icon

Januárovky 2017

zardia
10. máj 2016

Ahoj, vcera slm si nasla // na teste a rada by som tu nasla dalsie spriaznene duse 🙂 mam sice profil na ceskom konikovi, ale kedze som Slovenka rada by som mala takuto skupinku tu 🙂

zuzuk22
31. jan 2017

Tomas sa ma pyta co budem robit s tolkym mliekom navyse ....som mu povedeala ze spravim ti krupicovu kasu 😂😂😂😂 on ze hahaha srandicky....no reku ked sofi nepapa niekto musi 😂😂😂 papala trochu o 23.30h a potom az teraz o 5h a zas len trochu a uz zasa spi....🙈 este ze som si odsala o pol noci trochu lebo uz by to bolo hrozne...

zuzuk22
31. jan 2017

💖💖💖 milujem ju

verunqha23
31. jan 2017

@zuzuk22 co by som dala zato keby ta moja kazdu chvilu spi :D ona furt len papat papat

fronili
31. jan 2017

@verunqha23 aj moja vkuse na ciciki chce byt a papat🙉

zuzuk22
31. jan 2017

@fronili
@verunqha23 no moja len spi vo dne aj v noci....🙈 a papat to mho moc zatial nespapa....

nikolienkaa
31. jan 2017

@zuzuk22 ozaj a s @lalia87 ste boli spolu ???

zuzuk22
31. jan 2017

@nikolienkaa ano nakoniec sme sa tam stretli 😊

fronili
31. jan 2017

@zuzuk22 a ako reagoval braček 💖?
U nas noc cista katastrofa.Simi stale hore bolelo ho brusko potom si svihol hlavu o postielku.Mala buntosila tiez celu noc a to nechcela od 18trj do polnoci vobec spat len 5 min a zas sa prebrala.Vzdy ked som myslela ze uz uz mozem ist spat prebrala sa k zivotu.Dnes som jak ovalena palkou.😣

zuzuk22
31. jan 2017

Baby ozaj . kde v aute na ktorom miste vozite svoje deticky vo vajicku???

fronili
31. jan 2017

@zuzuk22 u nas zalezi ci ideme sami s malou k doktorke na kontrolu vtedy je za spolujazdcom a ked ideme aj zo simim tak je za soferom.
Inak ja som malinku misela budit vzdy po 3 hodkach kvoli zltacke aby vela papala aby zltacka ustupovala.ale zltacku asi nemate ci?

zuzuk22
31. jan 2017

@fronili "fuuu tak to si mala ozaj tazku noc....:( dufam ze tuto budete mat uz lepsiu a oddychnes si aj ty uz trochu .
A oli ? No este neviem lebo od nedeli je u mojej maminy a az dnes vecer ide Tomas prenho tak uvidime 🙈 sa aj tesim aj bojim 🙈 a som zvedava ako mi budeme tuto noc uz aj spolu s olim. 🙈

mamuskazuzuska
31. jan 2017

@zuzuk22 my zatial vzadu v strede ked ideme komplet. Vpravo je starsi vstrede vajko a vlavo ja a manzel soferuje. Ked s nim budem chodit sama budem si ho vozievat vpredu na sedadle spolujazdca...

zuzuk22
31. jan 2017

@fronili dKujem🙂 a v predu sa nemoze mat vajicko vedla sofera asi ze ?
My ideme dnes okolo pol 12h k dr s nou . zltacku som sa bala ze bude mat silnu ale nemala . ked sme sli domov z porodnice tam mala ze normalne hodnoty tak hadam to je dobre 🙂

lalia87
31. jan 2017

Zavidim vsetkym,ktore maju mlieko. My sa trapime uz od porodnice :( tam mi tak stvrdli prsia,ze hrozil zapal,aj som mala horucku,cely vikend rozmasirovavala a nahrievala,zmakli ale na jeden sa mala nechce stale prisat a ide len z jednej strany bradavky za kapecku a z druheho saje,ale kolko sa napapa netusim. Od vcera noci hruza,kazdu pol hod,hod.hore,stale na cickoch a nechce spat,tak som musela zacat s prikrmom :( daj jej 20ml to spapa a zaspi hned,tak asi sa z mojho cicju nenaje,co myslite? Neviete mi poradit aj ako jej davat to umele? Lebo na cicky ju chcem stale prikladat ale ako to skombinovat s prikrmom,uz som zufala,tak som chcela kojit :( a musi malinka papat lebo ma zltacku

lalia87
31. jan 2017

@fronili ako ste sa zbavili zltacky? Aj moja malinka ju ma a neviem ako jej pomoct

lalia87
31. jan 2017

A este sa chcem spytat,zobudzate babatka? A ako dlho vam spinkavaju v noci a cez den? Mne vsetci ze nech ju budim.kazdu hod nech sa rozbehnu cicky,uz ked dve hodky spi tak som nesvoja ci to nie je dlho lebo vsetci su najmudrejsi ach :( teraz napr.bola hore od 6:45 a do 11tej nie a nie zaspat,stale na cicku,mrnkala,potom sa pozerala a stale dokola. Dala som jej trochu umeleho a uz spinka hodku a pol,tak ja vobec neviem akych rad sa drzat.

majaon
31. jan 2017

@zuzuk22 peknučké ste baby 😍 moja tiež tak spávala stále ako sme prišli domov,ale už sa jej to zmenilo,hlavne doobeda je furt na ciciku,teraz konečne zalomila hádam tak na dlhšie,inak skúšam dudel,moc ho nechce,ale keď je unavená a napapana,tak sa s nim ukľudní a zaspi sama 😉 a vpredu vedľa šoféra sa môže mať vajko pokiaľ tam nie je airbag,my nemáme,tak chodíme k dr tak.

fronili
31. jan 2017

@lalia87 mne v nemocnici povedali ze zltacka zmizne najlepsie ked mala vela pije mliecko.kazali mi budit kazde dve hodinky tak som aj budila a snazila jej davat cicik ze vtedy sa najlepsie vyplavi prec.hlavne sa nestresuj kvoli radam a rob podla seba.mne rodina a znami akurat dopomohli k nekojeniu prveho synceka nakolko som bola uz cela nervozna dopletena z roznych rad.Skus byt hlavne v klude a v pohode a malinku skusaj prikladat aj na druhy mliecko by sa malo rozbehnut.A malinka moja mala otoceny rezim takze mi poradili 2 hodky j niak zabavit pred nocnim spankom aby buwala v noci a nie cez den tak dlho.a zabera to.az na tuto noc to mi strajkovali obe deti😑

fronili
31. jan 2017

@majaon moja nechce dudel ani za pana a to som jej dala spravit taku peknu retiazku na dudlik😅mozno neskor bude chciet ale pokial s toho netecie nechce😂

mamuskazuzuska
31. jan 2017

@zuzuk22 moze ale musis tam vypnut airbag. ak tu moznost nemas, tak nemoze... a sedadlo co najviac dozadu

tiss11
31. jan 2017

@majaon boze ta je nadherna. Ani nevies ako zavidim 😍😍

majaon
31. jan 2017

@fronili no ved ani Miska ho moc nechce,ale uz som vcera nevedela ako ju uspat,lebo to furt kolotoc - na prse,potom grckanie,prebrala sa,potom zase uspat na prse,to uz bola prejedena,tak zase grckanie atd...tak reku nic,skusime dudku,akoze chyti na chvilku,ale tiez ho vypluva 😝

lalia87
31. jan 2017

@fronili dakujem ti. Ja som myslela ze vsetko super zvladnem ale ja mam pocit ze mi rupne hlava,odvsadial len koj koj jasne,robim aj nemozne,priatel je uz tiez na prasky,cele hodiny pred lampou cela spalena s odsavackou beham,sama krv a mlieko nikde a len koj koj a koj,je malinka a ja som uz zufala,si pripadam jak krkavcia mater,ach. Tak chcem kojit,ale hovorim si ci nie na ukor malej,ze je potom smadna hladna.

majaon
31. jan 2017

@tiss11 dakujeme 😉 aj tvoje babo bude urcite nadherne a hlavne aby bolo zdravucke 🙂

tiss11
31. jan 2017

@majaon dakujem 🙂 dufam hlavne ze bude zdrave. Nasli mi zrazeninu a mam bolesti preto dufam ze bude vsetko v poriadku a dotiahnem to az do konca 🙂

nikolienkaa
31. jan 2017

@lalia87 aj mne kazdy len koj koj prikladaj to sa rozbehne a blaaa blaaaa
Milión deti je vyrestenich na umelom tak ja dávam tiež od začiatku umelé...inak by dom bola uz v blazninci

veronikapodolska
31. jan 2017

@lalia87 skus prikrmovať cez cievku je to trošku pracnejšie zo začiatku ale ked sa to naučíš potom to ide rýchlo a hlavne mala pri tom je na prsniku a stimuluje ho k tvorbe a mliečko jej tečie aj umele aj tvoje

veronikapodolska
31. jan 2017

@majaon no musim aj ja zakúpiť dudel asi, lebo presne aj u nas cez den sa nevie uložiť len prsnik hlada a potom zasa grcka lebo štikuta čo je prejedena, u nas zabera nosenie s tym že ma hlavku na mojom dekolte holom a citi ma tak o chvilu prejdeme do nosica 🙂 teraz ju tam ešte nechcem davať, vyskušame dudlik na upokojenie 🙂

lalia87
31. jan 2017

@nikolienkaa
@veronikapodolska mne z laveho ide ale asi jej to nie je dost. Aj teraz skusame,lavy nic,sama krv z bradaviek,mlieko nikde. Lavy si pekne chyti,len je to asi malo pre nu

lalia87
31. jan 2017

Oprava,pravy nic