Januárovky 2017
Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂
@veronikanellka171 malinka he nadherna😍podoba sa na tatina vsak?
@fronili ano cely on 🙂
@nikolienkaa moja uz to zacina 😂 tuc je moje 🙂
@julinka88 gratulujem🙂
@lalia87 aj ja mam tuc uz nakupene 😂
No mozes ma ocakavat . 😊 ak do zajtra nic nepride tak ci tak tam mam prist uz 🙂 uz mam vymenny listok na hospitalizaciu v stredu doobeda 🙂
Tak hadam sa vidime 🙂 a inak ako sa citis? Uz je to lepsie? Ako to tam vyzera ? Som pocula ze je tam plno dost 😕
Malinku ti nosia prikladat?
@lalia87 jeeej, blahoželám, rýchle zotavenie prajem a veľa zdravicka obom, princeznička je krásna 🙂
@julinka88 blahoželám k princeznej, veľa zdravicka obom 🙂
@lalia87 presneeeee 😂 Ale jedno na raňajky bolo dobre strč prst do toho 😂😂😂
Zdravim baby chcem sa spytat je normalne ze hlienova zatka odide na vac casti? Rano o tretej mi odisla a este trosku teraz
@tina2761992. Jasne je to normalne. Niekomu to odyde naraz inemu po castiach ;)
Oki dakujem este co mam take ocakavat ? Uz len cakat na plodovu vodu?
Zuzuk22@ nevadi ak je aj hnedo a zdasami ze ma v tom cervenu taky tmavsi ci mam zbehnut k lekarovi?
@tina2761992 je to v pohode, mala som tak pri dcere a tiez odchadzalah po castiach
@tina2761992 nie je to v pohode byva aj s primesou krvy trochu alebo cisty alebo aj do hneda. To je v pohode 🙂 a plodovka moze aj nemusi odtiect. Mne pri oliverovi vobec voda neodtiekla az na sale prepichli ;)
@tina2761992 mne odchadzala 3 tuzdne pred porodom a bola cira ale 2 dni pred porodom uz taka ruzovkava- ani mne voda nepraskla- babica mi ju praskla ked som bola na 6 cm a o hodinu na to bol maly na svete...
@nikolienkaa uz spoluleziaca sa pyta,ze vy nebudete nic jest? Ja ze nie..ze ale ved skolabujete. Tak uz si davam.aspon trocha jogurtu,mala som tu malinku tak motivacia bola 😍
@zuzuk22 no zatial nevirm uplne.presne kolko je obsadeneho,lebo som este nevstala ale mna vcera prestahovali zo 7 na 10,tak neviem.preco ci robili miesto pre dalsie ci co 🙂 takze zajtra sem.prides tak ci tak hej?
@lalia87 ano zajtra pridem tak ci tak . 🙂 Moj dr mi dal vymenny listok na stredu ze uz mam nastupit do porodnice lezat. Tak sa vidime 🙂 no len sa najec potrebujes to. Aj ked ti nechuti. Aj mliecko aby si mala 🙂
Dnes rano o 8h robili v nr aj mojej spoluziacke zo strednej cisarsky. Teraz lezi na pooperacke zatial 🙂 maly jej mal 3910g a 53cm 🙂 mirka sa vola a ma Markusa🙂
@lalia87 ale neskolabujes lebo si na infúziách ja som zedla az večer ten jogurt lebo tušila som ze toto mi dajú aj na obed aj na večer😁😁😁 zajtra na raňajky budú dva rožky tie mi padli úplne vhod a robili kramelovy puding nikdy som ho neľúbila ale v ten deň bol vykúpením 😂😂😁
Drž sa moja a priebežne stale píš 😘
@julinka88 srdecne gratulujem! Krasne ste, kocky! Vela zdravicka prajem 🙂
@zuzuk22 ktovie kde by ta supli,co hned na sestonedelie,mna dali hned sem po prijme 🙂 tak asi sa vidime teda 🙂
@nikolienkaa mnam rozky co tu davaju mi moc chutia,doma nikdy nezjem dva a tu som v lete vzdy zgniavila oba 🙂
@sandri mam tu jednu vytlacaciu,ale bojim.sa ci mi nebude zle 🙂
Tak zeny,prve postavenie je za mnou,aj sprcha,taka premudrela profacka je tu s praktikantami,ja som uz pred hodinou chcela ist na nohy,ked mi vzali malu,som mala motivaciu. A teraz dosli,mne sa hlava tocila,dvihla som sa a stipalo to,tak som sadla. A ta profacka spustila,jak uz vsetky zo vcera boli a.ako to musim a.ja kukala na nu ze ved ja vsetko viem,sak som.chcela vstat uz.pred hodinou. A ze aj ta co bola o pol 12 uz bola a vy este nie. A ja kukam.na.nu,ze ale ja som bola posledna o tristvte na 1 a ona mi zad*be ze ona.ide podla harmonogramu co bol naplanovany. Tak asi je rozdiel pol 9tej rano a 12:45. Kokos. Ale to musite po 24hod,co to este ani neubehlo...najradsej mam taketo.

@lalia87 gtatulujem maminaaa tebe rychle zotavenie prajem a malinkej zdravicko🤗😊