icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

gulocka7888
5. jan 2017

@misa1992 gratulujeme a vsetko dobre prajeme.Vela zdravicka a rychle zotavenie
@kwr tiez gratulujeme a tesime sa ze to uz mas za sebou.My ostatne cakatelky este musime co to vydrzat.

fronili
5. jan 2017

@misa1992 gratulujem moc a ako sa mate?co drobcek vaha dobra skore zotavenie prajem.😊🍀

mariajuraj
5. jan 2017

Tak dnesna poradna za mnou, nepozeral ma, no tlak mam vyssi. V pondelok idem na konzilium do nemocnice a tam sa vraj rozhodne co so mnou. Moj gyndos by volil cs..

elisebah91
5. jan 2017

Ahojte kocky, tak uz aj ja som mamina. Momentalne vylihujem na JISke po spinali, beriem infuzky a tesim sa na drobceka. Nasa Veronicka ma 3180g a 48cm a tesime sa zo,zivota a so seba. Uz len chytro na nohy.

picur22
5. jan 2017

@kwr suuuper blahozelame.😉😉🚼..nech ste zdravucky a nech Vám robí radosť...a tisko zavidim že to už máš za sebou 😊😊

veronikanellka171
5. jan 2017

@lenkavalkova teraz som kvazi fit nic neboli len nemam na nic chut.. ale uz keby to zasa prislo vecer tam uz pojdem.. no a ja sa spolieham na pravidelne kontrakcie a kamoska rodila s tak nepravidelnymi ako nikdy ze raz o 2min raz o 10min atd

picur22
5. jan 2017

@elisebah91 blahozelam....😉😉😉 veľa veľa zdravia prajeme 😊 pomaly sa to tu plní detickami,súper 😊😊🎉🎉

lalia87
5. jan 2017

Jeeeeej noveee maminkyyy..z celeho ❤ vam gratulujeeem,vela zdravicka a rychle zotavenie a uz len kopec radosti z drobatiek vam prajem 😍
A tym,ktorym sa to uz spustilo ci spusta prajem vela sil a nech to ma rychly priebeh 🙂

lalia87
5. jan 2017

Ja som dnes mala poradnu,srdiecko pekne bilo,tlak ok 110/70,co ma zaskocilo bola vaha,vraj +2kg od min.stvrtku? Ale moc sa mi to nezda,lebo som bola aj dost naobliekana a par dni som uz nebola na wc,co ma zelezo zapeka 🙂 bud.pondelok do rizikovky k dokimu co si ho zazmluvnujem,tak som zvedava co povie. Zospodu ma nepozerala.

lenkavalkova
5. jan 2017

@lalia87 ty si zazmluvnujes doktora na cisarsky?

lalia87
5. jan 2017

@lenkavalkova ano 🙂 mozno este ten mi povie ze idem normalne a hotovo 😂 potom ho zabijem 😂

fronili
5. jan 2017

@elisebah91 gratulujem juuuuj ale sa to tu rozbieha 😊

jetotu
5. jan 2017

No baby posledná poradňa za mnou.... Odhad váhy??? 😱 4900g
Ale dr odhaduje 4300-4500, v sobotu na 9.00 ideme na to 🙈

fronili
5. jan 2017

@jetotu waaau to je teda vaha riadna.drzim palceky 😊😊😊🍀

zuzuk22
5. jan 2017

@jetotu drzim palce moc 🙂 teda riadny macko 🙂 hlavne nech ste zdravy 🙂

zuzuk22
5. jan 2017

Baby gratulujem k detickam🙂 sa to tu zas rozbehlo 🙂 hlavne vsetkym zdravicko a skore zotavenie 🙂 ja idem este dnes kadernicke lebo uz mam metlu na hlave 🙉 dako ostrihat a zafarbit uvidime 🙈 ktovie kedy sa tam dostanem uz potom s dvomi detmi doma 😄

zuzuk22
5. jan 2017

@lalia87 mna u dr nevazia vzdy sa doma rano vazim na lacno a len potom u dr vahu poviem 🙂

sandri
5. jan 2017

@zuzuk22 ja sa chystam buduci tyzden, ked uz bude maly chodit do skolky 🙂

lalia87
5. jan 2017

@zuzuk22 ja doma nemam vahu,tak ma vazia oni 🙂 uz je cesta k vam zjazdna? 🙂 som vcera hovorila polovicke,ze sa tam neda dostat a on hned ociska na mna,ze to sa nam bude "dobre" chodit z lapasa do nr 🙂 tak si uzi kadernicku,nech ti dobre hlavu pomasiruje pri umyvani 🙂

lenkavalkova
5. jan 2017

@lalia87 no lebo ja mam termin sekcie uz isty, ale nikoho som nezazmluvnovala, nic nedohadovala tak teraz neviem 😲

zuzuk22
5. jan 2017

@lalia87 no jasne uz je zjazdna teda myslim 🙈 a neboj ta cesta bola uzavreta smerom od lapasa do vrabel . z lapasa do nr tusim nie 😄

lalia87
5. jan 2017

@lenkavalkova ved to je na tebe,ja si chcem dat takeho co pred cca dvomi mes.operoval moju segru. Urcite ze to nie je potrebne aj som dlho zvazovala ci zazmluvnit ci nie.

@zuzuk22 jaj :D a ja som mu uz strach od ocuuuu nahnala :D

nikolienkaa
5. jan 2017

Na lavo foto dnes tyzden po pôrode,myslela som ze to bude este horšie ....čakám kedy sa dám do poriadku

mamuskazuzuska
5. jan 2017

@nikolienkaa nahodou uplne super 🙂 no po sekcii s cvicenim velmi opatrne, na brucho az po pol roku....

mamuskazuzuska
5. jan 2017

Baby tak definitivne najneskor 13.1. zo mna bude dvojmama 🙂

nikolienkaa
5. jan 2017

@mamuskazuzuska o bože to sa akurat cez Leto budem trapit

jetotu
5. jan 2017

Baby ak ešte nemáte kočík alebo zhanate, predávam môj stokke xplory v4 aj fulltextové výbava 😂😂😂 strelilo mi v bedni už asi z hormónov a objednala som v poradí 7.kocik 🙈😂

fronili
5. jan 2017

@jetotu a aky si objednal teraz ja mam stokke trailz black melange ale rozmyslam ze nezkor kupime sportovu cast v purpel ale este neviem casu dost kym mLinK vyrastie z vanicky😊

lenkavalkova
5. jan 2017

@lalia87 OK, uz som sa lakla, ze som daco zanedbala, ale tak teda nejdem riesit 🙂

fronili
5. jan 2017

@nikolienkaa tyzden po porode super.neviem ako je to s cvicenim zxa sa mi ze sa da aj skor ako po pol roku len treba sa opytat dokiho a on ti povie.po normalnom porode sa mi zda ze 2-3 mesiace pauza po porode potom pomalicky sa moze zacat.ja planujem jednoznacne ale neviem ako mi to pojde pri dvoch detickach.