icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

majkas
1. mar 2010

halo, nikde nikto?

majkas
1. mar 2010

asi len nikto nepise ☹ 🙂
idem si trochen pocitat knizku kym Tami este spi

papa

lucim
1. mar 2010

tak basnicka po 4ty krat ? 😀

kocicky, dakujeme za drzanie palcekov - som zase TETA 😅 😅 😅 Lukáško sa narodil 1.3. 13:13. pekne cisla, ze? a 47cm/3800g. porod v pohode. 🙂 som vam to musela napisat, bo som happy, a brasko v telefone bol uuuplne happyyyyyyy. 🙂

ani3012
1. mar 2010

maji som čítala a než som dočítala už som ťa nestihla.Neva,malá je už aj tak hore a má prísť kolegyňa aj s dcérou.
Pekný deň 🙂

ani3012
1. mar 2010

Lukáškovi prajeme hodne láááásky,zdravííííčka a šťastíííííčka ! Cmuk,cmuk,cmuk !♥♥♥ 😵 😵 😵 😵

lucim
1. mar 2010

ani dakujeme - bude to Lucky Luky 😉
ani ja som majku nestihla, kym som dopisala, skoda.

acerka
1. mar 2010

ineska - dakujeme 😉

jajona
1. mar 2010

baby ďakujem. tak vyskúšame, keď zje, zje, keď nie, necháme tak. mm mu dnes kúpi HAMI, tak vyskúšame kupované...

mliečko to pije, tak je dobre.

lucim: gratulujem teta. nech sú hlavne zdraví!!!

ani3012
1. mar 2010

koľko bezzubých máme ešte v klube ? 😕

Sobota...sobota...heja heja heja sobota...... 🙂
Acerka- prídeš aj ty na stretávku?
no a teraz ja jak blbá sa opýtam- KDE JE TA STRETÁVKA ? 😅

acerka
1. mar 2010

ani - nepridem, maly ma teraz teplotky...mozno inokedy 😵

acerka
1. mar 2010

info o Adamkovi: vaha minuly pondelok 8450g, dlzka 74cm a 2 žuby 😀 (nech sa aj my mozeme zaradit do tabulky)

ani3012
Odpoveď bola odstránená
ani3012
1. mar 2010

som nechcela veľkým písať-caps lock bo, zapnutý a neskoro som si všimla 😉

ani3012
1. mar 2010

obetovala som sa ,zjedla som to tvrdé hovädzie mäso z polievky,ktoré sa varilo cez 4. hodiny a kurňa ! Bolí ma zub 😢 !!!!!!!

brusinka.pusinka
1. mar 2010

Krásný večer všem gratulky k váhám a mírám a zoubkům, nemocným cmuk ať jsou zdravý A novém mimisku Lukáškovi, od tety Lucim přejeme vše nej 😵 😵 😵 😵 😵 😵

Ani aj aj aj fukáme a objímáme 😵

brusinka.pusinka
1. mar 2010

http://www.facebook.com/profile.php?ref=profile...
kuki naše video novééééé 😉

lucia32
1. mar 2010

Tak požičaná autosedajda je o ničom, malej pri zaspaní odkväcne hlavička...takže to chce novú a hlavne polohovateľnú...dajte tipy, musím to preštudovať 😵

brusinka.pusinka
1. mar 2010

Luci kuk my jsme spokojeni i s touto a není drahá 😉
http://www.autosedacky-online.cz/detske-autosed...

traktor
Odpoveď bola odstránená
traktor
1. mar 2010

Mia nase deti su si velmi podobne...teda skoro vsetkorobia rovnako....este aj to jablko im veeeeelmi chuti 😀 😉 😵

brusinka.pusinka
1. mar 2010

Traky Jasně jsou spokojené néééé a tak se chovaj podobně, jablíčka jsou u nás denně, malá miluje 😉

traktor
1. mar 2010

brusi aj u nas....a hlavne musia byt v celku, nastruhane som ani neskusala 😉

brusinka.pusinka
1. mar 2010

Traky my aji nasrouhané ale denně žužláme i hrušky a dala jsem i mango a bylo mňam malá ho nechtěla ani pustit 😀 😀 😀 😀

ani3012
1. mar 2010

brusi inak tu básničku ani ja nepoznám,len som našla taký verš,ktorý sa mi hodil k tomu papaniu jabĺčka,ktoré je plné VITAMÍNOV ! 😉 -je to veľkým,tak teda nevadí traky ?
Brusi-čo si si myslela,že nadávam malej do vírusov ? Mojej zlatej ? Len už som nechcela písať tie otrepané frázy: jaká je krásna,je zlatá,je podarená...... 😀

brusinka.pusinka
1. mar 2010

ANINKO néééé jen jsem nepochopila 😉 😉 😉 😉 😉 😉 ale i tak Veliký cmuk všem třem 😵 😵 😵

traktor
1. mar 2010

ani ako si si vsimla, ja som ostro sledovana...to bol len test tie velke pismena..... 😠

brusinka.pusinka
1. mar 2010

a přidala jsem jěště jedno povedené foto 😀 😀 😀 😀 a stahuji video od manži ze včerejší procházky 😝 😝 😝

brusinka.pusinka
1. mar 2010

Ty Ty ty Traky co jsi provedla 😉

traktor
1. mar 2010

keby som nebola pisala...tak teba si urcite nevsimnu..... 😠 .......a tak len velke 😝

brusinka.pusinka
1. mar 2010

😀 😀 😀 😀 tytyty jedna neposlušnáááá holko 😀 😀 😀 😀 😵