icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

brusinka.pusinka
23. mar 2010

jak to vždyť já na Fb nic nedělala ☹

ani3012
23. mar 2010

toto mi vypisuje:
Video bolo buď odstránené z Facebooku alebo nie je viditeľné kvôli nastaveniam súkromia.
ostatné fotky a videa vidím

ani3012
23. mar 2010

tak už máme počítačového hackera ( Matej od Lucim)
tanečnicu Karamelku-je tam náznak aj spevu 😀

brusinka.pusinka
23. mar 2010

No hlavně ten rocjkový chraplák umííííí Ani 😀 😀 😀

lucia32
23. mar 2010

Brusi-pusi...no teda, Karamelča je riadny kanon 😀 , ta ti labzuje po byte ako strela...no joooo 😵 , my sme oproti Vám bábätko 😀

lucim
23. mar 2010

brusi juuuj, uz je nezastavitelna. 🙂 🙂 🙂

brusinka.pusinka
23. mar 2010

Lucinky děkujeme no to je říkáme ji doma malý urviš 😀 😀 😀 😀 😀 už není miminko už je to osobnost se vším všudy 😀 😀 😀 😀

battole
23. mar 2010

ahojte, aj ja by som si pozrela videjko, ale nie som na Facebooku....:((
ale aj moja Lotinka je neskutocny lezun....kym sa otocim, prelezie celu izbu co ma 6 metrov a cez prekazky to ma najradsej 😀

battole
23. mar 2010

uz ste tu rozoberali kupu sportoveho kocika tie, ktore mate iba hlboky?....neviem kam sa zamerat

brusinka.pusinka
23. mar 2010

ahojky Batt, my měli 3 kombinaci tak sporťák máme a koupili jsme jen golfky 😉

battole
23. mar 2010

asparaguska: no my sme doma, ale chodim uz do skoly raz za dva tyzdne na dva dni aj s Lotinkou, takze to da zabrat...teraz uz aj kazdy tyzden. Blízi sa mi zavereny diplomovy koncert, tak poriadne zarezavam a vela cvicim, takze nic ine nestiham. A okrem toho zistujem, ze Lotinka je asi to "narocne" dieta, ak ste o tom poculi. Proste hyperaktivna......no na nieco dobre na nieco horsie 😀
traki: zapisem datum stretka, ale uz asi nebudem doma, lebo 20. 4. mam v BB absolventsky koncert a musim tam ist skor....

battole
23. mar 2010

brusinka: no keby som mala 3kombinaciu Lotinka,by sa mi uz do vanicky nemestila. Uz aj teraz je tam len tak tak natlacena a sediet mi este velmi nevie sama, takze som velmi spokojna, ze sme kupili iba hlboky.

katica5
23. mar 2010

Ahojte dakujeme za gratulky a gratulujeme Matkovi aj Adkovi
Max hovori bababa , vieme tap tap a obcas aj zamavame uz 😵

zaba2707
23. mar 2010

ahojte bambulky, tak sporadicky po nejakom case sa hlasim ... oslavencekom vsetko len to najsamlepsie aj tym vymesacnikovym aj meninkovym 🙂

u nas nic nove ... konecne sopel ustupil zub sa tlaci viac a viac hore a tooooolko sa nasmejem ... asi mu v puse zavadzia lebo zuje stale na prazdno a robi pri tom grimasy ... no svetovy je ... nooo a sere ako lion 😀 nie je to tak casto ale ked sa posere tak ho celeho na komplet prezliekam

lucim
23. mar 2010

bryyyyyyyyyyyy vecer, drobatko mi spi, kto je kde? 🙂
batt ked by som mohla dat svoj nazor, asi by som na tvojom mieste volila nejake golfky, co sa daju dat aj na lezato, kedze tolko cestujes aj s lotinkou, aby bol rycho spratny a nezaberal miesto. ja mam vybraty podla tychto kriterii, kedze sa denne presuvame.
a sa twsim, ze deturence nase vase su ukecane a sikovne 🙂

lucim
23. mar 2010

zabi, cmukam fifa kakajuceho zubacika 🙂 ... a asi teraz finisujes s tonou prace, ze? moooja.

anavi85
23. mar 2010

nas cervicek ma dnes prve meninky 😀

lucim
23. mar 2010

anavi super, aky darcek si adko zasluzil? 🙂

mata1976
23. mar 2010

ahojte, oslavencom gratulkujeme...

ani, my tiez este bez zubka 😔 😔 😔

baby, chcem sa spytat od kedy mozu drobci vanilkovy pribinacik? pozerala som zlozenie, je bez konzervantov...???

lucim
23. mar 2010

Kravské mlieko a mliečne výrobky, ako sú tvaroh, pribináčik, smotana a podobne, nie sú pre svoj vysoký obsah bielkovín pre dieťa do jedného roku veku vhodné. Zaťažujú jeho organizmus a bielkovina kravského mlieka môže byť zdrojom neskorších alergických prejavov. Z mliečnych výrobkov je možné odporučiť jogurt, ktorý v kombinácii s ovocím vhodne dopĺňa jedálny lístok dieťaťa od ôsmeho až deviateho mesiaca.
.. z rady lekara na babywebe

asparaguska
23. mar 2010

Ahojte...

Gratulka oslávencom a zubkáčikom... 🙂

asparaguska
23. mar 2010

Niekedy dávno sa tu riešili jogurty a dnes som našla výrobu syra. Myslíte, má zmysel sa do toho pustiť? 😕

asparaguska
23. mar 2010
lucim
23. mar 2010

aspar tak do toho by sa mi nechcelo ... radsej by som sa úpustila do prieskumu kvality a vhodnosti hotovych syrov. ja uz tiez idem vratit ten jogurtovac, kedze uz 3 dni papame aktiviu

asparaguska
23. mar 2010

Ani mne sa veľmi nechce do toho, ale ochutnala by som ho... 🙂

Neviete, čo je s Voskovkou? Som ju tu dávno nevidela...

lucim
23. mar 2010

nevieme.

asparaguska
23. mar 2010

Dik za info. Už idem, lebo ledva žijem.. Dobrú noc...

lucim
23. mar 2010

dobruuuuuuuuu 😵 😵 . dnes som tu ostala sama?