Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
tak bola som na kontrole so štítnou žľazou, v pondelok konečne po 3 mesiacoch mám termín na sono štítnej žlazy a v apríli mi dali termín za výsledky krvi,ktorú mi dnes zobrali 😝
Vivat Malacká Nemocničná a.s.
Luci, škoda reči..... nemám chuť ani písať v ako ma rozčuluju.
Mám hyperfunkciu štítnej žlazy.
objednali sme sa ku Kostelnej, mala som na ňu dobré odporučenie, tak zajtra uvidím
a ideme prvýkrát, ktovie či naposledy
veď dúfam,že sa stetneme 🙂 Ja idem aj za kamoškou,čo leží s malým v nemocnici ( sa narodil v 26. týždni) tak ja tam budem určite od tej pol deviatej až pokiaľ bude môcť Deniska.
no veď to ma štve, že sa nedá objednať, na určitú hodinu, ale hádam do dvanástej to vybavíme
šak sa prezvoníme, ja to tam vôbec nepoznám, zrejme budem trošku blúdiť 😀
musím teda kuknúť na šporťák, by som radšej zobrala ten, na hlbokom máme vaničku veľkú a nechce sa mi to trepať autom.
AHOJTE, uz som matka zabavila inac, vyhadzuje veci z pod stolika, aj tak som to tam chcela preorganizovat, tak on uz zacal. ale musel vas pozdravit. 🙂
este mi tu zapol 2 stranky, ze detske oblecko a stranku o liekoch, co tm chce naznacit? ideme nakupovat a mam ist do prace, ci je chory? 😀
inak, oslavenca mame jedneho, aj ked moc nepoznam, ale gratulko. 😵
ani, to je hruza, ze su schopni ti to vyhodnotit az v aprili. fuj.
mon, dufam, ze uz budu ocicka ok.
lu, dnes to zatial nechcel zopakovat, chcel len na ruky, ale snad este bude, ale aj tak sa tesim. 🙂 dik.
rano sme mali nestandardne, vstal po 7 - skoro - a po tristvrte hodinke sa pytal do postele. tak sme spali do 10. 😝 a zase mam mrncatko mojkatko a stale bezzube.
to mojkanie je také zlatunké.
a u nás sa cez týždeň vstáva pravidelne medzi pol 7 a 7.
zúbky porastú 😉
kočenky, idem na dnes,
malej obedík, sebe tiež niečo malé, a potom von
pekný deň všetkým.
paaa mon,
taku dobru baNANOVO hruskovu kasu som spravila - a zjedol pol lyzicky. 😒 ideme sa obliekat.

Ránečko...videjka super, všetkých chválime....
A oslavenčekovi všetko naj 😵