icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

ani3012
22. jan 2010

nie,teraz mi ide dobre.A to behám aj na čekého 😕

inneska
22. jan 2010

už teraz ide dobre..

traktor
22. jan 2010

a mne ide este stale pomaly a aj fb blbne a este aj matko trosku plakal...tiezked liezol, som myslela ze ho bolia rucky, nozky...a asi to bude od žuba...no a teraz pocuvajte....mame vonku predsa len dvojku hore a teraz dvojku dole na pravo 😕

ani3012
22. jan 2010

to akože išli najskôr dvojky?

traktor
22. jan 2010

nooo aj patko to tak mal , mal najprv hornu dvojku a hned potom dolnu jednotku...ten teda vyzeral 😀 , a pridam aj matkovu foto aby ste videli ako to vyzera, len este pockam par dni nech to viacej vidno....

ani3012
22. jan 2010

sa teším 😀

inneska
22. jan 2010

traky 😀 😀 😀 tak na to sa aj ja teším 😉

inneska
22. jan 2010

a samozrejme gratulka ku zúbku 😵 😵 😵

pirinka
22. jan 2010

ahoj berušky 🙂
teda je ten mk lemra líná 😠

chtěla jsem se Vás optat jestli jste už dávaly drobečkům na rýmu třeba olynth, otrivin nebo nasivin? Nebo něco jiného lepšího a šetrnějšího? Malou teď trochu trápí soplíky, ale nejdou bohužel odsát jen to v ní pěkně chrčí a špatně se jí dýchá 😒

ani3012
22. jan 2010

hurááááááá! Ale aj tak nic moc... 😒

ani3012
22. jan 2010

na 30 krát mi to vzalo príspevok 😠

ani3012
22. jan 2010

no dobre,než prídu sem deti,tak jeden s hviezdičkou:
Ide princezná po lese a stretne žabiaka:
"Teba musím pobozkať,aby si sa premenil na princa?"
"Nie,to je môj brat Emil, mňa musíš vyfa..iť"

katica5
22. jan 2010

Ahojte
pirinka my sme pouzivali nasivin pre kojencov a aj mar

nina41
22. jan 2010

Ahojte
Oslavencom všetko naj naj najlepšie 😵 😵 😵
Riško už ma druhy zubok,

ani3012
22. jan 2010

ahoj ninuš! Tak gratulka k zúbku 🙂 Evulka je stále bezzubá 😀

nina41
22. jan 2010

ahoj ani už ma vonku dva zubky,musim ho odfotiť, 😵

voskovka
22. jan 2010

ahojte...kto patri ešte do klubu bezzubych?? 😕 okrem nas???

zmurkaz
22. jan 2010

Ahoj ... gratulko oslávencom ... aj keď ... neviem, či som už negratulko 😅 😀 😀 ...ale radšej 2x ako ani raz 😉
a graulko ku zúbkom 😉
...a my sme tiež bez zúbkov 😀 😀 😀 😀 teda ešte nám nevyrástli 😉

katica5
22. jan 2010

aj my sme este bez zubkov

vendulacky
22. jan 2010

Ahojky,

chtěla bych popřát oslavencům, hlavně malému Matýskovi, doufám, že se mu bobíčkovi daří líp ☹

a taky k žubům 😉

piri, my používáme nasivin, zabírá super

princezna dneska málo spinkala, tak zalomila v půl jak když utne🙂 Pak je většinou krmení okolo 2 a pak až okolo 6 ráno...jinak nakrmíme a spíme, už si zvykla, že v noci se má spinkat 🙂

jinak nám došlo hopsadlo, tady je dokumentace 😉
http://www.youtube.com/user/vendulacky

samayka
22. jan 2010

ven- paradne video 🙂 drahý prišiel mrknúť a pýta sa ma že či s malou hovoríš po nemecky ... a na to si sa ozvala : kdo neskáče není čech 😀 😀 😀 😀 😀 sme sa doooobre pobavili 😀

ani3012
22. jan 2010

aj ja chcem hopsadlo! Jaké su zlaté babuľky české 🙂

vendulacky
22. jan 2010

sam🙂) já jen česky, před xaverem německy (aby rozuměl, co povídám jeho dcéři)..německy se naučí od tatky a pak ve školce

vendulacky
22. jan 2010

prosím vás to na nohách nejsou MODŘINY ani KIAHNE, ale punčocháče s obrázkama!!!! 😀 😀 😀 😀 (reily mě podezřívala z týrání 😀 😀 😀 )

ani3012
22. jan 2010

😀 😀 😀 ja som si to ani nevšimla

zmurkaz
22. jan 2010

vendul 😵 😵 😵 😵 😵

.... ani ja som si to nevšimla 😀 😀 😀 😀 ...až potom 😀 😀 😀 😀

... a náš Juráš je u svokrovcov - zas pol roka bude ticho 😅 ...no ale na celý víkend si ho vypýtali - tak som zvedavko, či sa zajtra preňho nepôjde 😕

ani3012
22. jan 2010

zmurky a čo sa malému u babky a dedka nepáči?

zmurkaz
22. jan 2010

..no on bol najprv zvyknutý, že bol často s nimi - bývali o jeden dom ďalej,... ale potom sa presťahovali do 3-tej dediny od TT a aj keď sú denne v TT tak sa nezastavia - bo majú "veľa práce" ..... a tak keď my neprídeme k nim každú nedeľu tak oni neprídu ☹ - nieže by mi chýbali, ale kvôli mužovi a Jurkovi mi je to ľúto ☹ .... no a + babina nechce akosi rešpektovať Jurkove rituáli pri zaspávaní - a tak ho tam do teraz ani veľmi neťahalo spať ... byť u nich to áno teda v lete ale spať domov..... Ale teraz sme doma zakódovali jeden detský program (furt bol na ňom ) a u nich sme zabudli a minule to tam pozeral a straaaaašneee sa tešil, že to tam funguje .... A dnes mi povedal, že ide,..... že si musí zvyknúť aj u babinky spávať .... a veď vieš, u nich ten program funguje 😀 😀 😀 ... Takže sa môžu tešiť, bo bez toho by tam asi nešiel spať 😀 😀 😀

ani3012
22. jan 2010

ale vieš čo? Než som zostala tehotná,teda než sa Evička narodila,tak som premýšlala,ako je to s tou láskou. Nevedela som si predstaviť,že budem mať ešte niekho rovnako rada ako Patrika. A zistila som,že ta láska sa nerozdeluje,ale násobí 😵 😵 😵
Som bohatááá!
No trošku sentimentality 😅 ale toto som chcela napísať už dávnejšie

zmurkaz
22. jan 2010

jééé 😵 😵 😵 😵

no vieš - ona sa sa dosť zmenila tým presťahovaní - dovtedy boli obaja na to že boli svokrovci dobrí ale teraz akosi nemôžem prehltnúť to, že tu má syna, vnuka a vnučku (mimochodom narodenú na jej narodeniny 😠 ) a nevie sa raz do týždňa zastaviť - že kuk - ako sa máte!!! Ja som na svojich jak taká levica ..... vidím, ako to mužovi chýba.... a Jurkovi tiež!