icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucia32
6. feb 2010

Ránko... 🙂

ani3012
6. feb 2010

ahoj Lucinka !

blani2
6. feb 2010

Dobré rááánko 🙂

všem oslavencům a zoubkům gratulujeme

My vaříme zapečeného pangasia se sýrem a zeleninou. K tomu opékané brambory.

lucia32
6. feb 2010

Počítané 🙂
My na dnes grilované kura a ryžu a na zajtra bud bravčové špíziky so zemiajkmi, alebo bravčové na šťavičke...ešte uvidíme 😉

traktor
6. feb 2010

dobre ranko 😉 , oslavencom gratulujem, zubatielkam tiez 😉 ..u nas dnes mesko na sampionoch a ryza a polifka od pipinky, a este daco sladke vymysliet...a mame vybavene 🙂

lucia32
6. feb 2010

že polifka od pipinky 😀 , tak tú my máme tiež, ráno sa kura vyváralo 😉
Oslávenčekom všetko naj, Elušku a Alexky cmukáme 🙂
My sme tiež ešte šelma bezzubá 😀

ozi
6. feb 2010

ahojte 😉

Ďakujeme za gratulky 😵 😵 😵

my práve zapájame umývačku, dnes /a už nikdy/ nebudem musieť umývať riadyyyyyyyyyyy 😀 ,
aspoň dúfam 😅

Saška práve zaspáva na balkóne, Samko u svokry, Maťo na turnaji a nás čaká ešte veľa roboty, dnes ešte nový drez, batéria, a vstavaná skriňa 😝 , ale zato o taký týždeň už bude všetko dokončené 😵 , už len poriadiť 😝 , sa teším

ozi
6. feb 2010

a gratulky aj ostatným oslávencom 😵 😵 😵

a Leniccke k tehu 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 , nech je všetko ok, bezproblémový pôrod a nech je chlapček 😵 , /teda ak si želá/

jennna
6. feb 2010

dobré ránko zo soboty....

Dianočka má od včera soplík....prvý krát sme použili odsávačku na vysávač.....až ma srdco bolí, ked ju musím držať nasilu.....

a včera konečne sedkala sama dlhšie ako 10sekúnd.... 🙂

ozi...tebe Saška zaspí aj sama v kočíku....???
ja som si zle naučila.... mne zaspí v kočíku len za chodu, na prsníku alebo pod pazuchou....
nehrozí ju nechať bez povšimnutia v postieľke či kočíku bez pohybu a bez toho aby ma mala na dohľad.... 😒

ozi
6. feb 2010

ahoj jenn 😉

áno, na balkone sama bez veškerého pohybu 😵 , čo jej iné ostávalo, len sa naučiť, keď aj Samko je tu a ešte tiež okolo jedenástej chodí spávať, tiež sám a malá aj večer zaspáva sama v postieľke

lucia32
6. feb 2010

Jenn...aj moja je naučná na kočík, je to pre maminku na začiatku jednoduchšie, ak bábo nechce samo zaspať...neboj nebudú tak spať večne...moje skoro do roka 😀 , cca v 11 mesiacoch šiel kočiar z domu...z dohladu...havo spapal a učili sme sa v posteli...Natálku už teraz občas drezirujem cez deň na postel, teda ked som doma...
A to sama sedkala, že sa sama posadí? Lebo naša bude sedieť aj dlho, ked sa s niečím hrá...hlavne s ovládačom, či mobilom....ale posadiť sa sama ešte neposadí, môj malý lenivko 😉

ozi
6. feb 2010

super, už sedkáte? My ešte ee, ale plazíme sa ostošesť, sa vždy smejem, ako štartuje, keď zbadá niečo zaujímavé na podlahe 😀

jennna
6. feb 2010

ozi...to závidím!!!

luci....sama sa neposadí....tak ako hovoríš...musím ju ja posadiť....

lucia32
6. feb 2010

Ozi...tak ešte raz osobne gratulka Saške 🙂
A umývačka je super vec...môj M povedal, že ma mal už dávno poslúchnuť, ja som juz chcela možno už pred 5 rokmi...máme rok, u nás tolko riadov, že aj 2 by mali čo robiť 😀

ozi
6. feb 2010

luci, dík

veď to, ja som v poslednej dobe furt len pri riade, potom ani okolo detí nestíham 😝

ozi
6. feb 2010

môj mm chcel už dávno, ale to sme boli len traja a to bolo v pohode, ale teraz... 🙄

lucia32
6. feb 2010

S prerábkou už finišujete? prikupili ste dvojizbák, však a máte tiež dvojizbák? teraz budete mať kopu priestoru, nám by sa zišla ešte jedna izba navyše 😝
Ale pár tisíc euráčov na zateplenie a zobydlenie podkrovia 😝

lucia32
6. feb 2010

Alebo 😀

ozi
6. feb 2010

máme dvoj a kúpili sme jedno, bude tam detská, pracovňa a kúpeľňa so sprchovým kútom, budúci týždeň sa to už má dokončiť

lucia32
6. feb 2010

Júj tak to budete len tak tak 😀 , ale 2 kúpelne tak to máte super 🙂 , ja raz ked budem velká a budem mať svoj dom, tak každý svoju izbu...bo sa mlátia až strach 😝 ešteže Naty je s nami v spálni 😀

lucia32
6. feb 2010

A ma napadlo? tie druhé vchodové ste zamurovali?

ozi
6. feb 2010

dvere sa úplne nezrušia, zvonku ostanú a zdnuka bude sadrokartón a stierka, ale som zabudla, že my máme dvojizbák prerobený na troj, dalo sa, takže chlapci budú mať svoju a Saška svoju izbu a my našu malú spálničku, ale nám stačí 😉

práve idem objednať pizzu pre majstrov, dnes teda nevarím 😀

lucia32
6. feb 2010

Tak to máte fajn...my máme velký špajz, ktorý sme zrušili a máme tam poschodovú postel, horné poschodie a stolík s PC...je to taká trucovna, ked sa jedno hnevá, odsťahuje sa tam...teda z detí, my s mm zdielame jednu izbu...sa nehneváme 😀
No nič, na dnes padla, bežím za Natuškou 😉

jennna
6. feb 2010

ozi..čítam o tom vašom bytíku...aj ja som to tak túžila, ked sme bývali v byte ešte, že odkúpiť susedovie...

to je super!!!

a energie budete mať ako...sa zjednotia...či sa to nedá?

ozi
6. feb 2010

jenn, neviem, to rieši mm, ja mám na starosti zariadenie, riešenie izieb a tak...ja si vymyslím, oni zrealizujú 😀 , chlapcom som /teda Maťovi/ ukázala toto http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/ivella/albu... a strašne sa imu to páči, upravila som to podľa našich rozmerov, lebo predsa sú tie izby menšie ako by človek chcel... 😀

malá práve zjedla zeleninku s hovädzím od Hami, celkom chutilo 😕 , tak a ešte príde pizza a mne cestovinky a fajront 😀 , teda z jedlom, čaká ma riadenie 😝 , všade binec 🙄 , čo už, ale ešte aj malá je dnes mrzutá ako naschvál, ale asi trápia zúbky, lebo to má celé naliate 😖

jennna
6. feb 2010

hej ozi...to sa aj mne páčia také izbičky...že posteľ hore a priestor na učenie dole....

aj my papkámee aj Hami...dokonca som jej raz dala už od 8mes. lebo som iné doma nemala...ale dáko to "prežrela"... 😀

my zúbky stále nič...ale ktovie, či tie soplíky s tým niečo nemajú...

môže mať sopel, ked začínajú ísť zuby...lebo inak je zdravá ako repa...klop-klop.. 😀

ozi
6. feb 2010

áno, soplík môže mať aj zo zúbkov, aj horúčku

ja jej pravidelne varím, toto mám na takéto prípady prichystané, tak som prekvapkaná, že chutilo 😉

traktor
6. feb 2010

.......co moze byt krajsie ako ked date svoje dietatko spinkat, ........a potom len pocujete z izby smiech a vyskot...a ono sedi v postielke, nozky mu trcia cez mriezky , v rucke hracka a ono sa z nou hraje a rozprava cele spokojne a stastne 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

laurajana
6. feb 2010

traky, že závivíme...lebo naša malá už druhú noc teplotkuje a nespinká, plačkáme a plačkáme...a ani cez deň nejak nespinkáme...dr. nám nasadil ambrobene-nie som moc spokojná, lebo to spôsobuje nadmernú tvorbu hlienu a neodporúča sa vraj kojiť...a čo narobím keď kojím, neviem - odsávam len soplíky, hoci jedna múdra mi hovorila, že sa dá aj hlieny z hrdielka odsávať pri tak malých mimi, no ako neviem, tak neskúšam 😉

traktor
6. feb 2010

och laura, tak sa trapite, o tych hlienoch z hrdielka som este nepocula.......a co je len prechladena, ci tiez tie zubky robia sarapatu?