Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
lucim, jasné, dám mu tu menšiu polovicu 😝 😀
mne ani písmenká nezobrazuje, len dám odoslať a text je tam 😅 😅
Na dnes by už stačilo, mm už spí, deti tiež, žeby som šla aj ja?
lu by ta nasa matikarka by ta hnala. 😀
co by si spala, naspisa sa dost v truhle ... 😝
inak, zase ma chytil mimibazarovy osial, som za posledne 2 dni objednala skoro cely matkov jarny satnik. 🙂 😲 😵
babulky - sa nehnevajte - ale ide mi to strašne pomáli - tak na dnes končím .... budem len na FB 😅 ... pa
ste ma tu nechali samuuuuuuuu, ? sak ja sa bojiiiiim, fnuk ☹ 😢
a dobru noc vam teda.
ja momnentálne predávam Natkine malé veci...ale po jarňáskoch som ešte nepokukovala 😅 😝 ešte jej idem urobiť moňo, nech sa nacucne v spánku, ked už straším a pôjdem???? ten kôň ide strašne pomaly...ma to nebaví 🙄 😝
ahojte, my tiez kakame jak za ligu tak dufam ze je to len tou zeleninkou co papame na obed. Uz sme skusili mrkvu, zemiak, brokolicu a pastrnak a veeeeeeeeeeeeelmi nam chuti. v stredu mame poradnu tak som zvedava kolko sme pribrali...
zubky zatial ziadne a sediet sa nam tiez este nechce 😵 😵 😵
ja male veci odkladam do igelitiek pre synovceka ... ano, uz vieme, ze svagrinka caka syna - konecne ukazal pindika a bude to Luky 🙂
ahoj mata, dakujeme za spravy ... a my tiez kakame a nervime a casto cucame a sa budime ... zubky este nie su vonku . sediet a stat by a nam chcelo. 🙂
jeeeeje, nikto tu ešte nieje?
tak prajem všetkým dobré ránko a krásny dník plný energie 😉
Aj ja prajem krásne ránko...tak Naty sa pred 10 nacucla a spinkali sme až do pol 2...potom sme sa do pol 3 hrali v posteli a potom sa hajalo až do 6 🙂
A dovolím si poblahoželať všetkým Sárinkám, špeci mojej neterke a babuľke od Raony 🙂
Ahoj Lu 🙂 my sme zaspali o pol deviatej a budicek bol o stvrtej.potom sme sa hrali do piatej a pak sme zaspali na hodku a pol 🙂 a teraz zase hajame :D
A ano, všetkým oslávencom všetko naj naj naj 🙂 🙂 🙂
lenulla ahoj...no čo s našími pokladíkmi, že? Len sa hrať 😀
A pozerám, že vy máte dnes presne 6 mesiačikov...tak k vám letí jedna veľká gratulka pre Laurinku....cmuk, cmuk, cmuk 😲 😲 😲
😵 ďakujeme 🙂 no veru už ubehlo 6 mesiačikov.. a to sa len teraz narodila potvorka jedna
ahojte oslavencom gratulujem 😵 laurike k 6 mesiacikom vsetko najlepsie a jedna velkaaaaaaaaaaaaaa cmukaaaaaaaaaaaaaaaa leti k matejkovi k 7 mesiacikom 😵 😵
jeje, to aj lucimkin Matejko má dnes 7 mesiačkov...to faaakt, on je 19 😀 Tak aj od nás letí jedna velká gratulka 😉 cmučky, cmučky 😲 😲
Utorok - 19 Január 2010
lucim .................19.6.........................Matejko má 7 mesiačikov
Lauruška a Kristínka majú dnes presne 6 mesiačikov
lenulla................19.7..........................Laura
adula13..............19.7..........................Kristína
Všetko najlepšie 😵 😵 😵
Meniny oslavuje: Drahomíra
Meniny oslavuje v ČR: Doubravka
vtip:
Pride chlapik do trafiky pre cigarety, trafikant mu ich preda a on cita varovanie:
"Fajcenie sposobuje impotenciu".
Chvilku premysla a hovori:
"Prosim Vas, nemate tie s tou rakovinou?"
Čau Luci.Evulka chytá soplík a Patrik dosť kašle- v noci ho napínalo na vracanie.
Dávala som mu ACC ale asi to zmením na stoptusin. Dokine sa mi ešte sním nechce ísť,lebo nemá ani teploty.
jój a meninky majú ešte aj :
v SR:Drahomíra, Mário, Sára, Márius, Dúbravka
a v ČR:Doubravka, Knut, Sára
Aj k meninkám všetko naj 🙂
ahojte, furt mit o dneska pada, som napisala prispevok a nist mi nezobralo 😠
tak este raz
tak oslavencom vsetko naj, posielame cmuk 🙂
u nas standartne noc, Tami sa casto budila, uz si pomaly nespominam na 3hodinove intervaly spanku
a o stvrt na 4 bola hore a strasne sa chcela hrat na havka na styroch u nas na posteli 🙂
a uz ju zase pocujem, pospinkala hodku, aj to dobre, no tak som si pokecala ale co uz 🙂
papa dievcence

bože ten kôň je strašidelne pomalý 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠