icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 hej ale do ramena budú bolesť viac 😂

jargre
24. jan 2017

@lalia87 jj pichali asi tri dni tu injekciu,

jargre
24. jan 2017

Do ramena bol fraxiparin na zrazanlivost krvi@nikolienkaa
@nikolienkaa

nikolienkaa
24. jan 2017

@jargre šák to je jedno ale ze tie ma boleli viac ja mam este teraz hrču a modrinu

lalia87
24. jan 2017

Mna tie do ramena nebolia ale z hentej som sa v bolestach krutila vyse hodinu,aj som si statocne porevala 🙂

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 mne drbla sestrička este v deň odchodu takto nepríjemne injekciu 😂

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 zachvíľku ti donesú malinkuuu ze ? Okolo deviatej

lalia87
24. jan 2017

@nikolienkaa ano uz ju aj vzali po nejakych 20min,babo male,spinkalo,nic sa s nou nedalo robit 🙂

nikolienkaa
24. jan 2017

@lalia87 tak sa este vyspi ak sa ti bude dať a načerpaj sily 😘

verunqha23
24. jan 2017

Oooo boze baby :( ako ste zvladli tie kontrakcie fuuu vsak ja uz zomieram pomaly tak to boli ;( ... A tak pomaly sa mi rozbieha porod ty kks... Som otvorena len na spicku prsta a tak strasne ma boli brucho krize... Ja to nezvladnem ;( fuuuuuu

sandri
24. jan 2017

@verunqha23 joj moja ☹ ako casto mas kontrakcie?

nikolienkaa
25. jan 2017

@verunqha23 a ako silno ich mas ? Ja som umierala tiež uz pri 60 .... aj ti niečo dali aby si sa otvorila? Ale ja nechápem prečo ta nechávajú prirodzene ked mas úzku panvu .... snáď ta nenechajú dlho trápiť ,...držím palce myslime na teba ❤️

verunqha23
25. jan 2017

@nikolienkaa ja som mala najvyssie zatial 170 ... No koniec a ked mi povedala doktorka ze to bude este vacsia bolest tak ja fakt zomriem ... Bud mi daju vyvolavacku dneska alebo idem cisarskym na velkej vizite mi povedia zachvilku ... Lebo sa neotvaram ... Som na spicku prsta ale vraj uz sa to lepsi lebo mam makksi krcok tak uvidime...

verunqha23
25. jan 2017

@sandri vcera som mala kazdych 6 minutt... No pichli mi injekciu na spanie ze nech sa trochu vyspim ... Neviem ako mi ju pichla ta sestricka skor ma cely zadok boli ako keby som spala v noci ale teraz nemam kontrakcie pravidelne ale sem tam zaboli...

nikolienkaa
25. jan 2017

@verunqha23 to nemôžeš mat 170 to si si zle pozrela na pasoch,rodí sa pri cca 100-120

zuzuk22
25. jan 2017

@verunqha23 drzim silno palce nech sa netrapis velmi a mas to za sebou rychlo . ja sa chystam pomali do porodnice uz tiez. Uvidime 🙈

julinka88
25. jan 2017

@verunqha23 fuuu moja tak to ti nezavidim ja som včera rodila ale ked si spomenem......
Dezim palce nech to mas rychlo za sebou😉😀

julinka88
25. jan 2017

@zuzuk22 dezim palce napis ako to postupuje🙂

veronikapodolska
25. jan 2017

@verunqha23 drž sa, dúfam že to už nebude dlho trvať 🙂

verunqha23
25. jan 2017

@nikolienkaa ak budem mat dneska pasy tak ti odfotim ze som tam mala 170

zuzuk22
25. jan 2017

@julinka88 dakujem 🙂 a jasne dam vediet co a ako potom ked pridem 😊

vuvi
25. jan 2017

@verunqha23 drzim palce,nech to mas co najskor za sebou ❤

alchemilkazltozelena
25. jan 2017

170 mohol byt pulz dietata 🙂 teda urcite bol..kontrakcie tak do stovky su

verunqha23
25. jan 2017

Takze vecer mi daju nejaku tabletku do posvvy.. Ale vraj to neni vyvolavacka rano sa najem a potom mam byt uz nalacno.. A zajtra vraj na 16278393 percent bude mala na svete... Ale asi cisarskym ;( bojim sa strasne fu ... Lebo neviem uz naco sa mam pripravit raz cisarsky hovoria raz normalny porod ;( ... Az som si poplakala

mattkapd
25. jan 2017

@verunqha23 tu tabletku dávajú ma otvaranie.. Kamaratke ju dávali nemala žiadnu vyvolavacku len tabletku.. Rodila prirodzene

nikolienkaa
25. jan 2017

@verunqha23 to je pulz ako piše
@alchemilkazltozelena
Inak by si bola uz fakt mŕtva 😂

fronili
25. jan 2017

Jaj babi vsetkym vam drzim moc palceky.
Ja mam hroznu noc za sebou mala ma uplne vycecala do poslednej kvapky kazdu hodinku bola hore a chcela papat.A simi tiez buntosil.Snazim sa naozaj kojit no dnes som musela prikrmit UM a vobec sa jej to nepacilo.Dufam ze sa moje prsia spamätaju kym sa zobudi.Vitamin B podporuje laktaciu tak sa budem snazit jest veci ktorw to obsahuju.Inak doteraz som nemala ziadny problem s kojenim az dnes.

kwr
25. jan 2017

@verunqha23 zvladnes...aj my sme zvladli, ak mozes tak vela chod, vtedy je bolest mensia...drzim palce a myslim na teba...i

nikolienkaa
25. jan 2017

@zuzuk22 myslím na teba ...drž sa 🙂
@jetotu ako sa maaaate. ?

kwr
25. jan 2017

@fronili ja som sa rozhodla odlozit klobuciky a skusam zase natural kojit...maly sa budi kazde 2-4hodinky ale mam pocit ze na regeneraciu bradaviek mi to nestaciii...tak cakam kymnsa mi "zocelia"...zatial mastim cistym lanolinom, a dufam ze sa to zlepsi. Odsavat mam sancu jedine ked mi obaja spia cize nikdy neviem ci sa take stane cez den alebo musim.pockat az ked ulozim Ozzyho...mne kleslo.mnozstvo odsateho mlieka tak som sa zlakla a niekto poradil ze kojit bez klobucikov...tak zatnem zuby a snazim sa...drzim.palce, tebe sa produkcia ustali tiez ked malinka trochu povyrastie...drzte sa;)