icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

lenkavalkova
29. jan 2017

@mattkapd gratulujem! Vela zdravicka prajem 🙂

vuvi
29. jan 2017

@mattkapd gratulujem mamka 🙂 veeela zdravia prajem ❤

fronili
29. jan 2017

@mattkapd gratulujem moc k Vladkovi skore zotavenie a vela zdravicka 😊

fronili
29. jan 2017

Babi moje ja som asi niaka pomylena moja svokra chodi cvicit s jednou pani ktora jej vravela ze ma dceru s ktorou si piseme. A ja ani za svet neviem koho mysli alebo som uz ozaj taka vymleta ze som doma zavrena😂ktora s vas je zo ziliny a ma maleho patrika.🙈

dorynemo
29. jan 2017

Fronili: to som ja 🙂 som z trenc.teplic a raz som sa ta tu pytala kde ste sa boli dat fotit.ja si vas tu citam s dobrymi radami. 🙂 tak sa teda uz aj my pochvalime mame Patrika,2:30 sa narodil s vahou 3400 g a 49 cm. 🙂

fronili
29. jan 2017

@dorynemo jej jasne uz viem 😊gratulujem moc k drobcekovi nech ste zdravucky.Som teda predbehla oznamenie o drobcovi 😊svokrusa spominala stale a ja som sa nevedela rozpamätat 🙈a ako sa mate ?

sally80
29. jan 2017

@mattkapd
Gratulujem maminka, tak už to máte za sebou 🙂 Skoré zotavenie! Už som zastala asi iba ja.

zuzuk22
29. jan 2017

@mattkapd gratulujeeem vela zdravicka 😍

@julinka88 no aj mi len papame a spime🙂 dufam aj noc prezijeme dako uz teraz som ko...😯 unavena..

@jargre dakujem 🙂 no ved ja sa tesim z mlieka len tie bradavky ...auuuuu.... Musi sa to ustalit...spravit si rezim a hadam to uz pojde potom. Aj s olim som takto mala ale to ma takto bradavky neboleli. ...

vuvi
29. jan 2017

@sally80 aj ja som este ostala😔 hadam nepretiahneme az do februara 😨

kwr
29. jan 2017

@mattkapd gratulujem maminka🙂

fronili
29. jan 2017

@zuzuk22 ja bojujem kazdy den o kazdu jednu kvapku mliecka.Mam fakt akurat a najväcsi boj je vecer pred spankom😕Aj ja by som chcela tolko mliecka ale tesim sa s kazdej jednej z vas ktora kojite a mate mliecka dost.S tymi bradavkami som to aj ja pocitovala intenzivnejsie ako pri Simonkovi.Ono sa to ustali a prestane boliet.Aj nam sa to teraz ustalilo a nebolia ma uz vobec.😊

marusia_81
29. jan 2017

@fronili ja mám tiež málo mliečka ak 150 za celý deň malá vypije ostatné beba , ale v utorok ideme k laktačnej porad., zatiaľ povedala, že si mám kupiť senovku a benedikt tabletky a mliečko sa rozbehne...chcem urobiť všetko aby sa mi pustilo riadne mliečko, len malinká čo deň to je pohodlnejšia, už ani tú trochu čo mám sa jej nechce vysať, musím jej odsávať...☹

fronili
29. jan 2017

@marusia_81 ja nemozem odsavat vobec nakolko mi nechce poriadne odsat a potom sa mi znizuje produkcia mliecka.som naozaj zvedava co ti povie laktacna.daj potom niake infosky ak budes mat cas moc by som chcela zvysit aj ja mliecko nech ma mala dost🤔

natalia_17
30. jan 2017

@jetotu @nikolienkaa
Prosim vas cez aku stranku ste predali aniball? Dakujem

mattkapd
30. jan 2017

Tak tu je ten môj život na jednej fotografii.. Milujem vas.. 😍❤

fronili
30. jan 2017

@mattkapd stastny tatino a drobcek to su tie najkrajsie spomienky ktore ostanu😊

fronili
30. jan 2017

Babi otazocka tie co beriete senovku a benedikt musia sa obe brat ci staci jedno s toho ?pytam sa kvoli tomu aby som neminala moc peniazky a ci to zabera?

bona7
30. jan 2017

Ja mam tiez otazku: ako dlho sa maju uzivat a namiesto tabliet benedikt moze byt aj caj?

veronikapodolska
30. jan 2017

@fronili ja som pri druhorodenej brala iba senovku a zabrala 🙂

veronikapodolska
30. jan 2017

@bona7 môže byt aj čaj a mali by sa tak dlho užívať až pokial nebudeš po nich voňať ty, mne po 5 tich dňoch stúplo množstvo, myslím že mesiac som ich brala, potom sa mi zdalo že malej stačí mliecko a potom sme mali ešte krízu tak opäť som si ich nasadila, ale skús pozret aj na stránke mamila. sk tam nájdeš veľa info

gulocka7888
30. jan 2017

@fronili ja som od kamosa pocula ze obe spolu by sa mali.Je to lekarnik tak mu doverujem.Kupila som pre istotu aj ja ale zatial nepotrebujeme.Ale skusim poradit.V nemocke mi davali kazde rano ananas k ranajkam a moje prsia plne mlieka.Kupila som si v sobotu aj ja domov lebo mi nejako zmäkli a zbova su plne mlieka az nestihame tolko papat takze dnes skusame odsavacku.Cerstvy ananas mam namysli.Vyskusaj

majkavid
30. jan 2017

Ahoj mamicky co davate um ... kolko davate 3-4 tyzdnovemu babatku .. aku davku ja pouzivam bebu .... lebo moj maly vypije 120 kazde 2,5-3 hod.dochtorka povedala aby som mu davala menej ... len on si pyta dakedy vypije 70 -90 ale to si pyta uz za dve hodinky ake to je malokedy ... maly ked mal 3 tyzdne mal 4700 g tak neviem ci sa jej zdal pribraty ked mu mam davat menej

nikolienkaa
30. jan 2017

@majkavid my mame mesiac a dva dni a pijeme 90ml ,ked mal tri týždne mal cca 3630g mliecko pijeme tak cca každé 3hodky cez deň a Ze noc vydrží dlhšie bez kŕmenia napríklad tuto noc Papal o ôsmej a prebudil sa az p štvrtej ráno ! 👌 Dneska najdlhšie vydržal,väčšinou tak cca tich 5-6hodin vkuse spinka

@natalia_17 na FB klasická aniball stránka tam písali o aniballe a ja som sa tam len ozvala ze keby mal niekto záujem ze mam na predaj a hneď sa jedna ozvala 😁 I ked som ho kúpila aj s poštou za 60€ a predala som ho za 30€ aj s poštou nevadí ak tak ho uz nikdy nevyuzijem a lepšie než nič

natalia_17
30. jan 2017

@nikolienkaa no ved to.. ja som sa s nim tiez trapila a nakoniec sekcia takze chcem predat. Tu stranku na fb som nasla len som nevedela ci to mozem tam napisat. Dakujem 😉

fronili
30. jan 2017

@veronikapodolska
@gulocka7888 a mozem to brat aj v tabletach ci co je.lepsis poradte mi lebo vzdy vecer je mala najdlhsie hore a vkuse pyta a je nervozna lebo jej uz nic nejde a je hladna a musim dat um aspon 30ku a nechcem aby hladovala.😕

mamuskazuzuska
30. jan 2017

@fronili kup si od swanson. Vola sa to Fenugreek seed a Blessed thistle. Ja som objednavala z KE z www.adonai.sk poslu na dobierku staci im napisat

marusia_81
30. jan 2017

@fronili napíšem jasné...

mamuskazuzuska
30. jan 2017

@fronili a potom 3x denne po 3 tabletky z oboch

veronikapodolska
30. jan 2017

@fronili ja som brala tabletky, a myslíš že je hladná lebo mne toto vecer robila druhorodena a nebolo to hladom bolo to bruško boľavé zmiernili to kvapky, lebo ak priberá a cez den a v noci jej stačia prsníky nemyslím že vecer je to mliečkom ten nepokoj🙂 Inak baby prsia nemusia byt naliate, tvrdé aby v nich bolo mliecko aj v mäkkých je ho dosť 😜

fronili
30. jan 2017

@veronikapodolska bolave brusko nema s tym ma skusenost po syncekovi ona je inak spokojna ale vecer chce byt pomali nonstop na ciciku taha a taha a ako keby na prazdno keby iba dudkat chcela to ju neneham sak to by som sa k nicomu nedostala ale ona vyslovene taha a nic.Trosku sa obavam ze to skonci ako pri Simcovi kojila som ho iba dva mesiace a musela som potom uz dokrmovat ale to je ina kapitola stres prvorodicka vsetcia domna hucali ci kojim a ake je to dolezite a ako mam kojit atd.teraz prikladam ako casto len chce na poziadanie.A nevie zaspinakt veced az kym nema plne brusko.