Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ahoj zabka,
tak fukame vsetky bolacky a zranenie 😲 😲 😲 (fukaci)
a hej plati, o 13.00 v oaze tam kde minule
zaby stretko platí je v Petržke a o 13 hod.-teda Lucim(šéfová) alebo Alex ti povie k tomu asi viac
ani 🙂
prave sa zobudila sipkova ruzenka po 2 hodinach spanku, dobiehala vcerajsi vecer 🙂
idem k nej a potom chystat obed
ale stihla som pridat zopar foto tak kuki kto chcete a sipka doprava https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
nina dakujeeeeeeeeeem...baby este ze vas mam 😉 .....no a ....kraaaaaaaaaasnu nevestu sme si vybrali, ze? 😵 😵 😵 😵 😵
Jaj Majka krásne fotečky, máte asi superfoťak, to ja s mojím šuvixom takto nenafotím 😀
Natálke puding sadol, som bola doma cez obed a malá je v pohode, neuškodil jej ani ten vanilínový cukor 😅 , škrob ako taký sme papali už predvčerom, teraz zlatý klas ...sú tam aj farbivá a tak...vo vanilkovom pudingu čo som pozerala dokonca aj soľ 😝 ale nič jej nie je, chvalabohu 🙂
inak ja ked som pisala minule, ze papame vanilkovy puding, tak som myslela ten zlaty klas....u nas to tak volame...klasicky vanilkovy nekupujem vobec......skusila som raz v zivote a pride mi moc praskovy...takze len zlaty klas 🙂
...matkovi davam cisty , detom aj s cukrom a vanilkovym cukrom...a vsetkym s ovocim aj piskotkami
maminky dakujeme za pochvaly 😉
luci mame 2 fotaky, jeden klasickus automatiku maly sony a drahy dostal minuly rok navianky present zrkadlovku tak skusa co to da. len ja uz ani poriadne neviem ze ktore su fotene s ktorym fotakom 🙂
traky a to ty jake vsetky kupony zbieras? ci ti nahodou aj ja nemam poslat ked budem mat 😅
baby pls dajte tipy co varite cez vikend alebo aj dneska na veceru, treba mi dopisat nakupny zonam ale tazko sa pise ked neviem co budeme varit
obalované vajcia 😝
a ono je to hneď poznať,čo je fotené so zrkadlovkov! Aj ja chcééééém !
traky: stopneme ?
ahojte,
kolko mamiciek sa vlastne chysta na zajtrajsie stretko??? dufam, ze sa mi to podari aj mne tam prist 😀
tak to uz nemam kupony, uz som ich minula 🙂
s varenim ste mi velmi nepomohli, no co uz s vami, tie obalovane vajcia neratam, to je urcite vemi narocne na suroviny aj pripravu😝 😝 😝
papa zatial
majka...super fotečky, vyzerajú akoby boli upravované 😅 nádherné 😉 a mne kamošky dali tipa...čo najväčšie šampiňony, nožičky vyrezať, spraviť z nich praženicu, naspäť do hríbkov natlačiť, dať na to plátok šunky a dať zapiecť..tesne pred dopečením hodiť na to ešte plátok syra a nechať dopiecť 🙂 ja už mám hríbiky kúpené 😝
a receptuš na pudingoš zapísaný, bude sa konať...len ešte neviem kedy 😅 možno zajtra si spravíme 😝
uvaríš vajcia na tvrdo,rozrežeš na polovicu,vyberieš žĺtko a zmiešaš-vegeta-maslo a kto chce aj tavený syr.Všetko spolu poriadne premiešaš a začneš plniť naspäť do bielka.Takéto polky obalíš -klasicky a opražíš strúhanku.Najlepšie sú k zemiakom,je jedno na aký spôsob
je to mňamka a vôbec to nieje náročné 🙂
...prosim nech dnesny den rychlo skonci....nech je uz zajtra, nech sa zobudim, nech je slnko a nech mi je fajn....

ahojte bambulky a drobcekovia nasi najkrajsi 🙂
nejako v poslednej dobe nestiham sem zaliezt ... v praci mi konci uct. rok tak je to o hubu ... nehovoriac o tom, ze od kedy fifo lozi jak drak nemozem ho na sekundu spustit z dohladu bo to konci furt vreskom. Vzdy si praskne hlavu ... a dnes sme maly zatial najvacsi uraz rozbil si usta ... niekde z vnutornej strany.Frajer drzal sa len jednou rukou a samozrejme sa na nej neudrzal tak pleeeeeeesk a uz nam tiekla krv v puse. Este ze nemame zuby bo uz by ich mozno aj nemal 🙂
chcem sa spytat ci plati to zajtrajsie stretko a ci to je v Petrzke a ze o kolkej??? dakujem moc