icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

inneska
27. jan 2010

som si poobede poupratovala, povysávala a poumývala za erikovej asistencie 😀 a ešte som rybkovú pomazánku robila 😝

inneska
27. jan 2010

piri...ak sa ti to páči, tak za tú cenu sa to oplatí...a je to milé 🙂 a pozri či nemá viac toho, že by si ušetrila na poštovnom 🙂 ja tak vždy pozerám 🙂 ked už, tak už 😀

kto ide eričkovi a esí za svedkov???????????, 😀 😀 E+E=VL 😀 😀 😀

pirinka
27. jan 2010

innes, ty jsi prostě hvězda 😵

zkus teplou colu po lžičkách. Ale když máš i běhavku, tak to možná bude nějakej virusek 😠 . Mě párkrát pomohly tabletky lactobacilu

ještě jsem narazila na tuhle bundičku. Je to dobrá cena?http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=26382982&tab=2

traktor
27. jan 2010

my sa hlasime za svedkov..... 😀 😀 😀

traktor
27. jan 2010

piri vy mate take smiesne ceny? in si kukla bundy co som dala rano?

inneska
27. jan 2010

ja chcem bundičku tak do ceny max. 8€, to je 240korún..takže pre mňa prijatelná cena(bolo by to ani nie 4,5€) 🙂

no teraz prestal žalúdok bolieť, ale keby ste ten koncert v črevách počuli 😖 😀 a vlastne mám tuším aj smectu, tak si skúsim dať..pani magistra mi odišla 😝

inneska
27. jan 2010

trakyyyyyyyyyyyyy 😀 😀 😀 ešte jeden svedok 😀 😀

vidíš, pozerala, aj ich tu mám tie linky všetky pootvárané...sú pekné, ale zatial ma výrazne žiadna neoslovila 😅 a moc dakujem, že hladáš 😉 cmuk 😉 ešte popozeráme...šak ju hned netreba 🙂

ani3012
27. jan 2010

tak aj ja sa hlásim za svedka! Tiež sme na E 😀

inneska
27. jan 2010

no krásne sme sa skompletovali na tú svadbu 😀 😀 😀

pirinka
27. jan 2010

jé, to bude krásná svatba 😀 . Musím někde Esí sehnat něco bílého na sebe 😀

inn, já taky vždycky kupuju i něco dalšího od prodávajícího (teda když je co) aby se to vyplatilo

inneska
27. jan 2010
ani3012
27. jan 2010

inneska,ja že šaty pre vašu nevestu 😀
Našla som také pekné jednoduché 😵 😵 😵

brusinka.pusinka
27. jan 2010

jéééé svatba 😉 i my jsme česko slovnský párek Viť Brin 😀 😀 😀 😀 a cmuky snoubencům 😵 😵 😵

holky kuki to je fajné že asi kupím jak bude malá spinuškat vlétě v kočárku nebude na ní svítit 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=29949076&tab=0

traktor
27. jan 2010

in 80 ani nepozeraj...nam dnes dosla a je presna....a erik a matko su skoro rovnaky...takze zakaz cislo 80 😉

ani3012
27. jan 2010

bru,tak posielam jedny nádherné aj simonke 😉
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7647503

traktor
27. jan 2010

no tak nevesta oblecena druzicka tiez...in uz len nasim chlapom obleky a mozme zacat 😀 😀 😀 😀

brusinka.pusinka
27. jan 2010

Ani zlatá ale my máme však focenááááá 😉

blani2
27. jan 2010

Ahojte bambulky 🙂

tak se hlásíme zas po delší době. A na úvod gratulujeme všem dnešním oslavencům, spešl Elušátkovi 😵 😵 😵 (opožděně gratulujeme k lezení 🙂)

Všem přejeme hoooodně zdravíčka.

"Dovolená" u babičky se vydařila, obrazili jsme všechny kámošky a kámoše. Moc příjmená změna. A taky jsme se užili vzájemně s tetou (ségrou). Kubíčka nepustila z ruk...🙂

Od vík jsme zas doma. V neděli jsme byli na první hodině plavání ve velkém bazénu jako velcí chlapi! Kubík plaval v kruhu, lovil rybičky a jezdil na skluzavce. Je to výborna aktivita. Na závěr jsme se vypotili ve Finské sauně, parádička. Nejvíc jsem se nasmála, když jsem prďolovi oblékla plavky 😀

Jdu dočíst...

inneska
27. jan 2010

ani, ty si aktívna 😀

blani2
27. jan 2010

Jéééé teď koukám, že Karamelka má půlroček, cmuk 😵

brusinka.pusinka
27. jan 2010

Děkujemeeeeee 😵

blani2
27. jan 2010

Brusinka 😵 😵 😵

ani3012
27. jan 2010

to sa len zdá! Jedna baba tam požičiava spoločenské šaty a ako kukám ani nie moc drahé.Tu dám v MA za dievčenské od 50 eur 😝

inneska
27. jan 2010

ani to nejako vážne zobrala 😀 😀

traky..tak jooo, len 86 😉

ani3012
27. jan 2010

ale není to krásne take mailnké?

brusinka.pusinka
27. jan 2010

Aniii jééééé já to miluji ty čaňa né věcičky na foto vypadají užasně 😝

blani2
27. jan 2010

a jééééje, dítě se mi sápe na noťas, pomooooc. Pustila jsem mu tu na youtube paul anku a smokie, tak tu pěje, normálně píská prodloužené tóny, jsem si jistá, že je to zpěv 😎. Dnes jsme na večerní aktivity sami, taťka je na hokeji, tak jdem pomalu na to....zatím páááá

voskovka
27. jan 2010

ženy čo planujete na valentina....hodte tipy 😉