale niekedy to inak nejde som na prasky s toho ze keby ja nemyslim co vsetko este treba spravit a nedotlacim do toho manzela tak to neni ani spravene.Nic si s toho nerob a ignoruj niekdy niektre veci dost to pomaha 😅 tiez som uz unavena ubolena a to sme boli dva tyzdne zavreti len doma zato moj chlap sa odventiluje kedy len chce v horach ja nemam moznost sa odventilovat pretoze nemam ani kamosku taku ku ktorej by som mohla ist na kafe pokecat a vypnut.niekedy mi je strasne smutno s toho ze ja nemam taku blizku osôbku pri sebe-ale ako sa hovori radsej ziadnu ako falosnu😉juj ale koncim som sa rozpisala
Baby ja som na tom rovnako ☹ klbko nervov len vrcim, ale ja som skôr nervózna z toho že nemam nic nachystané, nachcipana som strašne ledva stojím na nohách, lebo môj muž úplne chorý načo sa bude izolovať ani k lekárke nechce ist chodi tu v kraťasoch kycha kašle už pol rodiny nakazil ja už nevladzem sa s ním ani hádať, a bordel tak to už vôbec neriešim ešte aj decká majú prázdniny, môj celodenný výkon je navareny obed☹
Pridavam sa k nervackam, ale ja k tomu vazne mam.doma bordel, tu zacala sezona vetra a dazda cize co pracne zametiem a umyjem mi do hodiny psi a muz donesu zase domov z vonku kedze v nasej mini chodbe je kocik a uz sa tam nic nemesti a obuvame sa v obyvko-jedalni vsetci...mne brucho nezavadzia a zvladam vsetku robotu ale psychicky uz mam dost, kontrakcie zase ustupili a zase prisli, zajtra priletia rodicia ze noveho vnucika si polubit...a moja mama ma rada tak upratane ze sa da jest z dlazky...co u nas nie je absolutne mozne pri Ozzym a psoch a pocasi...pomedzi kontrakcie som.dnes cely den citala vase komentare a myslela na vas...zajtra mam.poradnu snad zase skusia Hamiltona a snad bude pokrok...uz rozmyslam ze ich budem na kolenach prosit aby mi na piatok objednali gynekologa na vyvolavacku lebo tieto plane poplachy a poslickovia ma uz naozaj vycerpali a voda furt nepraskla a viem ze keby praskla tak by ma aspon vzali do nemocky....
@lenkavalkova
@fronili
@veronikapodolska
Zeny ked ja som taka,ze ja neznesiem ked je povytahovanych milion rarohov,aj za ten pidi bytik. Ja ked som tu sama,tak co si vytiahnem,to aj spracem hned naspat a udrzujem si poriadok. Aspon sa mi to nekopi,ale nieeeeee,tu treba vsetko povytahovat a nechat tak a ze vsak potom,potom alebo zajtra...a z potom a zajtra nic nie je a mna z toho sliak triafa. Dnes som mu povedala nech umyje riad,umyl a uz vytiahol hned dalsie 4taniere,najedol sa,polozil na stol a lahol pred telku,no mna z toho ide je*nut. Nepoviem,aj stromcek pomohol dat dole aj barove stolicky poskladal,ale vsak raz ked si vytiahnem tanier,tak aspon do toho drezu to zanesiem. Potom to tu stale vyzera jak po bojisku. Vsade osoplene vreckovky co nechava,lebo proste chlapovi ked sa akurat nechce tak sere na to. A vsetci len mam lezat a nechat to tak,ale kto to urobi? Ked nebeham hned ze to hned nespratavam vsetko,tak potom ma toho caka tolko,ze by som vrieskalaaaaaaa od nervov,lebo aj tak si ma to pocka. A vyspi sa kym sa mozes,vsak kazdy den zaspavam o 2-3tej co sa mi neda spavat. Na porazenie 🙂 presne ako pises @fronili ani ja tu teraz nemam taku kamosku,vsetko sa to nejako roztrusilo,ze by som si sla sadnut na kavu pokecat,hoc susedke alebo tak,troska vypadnut. Mne ked sa niekto ozve,vsetci by sa len ku mne nasackovali a to zas len chystat.
No vidite aka som? Hotove klbko nervov.
@zuzuk22
@lalia87 inak s tym miestom ta uplne chapem.pretoze my najblizsie dalsie 4 mesiace od vikendu nebudeme mat ani obyvacku nakolko sa nezmestime 4 do spalne a stahovat sa este nestahujeme nakolko to bude mozne cca az v aprili maji.takze z obyvky sa cez vikend stane spalna a Simi bude mat provizirnu izbu.takze ja budem estelen klbko nervou a klaustrofobickou😂teraz sa smejem ale viem ze ma chyti depka s toho stiesneneho priestoru.A tiez robim doma drezuru s chlapmi mojimi pretoze to je cista katastrofa.naco spravit nieco hned ked si to mozu nehat na iny den(z ineho dna je to na neurcite dni )nakoniec to spravim aj tak ja uplne poznam 👍
@fronili no a to my sme len dvaja a pes. Ale je to tak,ze ja som tu takmer stale sama,mam svoj system a zrazu je vsetko naburane,lebo on ked pride tak chce oddychovat. Nic nevadi,ved umyjem tie riady,je to babska praca len to ma rozculuje,ze umyjem,otocim sa a zrazu po stoloch po komodach dalsie veci porozkladane. Hlada nieco,vytiahne a necha tak,ze potom sprace a nesprace. Uz je tu hned viac miesta jak sme dali stromcek dole. My tiez cakame kym sa dom dostavia,len sa to predlzuje a predlzuje,ja uz roldor a pivnicu prepchatu,nemam kde veci davat uz. Dohoda bola,ze kym sa mala narodi tak tu ostane len par veci a vsetko bude v dome uz co nepotrebujeme,nevydalo. Tak preto som za to,co sa da spratavat-pohare,taniere atd nech sa hned odpratava 🙂
@fronili tak taky porod by som brala teda 🙂
@lalia87 no tak uplne ta chapem a poznam to s tym riadom uplne rovnako aj ten moj....ani len do drezu si to nevie zaniest ....a ide ma z toho porazit....v izbe necha ohryzok z jogurtu....kelinky od jogurtu...ze sak potom to upracem a skoro vzdy to upratujem ja ...😖
@lalia87
@fronili jaaaj píšete mi z duše baby,čo sa týka toho poriadku ja som taká istá,aj malého sa snažím učiť si po sebe upratať aspoň hračky,s ktorými sa momentálne nehrá,našťastie môj drahý mi dosť pomáha vo všetkom 😘 čo sa týka nervičiek,tiež sa dokážem vytočiť veľmi rýchlo,ale veľakrát som taká vyčerpaná,že sa mi nechce ani zvýšiť hlas 😁 no už aby sme porodili,fakt tieto posledné týždne je to o držku 🙄
@lalia87 od teba sa drzat co najdalej 😅. Ale chapem to, moj ponechava vsetko, taniere, pohare, zje keksik, tak papierik necha tam kde ho zjedol, lebo do kosa to zahodit, to nejde 😒. Ale zas mi pomaha s inymi vecami, tak uz sme sa tak nejak zladili, ze sa nemienim rozculovat pre nieco co nezmenim. A my sa ideme stahovat 1.2. a vobec ho to netrapi, nic sa nesnazi z tych nasich rarohov potriedit, vytriedit, nepotrebne veci povyhadzovat, tak kaslem na to aj ja...vsak co sa budem sama s tym mordovat? Tak ja potom budem kocikovat a on nech stahuje 😇😝
Predstavujem vam moje dievcatko, moju krasnu Katarínu, narodila sa dnes 4.1.2017 o 11:04 s mierami 3130/51.
@nikolienkaaa zajtra vstavam na nohy snad budem tak silna ako ty 😊
@zajinka123 gratulujem k drobčekovi,veľa zdravíčka 😉
@bianka... Gratulujeeem a zajtra vela sil 🙂
@majaon
@lenkavalkova
Dakujem. Som stastna a zas zamilovana. Som dvojnasobna maminka.
@zuzuk22 moj sice pomoze z hocicim ale tie kelimky 🙈🙉😂to je diagnoza.ja som s toho na nervy on je este schopny vecer zjest jogurt pri telke a nehat prazdny na parapete.alebo papieriky tanieriky a neviem co vsetko.Aj ked na nich nadavame su to nase polovicky bez neho by to proste nebolo ono.
@majaon ey v tomto som mozno zla ale maly ma drezuru.musi si po sebe hracky upratat ked sa nehra snimi inak pride cierne vreco a idu smetiarom.ale je zlaty zas ho bavi mi pomahat hadzat veci do pracky vyvesat zametat(aj ked to nieje zametanie)ale snazim sa ho zapajat teda on sam sa vzdy prida tak som rada.len ako dlho mu to vydrzi😅
Co sa tyka nerviciek.Boze babi ja som nikdy nebola kludny tip zeny.Velmi rychlo vybuchnem nemam tolko trpezlivosti ale naozaj sa snazim velmi aby som nebola nepravom zla na niekoho a snazim sa uz aj veci ignorovat.Len si myslim ze v tehu je to o dost horsie s tymi hormonmi🙈🙉😅
Baby mna neskutocne bolia krize az sa zvieram a potom to prejde.. kazdu cca hod a pol teraz tretikrat.. citim sa ako dobita vsetko ma zrazu boli asi umrem
@veronikanellka171 daj si vanu horucu mozno sa ti polepsi alebo urychli.ja som nemala sice s krizami ale panva mi isla prasknut dva dni pred pôrodom a bolo to neprijemne az bolelo nevyspata som bola hrozne.ale ako hovoris ako dobita.
@veronikanellka171 uz sa ti to blizi 🙂 aby si ochvilu nesla uz rodit 🙂 drzim palce🙂
@zuzuk22 hovorim drahemu uz teraz nezvladam tu bolest 😂 Ako hovori sa do teplej vane ale tak ma vsetko boli ze nejdem nikam
@veronikanellka171 staci aj horuca sprcha nemusis vana🙂 ja ked idem do vane uz teraz to je jak zachrante viliho 😂😂😂 veleriba na suchu 😂😂😂

Inak ked sa bavite o selach na porod, ja mam aj take stare tricko v taske take pod zadok po drahom ale neviem ci v nom budem lebo je pod zadok a ked budem predtym v koseli neviem ci budem mat silu sa este prezliect 😂