icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

ani3012
30. jan 2010

baby chcem sa pochváliť! Evulka sa nám konečne pretočila! A tri krát za sebou!
Takú radosť sme všetci mali 😀 😀 😀 😵 😵 😵

lucim
30. jan 2010

dobre sa mame ... je tu nejak malo ludu. 🙂
ale vcera hned ako som dorazila domov tak prisli kamosi z BA na "kavu", dnes sme boli vyskusat moje nove korcule a boli tu susedia.
matko bol nejaky hyperaktivky a odmietal spat.
a tato ma na nieco chut ...

lucim
30. jan 2010

aniiiiiiiiiii, evulke velke cmuuuuuuuuuuuk cmuuuuuuuk a pochvalu 🙂

mne nes matko putoval po obyvke, z puzzlov, pod stol, k hrazicke, okopat stenu a z bruska zahrat na piane..., tak sme sa nasmiali. 😀

traktor
30. jan 2010

lucim tak ho nenechaj cakat...ta chut...to ti je dobra vec... 😀 😀 ...ja som dnes pokrivena, ma boli chrbat...matko chce chodit len za rucky...chodak nam bol na 2 veci....na to aby sme vedeli , ze je prach a treba upratat, a na to aby kazdy videl , ze nanho mame 😀 😀 😀 ...ked uz na nic ine...

traktor
30. jan 2010

aniii gratulujem a krasne fotecky, velmi krasne 🙂 😵 😵

vinka
30. jan 2010

Ani to isto bola radosť. 😉 No Lucim idem aj vášho princa okukať.Joj baby dlho som tu nebola. 😉

lucim
30. jan 2010

jeeeej asi mam pod d omrvinky, nepise, ibe ked don tresnem 🙂

traky a mi hovor, nas matysek sa sice neplazi, ale bokom pregulava a bavi ho len simpanzovat a stat.
a zacina sa bat cudzich ludi ... ale len pol minuty, potom je ok 🙂 sme v dalsej etape jeho vyvoja mysle. 🙂

vinka
30. jan 2010

No krásne sú tie dietky vaše.To sa musí nechať.Juj Lucim a jaký macek je ten váš chlop. 😀 😀

lucim
30. jan 2010

vinka kojim ho zasadne slahackovou smotanou. a ddddddakujeme 😀

ani3012
30. jan 2010

Dakujem baby 😉
No a zistila som,že sem strašne blbá...si myslím,že máme bezodný účet.Dnes som v obchodoch platila kartou a teraz som bola na aukciach... 😝 V pondelok musím skočiť do bank osobne 😠 Načo mi internet banking ? 😅

traktor
30. jan 2010

aniiii a co mas? sak sa pochval...sem foto nakupu.. 😀 😉

lucim
30. jan 2010

ani, co si minula uplne vsetko? 😕 😉

vinka
30. jan 2010

Tak ja mám asi nízkotučné. 😀 😀 😀 No darmo.Slečinka drží štíhlu líniu od mala. 😀 😀

ani3012
30. jan 2010

http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1739800
a čo som vyhrala predtým ,tak aj za to sa mi už ozvali...neskoro... 😀

ani3012
30. jan 2010

idem lebo aj môj mm na niečo čaká.... 😝 😀

traktor
30. jan 2010

pekneeee 🙂 ..a ty mas velkost 38? vsak ty si sparatko , vsak ta typujem na 32..chrustik 😀 😉

traktor
30. jan 2010

ciii dnestu nikto neostane...lebo kazdy mm nieco caka?...kurnik, to moj mm musi mat dnes24?... 😀 😀

lucim
30. jan 2010

ani je tenunka, to musim potvrdit.
a ani, nech mate veseloooo 🙂

traktor
30. jan 2010

vsak som videla na fotke, take dievcatko zo sestrou a bracekom 😉 ...a peknucka... 🙂

lucim
30. jan 2010

hladam si nejake sportove zimne nohavky ...

traktor
30. jan 2010

ides sportovat?....ja uz som myslela ze a tak prechodne veci...sak bude uz teplo...a tu kukaj...tooooolko snehu, ze neviem jak z domu vyjdeme...a furt husto sneziiiiiiiiiiiiiiii

lucim
30. jan 2010

vies ake som mala mokre rifle z toho snehu??? nejaky vypredaj by som mohla najst, ne?

traktor
30. jan 2010

teray su este vypredaje, snad na nieco natrafis....a aha kukam mimibazar je po novom....ale uz len kukam 😀 , nic nekupujem..., dnes som minula z toho zvysku na ucte/5,40/ polku... som kupila matkovi satku....uz je cely snoopy 🙂

lucim
30. jan 2010

prechadzas od macka pu k snoopikovi ?🙂
aj nam uz ide jedno snoopy triko.

traktor
30. jan 2010

no macka nemaly ..a toto sa mi velmi pacilo, tak som nevahala a este aj cenu urobila tak sa tesim 🙂

inneska
30. jan 2010

ahojte...aj ja som tu..len si idem ešte cibulku pozbierať a prídem 🙂

lucim
30. jan 2010

traky ta trojkombinacia so svetrikom a ciapkou?
ahojky inn. 🙂