icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

samayka
22. feb 2010

a aby som nezabudla - zrníkovmu matejkovi všetko naj... ale hlavne zdravie a zlepšenie stavu... nech už sa to niekam pohne. cmučko maličký... posielame strašne vela objatí a energie do ďalšieho boja...

a aj ostatným oslávencom vela zdravia a radosti

samayka
22. feb 2010

m,maíásx
hjbbbbbbbbb njkl

asi tolko

lucim
22. feb 2010

ahojte .....
ja som dnes zrazila srnku 😔 😢 ☹
chuda zvieratko, sla som asi 50, kusok pred nasou dedinou. proste mi skocila z lesa do cesty. mala som len sekundu na myslienku - a to bolo, boze mam tu dieta. ... (uz ju asi polovnici odniesli... volala som ... ) my sme ok, auto ;-trosku pokrcene, moje dvere nejdu otvorit.

tak len tolko, k smutnej teme. je mi jej luto.

lucim
22. feb 2010

jennka, svina ten majitel, malo by to byt trestne, ked sa sprava ako tyran. 😒

samy, ahoooj.

majka, tamarke zubkatej tiez gratulujeme. 🙂

inneska
22. feb 2010

dobrý večer 🙂

ja som dnes celý deň upratovala, sme tu mali ako v tanku...včera sme nečakane šli k svokrovcom, tak som dnes ešte aj varila..ale erik je už nachystaný na spanie, aj je kvalitne unavený, ale do postele ani za svet 😝 tak sa hrá..

a gratulkujeme 😵 😵 😵 hlavne maťkovi zrníkovmu, nech sa polepší zdravíčko 😵 😵

a gratulko ku zúbkom, maťkovi a tamarke 😵 😵 😵 😵

jennka...za 1. gratulkujem, že ti problém s pôrodom odplával 😵 😵 😵 sa teším s tebou 😉 a za 2. nemám slov k tomu majitelovi..chúda havko 😔

lu..no stáva sa 😒 šťastie, že to len takto skončilo a vy ste ok...hlavne, ked máš dieťa v aute..

samy..videjka sú super, len to prvé mi nešlo prehrať 😠

inneska
22. feb 2010

a mám sa chváliť??? dnes som objavila 7 zub 😎 pravá horná 2...pomer horné:dolné 4:3 🙂

blani2
22. feb 2010

Ahojte 🙂 gratuluji k zoubkům těm prvním - Matýskovi a Tamarce i k těm sedmým Eričkovi 😵

Lu, musel to být pořádný šok. Důležité je, že se vám nic nestalo.

lusia_99
22. feb 2010

🙂 ahojky babulky 🙂
vsetkym oslavencom gratulujeme 😵
a samozrejme a žubacom 😀
my mame 2 spodne na horne netrpezlivo cakame...
a hokej dopadol presne podla mojich ocakavani......dufam ze norom nalozime poriadne 😉

lusia_99
22. feb 2010

halooooo haloooooooooooo 😀
ma tu kazdy ignoruje??? mam to brat osobne či čo? 😀

blani2
22. feb 2010

haloooooo ahoooj Lusia 🙂
já jen kuki seriál Vyprávěj...jak se daří? Co dětičky, už uložené?

Ten tvůj včerejší hokejový tip 🙂 až mě zamrazilo, toho bych využila, bys mohla předvídat, třeba z koule 😀

Určitě to Norům natřete, tak jak my Lotyšákům a pak Kanaďanům

lusia_99
22. feb 2010

servus Blani sak sme si s mm aj tipli 15 eur...aaaaaaaaaaaa cyhrali smeeeeeeeeee :-jednoznacne a potom sa spolu pobijeme o zlatu medailu 😉
my kuki panelak 😝

blani2
22. feb 2010

to bude nervák 😉 uf jsem si to představila, to by bylo něco

blani2
22. feb 2010

jste soutěživá rodinka 😀

lusia_99
22. feb 2010

no hej obcas si tipneme nike 😝
ako kubik uz haji? Misko spinka uz od pol osmej ako vzdy 😵

blani2
22. feb 2010

Misko andílek 😵

Kubík to zalomil po 19.hod. Dnes to bylo rychlé. Měl dnes vyčerpávající program, tak skoro zaspal večeři. Mimochodem jsem ještě jednou zkusila k večeři tu červenou řepu (já to nevzdávám 😀 ) a nic...teď jsem si četla brusin tip přidat jablko, tak zítra

lusia_99
22. feb 2010

ja som este repu nedavala 😅
na veceru sme mali jogurtik jahodkovy 😝
misulko uz prespal 2 noci po sebe...dufam ze mu to uz vydrzi...a kubik? kolkokrat sa budi? a aky ste mali vycerpavajuci program? 🙂 my sme zabili dnes 2 svinky...

blani2
22. feb 2010

Jaký jogurt jsi dávala? Jééé tak ty prospané noci závidím 😉 To já zažila v začátcích max. 3x. Já kojo 2x za noc, ale je to v pohodě. Se zavřenýma očima, oba 😀 max 7 minut.

Dopoledne jsme si hráli, pak jsem vyrazila na jarní vzdoušek, aby se Kubík prospal. Oči dokořán, aby mu něco neušlo. Pak u babky, kde si vyhrál s jejich psíkem, pak zpěv a tanec doma s taťkou 😀 Taky bych odpadla.

2 prasata???? To jako vaše? Nebo jste koupili? Tož to vám voní jitrničky a jelítka, co? 😅

lucim
22. feb 2010

citkam vas,ale nejak neviem pisat. ......
ja kojim asi po 2 hodinach v noci, cez den matko moc nemusi jest.

vinka
22. feb 2010

Ahojte babenky.No mi máme už neviem kolkú zlú noc.Ale nie to som chcela.Môžem pripraviť malej por? 😕 Mám a neviem čo s ním.Ak môže porovú polievku tak dajte recept. 🙂

ani3012
22. feb 2010

lucim ale to mš teda dobrú výdrž,každé dve hodiny....tlieskam a chválim 😉

blani2
22. feb 2010

Vinka, porek se může od ukončeného 5.m, já jsem zatím nedávala, ale chystám se.

Lucim, nezkoušela jsi na noc kaši?

lucim
22. feb 2010

vinka v tych receptoch nebol? mne sa zda, ze som ho citala ako zlozku na nejakom prikrme, ale nie som si ista. ...

ani, no co uz narobim? ine moc nemusi a potom to dohana mliekom v noci. aj tak ho neskutocne lubim. lubim lubim, a verim, ze aj ked sa mozu stat vselijake nepredvidane okolnosti, ze ma matko (aj ja) anjela straznicka sikovneho.

vinka
22. feb 2010

Ja Lucim chápem lebo moja Chiarinka jak odbije 2 ráno tak vrieska jak besná každých 15 min do rána.A to už niekolko nocí.Ale jesť nechce. 😕

lucim
22. feb 2010

blani, to vis, ze som skusala, dokonca aj dnes .... 1 lyzicku, tak do flase, pocuckal, pohral sa s tym trosku ... a pred spanim sa dolial doplna mojim mliekom. a aj ked zjedol viac, aj tak sa budil v jeho intervaloch.

vinka a coze? budi sa? zubky? chorobka? 😕

blani2
22. feb 2010

Lucim, věřím, že nějaké vstávání po 2 hodinách tě nemůže rozházet a Maťka lúbíš nade vše 😵 Asi to prďolka s jídlem vážně dohání v noci. Musí to být náročné, ale člověk si zvykne na vše. Určitě se to upraví 😵

Bambulky, loučím se, jdu hají, dobrou noc, cmuky cmuk 😉 (toto citoslovce vám závidím 😅 )

blani2
22. feb 2010

Vinka, teď jsem si všimla, že jsem nezkopírovala odkaz

http://www.mistecko.net/?go=5&sub=26&id=193

lucim
22. feb 2010

blani dobru nocku, cmuk kubulkovi. 😵

aspine
22. feb 2010

zdravime vas vsechny 😵
dlouho jsme se neozvaly....no ale v rychlosti to tu prubezne okukujeme 😉

my jsme porad bezzubi nevinatka 😀 sedet taky jeste neumime, ale hopsat na kline to nam jde dokonale 😵
ale zato umime PAPA a PACI PACI 😀
a je tak neskutecne ziva a aktivni a porad vali sudy a jednou je v jednom rohu a za chvili zas v druhem 😀 a je absolutne k neutahani 😎
usinani je posledni dobou v pohode....od doby co ji davam zbytek flasky v postylce usne po poslednim loku a spi az do rana 😀

lucim gratuluju k prvnimu zubakovi 😉
a co se tyce sladkeho tak to mala taky nemusi.....jediny co ji je banan....ale cokoliv jinyho tak to je bleeee 😝
zelenina a maso vede 😉

vendy ty jsi skryty hokejovy expert 😉
a ze strechy nam taky padaj obrovsky kusy zmrzleho snehu 😕 jsou to poradny supy! presne jak atomovej vybuch 😀

vinka
22. feb 2010

Lucim neviem či zúbky choroba nie chvála bohu.Ale je to príšerné.Dve noci vrieska potom sa chce asi vyspať a zas dalšiu noc nespíme. ☹
Blani dík,dík.Vyzerá perfektne. 😀

majkas
22. feb 2010

som asi 5 krat napisala kuk ze som zase tu a nevzalo mi prispevok 😠

tak som tu, drogerka nakupena a aj oblecko pre Tami
ma inac dobre na.... v tescu lebo dosli mi tiez tie kuponiky tak som chcela minut ten na oblecko a pri poklaadni jej to nevzalo ze mam ist na info a tam mi teta povedala ze kupon plati len pre F&F baby vecicky , nie pre cherokee aj ked na kupone su vytlacene obe znacky...