icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

brinzulka
8. jan 2010

😉

voskovka
8. jan 2010

achojte...zdravim po desnej nočnej... 😒

ani3012
8. jan 2010

ahoj vosky
a čo ? ešte vraciate? DR.čo povedala?

voskovka
8. jan 2010

dadulo už celkom.ideme na odbery v utorok...uvidi sa......ale adamko čo hodinku hore.....des..... 🙄

brinzulka
8. jan 2010

jejda...ja v pyzame furt a zvoni sestern.mm-mal prist az poobede...hruuuuuuuuuuuuuuza

ani3012
8. jan 2010

brin- tak ja som dnes predbehla, už som aj namaľovaná- ale nenajedená

ani3012
8. jan 2010

vosky
čo majú chrípku? Alebo ani DR si nieje istá?

brinzulka
8. jan 2010

to je na vine david..nechal ma dnes dlho spat 😀
chudatenka deticky trapit ich s odbermi

josifek
8. jan 2010

Krásné ráno sluníčka a malí skřítci 😵 😵 😵

Oslavencům vše nej nej nej a hlavně moc pusinek 😵 😵 😵 😵 😵

Lucia, já dělám z kuřecího ráda roládky s vaječinkou v trojobale a bramborovou kaši naší to milují a k tomu červenou řepu nebo okurkový salát ale i kompot se hodí 😉

Vosky myslíme na tvoje srdíčka ať jsou brzy zdravé a není to nic vážného 😉
Ani i mě se někdy stane že něco uklidím a najdu až nepotřebuji 😀 😀 😀 😀 😀

Inesko šťastnou cestu a hlavně pomalu při tom počasí 😉

A kuki na jednu koníkovku 😀 😀 😀

https://www.youtube.com/watch?v=Psv6wTyByhc
voskovka
8. jan 2010

davido má hcripku,adamko silnejšiu nadchu a kopec soplikov...
ale koli tomu že davidko nechce jesť asi 3mesiac-som myslela že to prechodne obdobie.ale aj dokine sa nezda...tak budu robiť komplet odbery.....
on rano zje 2kocky chlebika trošku kakaa na obed 2-3lyžičky polievky a druheho tiež aby sa nepovedalo..
a večera????povie že nechce a že chce spinkať...
takže jedlo nula bodov...
a adamko že nechcel pre tie sopliky,že to bude ok...

ani3012
8. jan 2010

jáj vosky,ale sa to na teba kopí.Tak dúfam,že Dávidko začne papať a nech sa choroby vyhýbajú všetkým júlovčatkám (aj júlovkám...)

voskovka
8. jan 2010

ale vieš čo,ked sa to vezme...dlho nič nebolo...ved skoro 2mesiace sme boli ako tak zdravy... 🙂
takže....sa ani tak nestažujem...a je samozrejme že ked davidko ochori tak samozrejeme aj adamko...kedže stale beha okolo neho... 😀

lucia32
8. jan 2010

Hľadala som nám nejakú chalúpku na leto 😉 ešte zohnať peniaze 😝 😀

voskovka
8. jan 2010

planujete niekto dovolenku v zahraniči..k moru?

josifek
8. jan 2010

Lucinka čauko my jedeme v létě na jižní moravu loni jsme to nestihly 😀 😀 😀 😀 už se těším jak využijeme krosničku a možná zavítáme i do slovenských hor 😀 😀 😀 😀 😀 jako každej rok 😝 Jinak budeme muset jeť domů do řecka ctějí malou nechat pokřtít jo hold se musíme podrobit, ale rádi ráda uvidím bratramce a sestřenice a tetičky a strýčky 😀 😀 😀 😀 😀 Už aby to bylo 😝

josifek
8. jan 2010

Vosky myslím že Ani chtěla k moři 😀 😀 😀

lucia32
8. jan 2010

Josi...Karamelka šikovnica, naša len okusuje káble 😀 , ale včera bráška točil a ja som malú krmila, tak to vyzeralo, cez víkend natiahnem do PC...a ešte vám natočím ako sa ukážkovo kadí do nočníčka, naša to má nacvičené ako na povel 😀

josifek
8. jan 2010

My máme dneska k obídku pyré červená řepa+ masíčko+ brambůrek 😀 😀 😀 😀 pak dám vědět jak ji chutnalo 😝

lucia32
8. jan 2010

My k moru? Možno, ak budú prašule...najskôr do Chorvátska, už som 5 rokov nemala dovču, ak nerátam tú materskú 😝 a more, ach joooo 😵 Josi závidím to Grécko 😵
Vosky ahoj...vy niekde idete?

lucia32
8. jan 2010

Josi nerob chute, ja mám hlad...včera som neurobila dnešný obed 😝 tak možno bude reštika alebo chleba? 😝

josifek
8. jan 2010

Luci už se těším na videa 😀 😀 😀 😀

vendulacky
8. jan 2010

bre ranko 🙂

díky za inspiraci, maso už je venku z mrazáku 😉 Líbí se mi ten recept brambory+maso+sýrovo-smetanová poleva 😝

josi, napiš postup rolád s vaječinou...pro nás nekuchaře se musí polopaticky 😅
Jinak super šef!!! Takových jen víc 😉 Co děláš, jestli se můžu zeptat?

vosky, přeju, at jsou dětičky brzy fit 😉 chudák davídek, se to s nim všechno furt nějak táhne ☹ snad to nebude nic vážného... 😨

jinak emuch..doky jí prohlídla, tak se jí zdála celkově zdravá, hlavně po tom, co tam lozila po stole, byla zvědavá a chtěla všechno do ručičky🙂 Braly jí krev z prstíku, ani nehlesla, ještě se mudru usmála🙂 Měla trochu zvýšený hodnoty, ale to je prý tou virozou. Nedostala žádnej medikament, ale přesto jsem jí koupila Mucosolvan, má ošklivej kašel. No a jinak chudinka přišla skoro o hlas, ráda ječí jak sirena, jen tak z dlouhé chvíle a ted nemůže...neže by mi to až tak vadilo 😀 😀 Včera plakala a jen z ní vycházely takový sýpavý zvuky nebo otevírala pusinku na prázdno...chudáček ☹
Jo a dostala na pindušku nalepovací pytlík, jakože jdeme sbírat moč a už 2 pytlíky jsme minuly a nic🙂 |Prostě to teče vedle, ještě mám 2 náhradní, tak to zkusím..podotýkám, že ty 2 jí tam lepila mudra🙂 Chtěla zkouknout i moč, chce mít jistotu. Tak jsem ráda, že jsou tak pečlivý..

Tady začíná pěkná vánice, ode dneška hlásí kalamitní stavy, tak at moc nezapadáte. Hlavně ty simonitko 😉

voskovka
8. jan 2010

my sme boli pred dvoma rokmi ked mal davidko 8mesiacov v chorvatsku v Omiši...
a min.rok sme vyhrali dovču do turecka all inclusive na 2tyždne...bohužial som otehotnela a bolo po dovči....
teraz samo ak budu jurašiky,tak by som chcela poriešiť taliansko...alebo egypt....
uvidime...mm zaraba...hlavne slovo ma on.... 😀
neviem aka bude sezona,ako pojdu kšefty...takže ešte nepalnujem radšej nič...

vendulacky
8. jan 2010

luci, těším se na kadící video, potřebujem vidět jak se to dělá🙂

přemýšlíme o dovče, loni jsme nebyli, ale něco blízko...itálie, řecko, španělsko...uvidíme..ted jsem viděla nabídku v lidlu do egypta, ale to mám strach, tamní jídlo i v nejluxusnějším hotelu je tak na pořádnýho faraona (srajdu 😀 😀 ) a příkrmy jí přece balit nebudu 😅 asi před 5 lety nás bylo 9 lidí v 5* hotelu hilton v hurgadě (se slovenskou cestovkou za půl darma), 7 dostalo faraona, ke 3 jsme musely volat doktora ...a komu se to vyhlo? Mně a mamce...a proč? Protože jsme desinfikovaly ráno na lačno slivkou a pak event. po velkém jídle...zabralo to super, až na to, že si zaděláváš na alkoholismus 😀 😀

josifek
8. jan 2010

Vendy je to jednoduché Naklepeš kuřecí prsíčka na plátky a psk posolíš opepříš a troškou hořčice potřeš my máme nejraději Dionskou ale může být obyčko a na pánvy udělaš klasickou vaječinku my místo šunky dáváme krabí tyčinky a uděláš hustou vaječinu, tu naplníš do kuřecích prsíček a zabalíš jak ptáčky pak obalíš v trojobale a pečeš ve větším množstvím oleje (alespoň aby byli do pulky potopené)My občas obalujem místo strouhanky v rozdrcených kornfekách kukuřičných 😀 😀 😀

Jinak jsem mistrová u mašin na kabelové svazky a Jirka ředitel je moc supr chlap kolikrát veme monterky a jde na dílnu okoukat havarku nebo se přiučit od seřizovaču nějaké fígle 😉 No chtějí abych byla víc v práci někdy to je potřeba proto dělají vše aby tam mohla bít v klidu i malá 😀

A Emušce velké objetí a cmuk 😵

josifek
8. jan 2010

Luci jinak i my sedíme na nočníku už se dvakrát vyčůrala 😀 😀 😀 😀 😀 musíme vychytat kdy se jí bude chtít 😝

lucia32
8. jan 2010

Vendy...to vieš, že kakajdové video si nenechám ujsť...je tak podarená, to musíte vidieť 😀
Inak Emuš posielam pusu, nech sa rýchlo uzdraví 🙂
My boli v Tunisku a pravda, že desinfekciou slivovičkou nič nepokazíš, sa čudujem, že malá to prežila bez kakajdy? Či sme jej dávali olizovať? Už nem pamätám 😝 😀
Vosky: do Egypta by som s detmi nešla, tada s takým malým 😒 Iná strava, iná voda 😝

lucia32
8. jan 2010

vendy...čo tak posadiť Emu na nočníček, budete mať cikanicu aj bez pytlíka...a nezabudni pustiť vodu, vraj to pomáha 😀

vendulacky
8. jan 2010

lu,já ještě nočník nemám 😒 chtěla jsem koupit nějakej hrací...?

josi dík, vaječina je jako vajíčková smaženice? 😅 to je dobře že si tě váží, tady na západě (v čechách) je šef samej němec, jednaj s lidma jak s povlem...bohužel ☹

mifinka
8. jan 2010

Hojík,
Vendy zkus jí to odebrat jak jí budeš dávat pít. Já už taky musela odebírat a sestřička mi poradilo toto. Stačilo dvakrát loknout a už to šlo 🙂 páč jinak jsem snad ani pimpulína čurat neviděla..
Jinak je furt hnusnej, zub nikde, v noci skoro vůbec nespí, dneska šaškoval od 2 do 6.. No a ted zas hodinu než zabral.. Bože .. za co 😀