icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

samayka
17. feb 2010

ahojte mamulky

dnes sme boli plávať - ešte máme jednu hodinu na náhradu a prudko rozmýšlam, či nebudeme pokračovať. sýkorke sa to veeelmi páčilo. ovela viac ako pred tým. a to som si myslela ako strašne sa jej to vtedy páčilo 🙂)))

a aj papala dnes trošku viac... nechcem to zakríknuť, ale viac 🙂)

a chcem sa spýtať babulky, už vám všetky dietky blabocú? naša sýkorka mala pokusy... už sme mali aj bu aj mubu.. a od potom je zas pár dní ticho. ako taký kaprík... nepoviem a nepoviem...

ale zato na nočníčku kakáááá jedna radosť 🙂)

lucim
17. feb 2010

ahojteeeee, tu grogy matka .... dnes to bolo unavnejsie, a duracellko este frci, nastastie pred chvilou prisiel drahy od susedov, do kojenia hadam zvladne s matkom blbnut.

samy, my sme dnes pridali memem , ale zase vela bbbb sa neobjavilo. asi skusaju vzdy nieco ine. 🙂

zaba2707
17. feb 2010

ahojte bambulky,

tak k tomu dnesnemu papaniu. Nas Fifo sa nenormalne rozjedol, na desiatu dostava via poharik ovocka 240ml, na obed taky isty poharik zeleniny, olovrant zasa ovocko a vecera kasa vsetko po 240ml a len malokedy nezje vsetko KLOP KLOP) nad ranom a rano po zobudeni papa mliecko 🙂 takze tak

nas Fifo jeden cas krasne hovoril mammamamama ale preslo ho to teraz uz treti den pluje ale tak ze opluje az mna a vsetko ma mokre 😀

ani3012
17. feb 2010

aj vy sa tak prihlúplo usmievate na monitor,ked čítate,čo všetko povedia detičky ? 😀

acerka
17. feb 2010

Ahojte, chcem sa spytat ako robite pohankovu kasu a s cim ju davate. My sme dnes papali zemiak a repu a celkom to chutilo 😝

Lucim: aj ty si Seničanka ? 😅

lucim
17. feb 2010

aNI JAsneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀
acerka byvam na hradisti, ale som z martina aj blavy. 😉

lucim
17. feb 2010

no, nejake videjko som pridala, len sa mi ho nepodarilo urobit kratsie, to este dostudujem, a ked som to tocila, nevedela som, kedy vypnut.

https://www.youtube.com/watch?v=eGZ--FlE68w
acerka
17. feb 2010

lucim: maly je zlatuckyyyy 😉

lucim
17. feb 2010

acer diiik, ty si priamo v senici?

blani2
17. feb 2010

Matýsek je rozkošný! 🙂 jaký hudebník 😀 posílám cmuk 😵

lucim
17. feb 2010

blani diiik, odovzdam, ked pojdem kojit. 😝 kubik uz spi?

acerka
17. feb 2010

ano byvam priamo v Senici, a maminy co tu poznam co maju julove babatka tak su to same babyyyyyy, ani jeden chlapcek 😝 . Tak Adamko je taky babsky pupok 😀

vendulacky
18. feb 2010

Brý ráno, dneska jsem si přivstala a jedem hokej jedem!! A komu mám fandit? 😀

ani3012
18. feb 2010

ahoj ven! 🙂

ani3012
18. feb 2010

ten kto vyhráva 😀

ani3012
18. feb 2010

Štvrtok

gertka.....................18.7..................Andrejko má dnes 7 meiačikov

Andrejkovi všétko najlepšie 😵 😵 😵 😵

Meniny oslavuje: Jaromír, Simeon, Jaromíra, Konkordia, Bernadetta
Meniny oslavuje v ČR: Gizela , Simeon

aj k meninkám všetko naj ! 🙂

ani3012
18. feb 2010

idem s evičkou do BA,tak odchádzam,no a s Patrikom potom k lekárke,lebo ta chríka bude asi angína...uvidíme.
MONR: Teším sa ! 😉

blani2
18. feb 2010

Dobré ránko 🙂

hoši do tohooo

vendulacky
18. feb 2010

ani, ahoj, tak at vám to dobře dopadne a jste brzo zdravý!

he, jaromír má dnes meniny? 🙂 si nadělil gola🙂

blani2
18. feb 2010

Ani, dobře pořiďte a ať jsou broučci brzy fit!

Ahoj Ven, sledujete s Emčou? 🙂

vendulacky
18. feb 2010

ahoj blani, jasný🙂 teda emma až třetí třetinu, mamka od začátku🙂
Jinak mám strašně šikovný dítě, už si drží flašku sama a matka tak může v klidu popíjet kafíčko a koukat na OH 😀

lucim
18. feb 2010

no dobre, tak vyhrali bratia cesi, ostane to v rodine.
bre rankoooooooo. 🙂
oslavencovi vsetko naj. gertka k nam uz asi nema cas chodit, skoda.

lucim
18. feb 2010
blani2
18. feb 2010

Ven, Emmičce 3x nebo radši 4x! hurááá, šikulka je to. Držením flašky samostatnost začíná 😉

Luci, ahojky 😵 včera jsem ti neslušně neodpověděla, nějak jsem vytuhla při uspávání malého. Nějak se nám ten rituál natahuje. Lezou horní jedničky, tutovka..Kubík byl celou noc s námi v posteli. Budil se á 30minut pobrekáváním. Ještě že kojím. Prso ho uklidnilo a spalo se dál. Jdu hodit kousátko do ledničky.

Taky se musíme pochválit. Děláme tak tak všelijak 😎 Dřina trénování se oplatila 😀

ráno u nás https://www.modrykonik.cz/album/view.php?vImage...

blani2
18. feb 2010

Lucim 😀 jak kočka pelášila 😀, no a máš to pěkně čistotného synka. Co se týče hygieny rukou, tak jde Maťulka příkladem. Jak se kutálel 🙂 a taťka má správnou pohodku. Nejlepší je ten klavír u zdi
😎

Taky jsem ráno natáčela, ale ještě jsem nepronikla do tajů stahování na net. Třeba někdy 🙂

lucim
18. feb 2010

blani, to nic, ja som vytuhla chvilku po tom, a tak isto sme mali podobnu noc, po pol hodinkach sa mi budil, cite bud pohladit, otocit alebo prso.
krasne foto z OH - vlastne - aj my mame videjko z poslednych sekund tusim, idem to supnut na net.

blani2
18. feb 2010

pro plaváčky a pro ty co se chystají v létě hodně čvachtat...mají super věci. Na doporučení se chystáme kupovat UV čapku

http://www.promojedite.cz/znacka/konfidence-m27/

lucim
18. feb 2010

takze tu to je .. matko kasle na hokej, radsej kradne plienocky 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=JPt4wcOeOWE

blani neboj, vsetko naucime ... video nas naucila zmensovat - dat do .avi vendy pomocou Format Factory a potom to v pohode ukladame na youtube 🙂

fiiiiha, zaujimava stranka, k moru chceme ist ... co z toho treba kupit?

kubik je zlatinko. 🙂

lucim
18. feb 2010

blani tak tak vselijak - to kruti rucickami? daj videjkoooo, to musi byt zlate. 🙂
a dik za pochvalu , ked clovek chce ukazat video, musi si nechat nahliadnut do domacnosti, aj unaveneho tata vidno, aj domaci chaos. 🙂

blani2
18. feb 2010

Matýsek je inteligentní chlapeček. Zvládá více věci najednou. Jaký vítězoslavný pohled po ukořistění plenky 😀

Kámoška, co vede plavání miminek mi doporučila tu čapku s ochranou krku, plavky, které se pro dobré zapínání využijí dost dlouho a prý je dobrý ten neoprenek, když je chladnější voda.
My zatím koupíme tu čapku. Plavky máme obyčko. V létě se chystáme na dovču jen v ČR, ale určitě nějaký aquapark. Kam k moři vyrážíte?