Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
pytel uloven za 7 pětek 😀 . Ještě jsem zkusila jinou aukci té samé prodávající na pět bodynek od scampu a prince olivera, ale nějaká čůza se toho drží zuby nehty, tak na to asi kašlu, abych nezaplatila to co za nové 😀
aho aho ..... nákupčíčky ... tak ja hlásim, že sme to ako tak prežili .... Jurko má teplotu len 37,5 😵 😵 😵 ale bruch ho ešte bolí a 1x sa mu chcelo vracko, ale ustál to len na slinky 😉
😀 😀 😀 ... akosi sa mi stratilo "j" 😀 😀 😀
tak ahoj ahoj 😉
...no a gratulko oslávencom 😵 😵 😵 😵
Zmuri, to je fajn, že šla teplotka dolů 😵 jen tak dál
Jsem se zakoukala na netu na opakování Dnu D. Neznám lepší pořad. Kočičky, loučím se, jdu si přečíst kousek knihy a hají. Dobroooou 😵
ahojte! Čo vás zafúkalo? Kde ste kto? Ja pôjdem dnes do BA,takže keď sa zajtra neozvem,tak beriem od alexarisko kurz lietania autom 😀 😀 😀
Štvrtok
Evička a Romanka majú 8 mesiacov 🙂
ani3012.......................28.5.....................Evička
jaja27..........................28.5....................Romanka
Tamarka a Filipko 7 mesiačikov 🙂
majkas.........................28.6....................Tamarka
mononoke....................28.6........................Filip
Aďko,Simonka a Nelka majú pól rôčka 😵
anavi...........................28.7.......................Adrián
perla200......................28.7......................Simonka
Cathuska......................28.7........................Nela
Všetko najlepšie 😵 😵 😵
Meniny oslavuje: Alfonz,Manfréd, Alfonzia
Meniny oslavuje v ČR: Otýlie, Alfons, Manfréd
Kalendárium:
Európsky deň ochrany osobných údajov
(Rada Európy, EK; v ten deň 1981 bol v Štrasburgu podpísaný Dohovor Rady Európy č. 108 o ochrane jednotlivcov pri automatizovanom spracúvaní osobných údajov, pripomína sa od 2007)
Medzinárodný deň mobilizácie proti jadrovej vojne (pripomína sa od 1986)
aktuálne počasie:
http://www.shmu.sk/sk/?page=1
ahojte bambule...
ze 8mesiacov...no teda...gratulacia vsetkym
vŠE nej všem olavencůůůůůůů velký cmuk a velkou chuť do jídla a hraní 😵 😵 😵 😵
A SPEŠL CMUK OD NÁS NAŠÍ MALÉ VELKÉ EVINCE 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a´T PŘEDÁ BRÁŠKA Patriček 😵 😵 😵 😵 😵
Jinak dobré ránko 😵 😵 😵
srdečná gratulko dnešným aj včerajším oslávencom.
babule, riadne ste sa rozbehli s tým nakupovaním.
ahojte
blahozelam oslavencom!!
ani: evicka ma uz osem, to ale leti.... cmukame 😉
brin: beries mi pracu?
😝 odislo skor, ako som chcela....
brinka moja, nevadi, aj tak sem nechodim casto... ako sa mi mas?
baby aj ja som zostala ráno trošku zaskočená...jak to strašne letí...teraz ln boli vianoce,o dva mesiace je šibačka a po šibačke Matýsek od pavčíka ma 1 rok
akoze sneh mam rada, vsetko zasnezene je krasne, decka sa vyblbnu, ale:
velka clapkanica vzdy, umyvania po kociku....
u nas vela psickarov - vsade samy curanec a kakaniec, ine nerobim iba okrikujem tomasa...
a tak som to myslela 😝 😎
aho miranda! Vítame ťa tu! Napíš mi di IP pôrodnú váhu a dĺžku a kedy si mala rodiť a kedy si rodila 😉
ani, hej akosi nestiham na vsetkych frontoch.... a zasa ma chytila upratovacia mania - som detailne upratovala tomasovu izbu, kazdu jednu hracku umyla a tak....
miranda a ty si priamo z Brna? A Tomáško ti ide do školy alebo až na budúci rok?

a usetrila som postovne, ze netreba...a dnes koncim z nakupovanim....nebude ani na chleba...hlavne ze matko bude fesak 😀 ...tajtra si zablokoujem ucet... 😀