Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
jajo nesmut, mozno zacne chodit skor ako nas matko...niektore deti skratka nelezu.... 😉
traky to znám a jsou horší než pejsci musíš dát ochutnat 😀 😀 😀 😀 a také rádi děláme hajííííí 😉
brusi: ja to mám zatiaľ také, keď je na chvíľu v bežke. v stredu papraď presádzal 😀 záhradník jeden
tak na dnes asi všetko. ideme sa obliecť, dáme niečo papať a pôjdeme von. bola som sa mrknúť, ozaj je chladno, ale pôjdeme, nech sa aj ja vyvetrám 😅
ahojte babulky pridali sme s Mimi nowe fotečky tak si kuknine ak chcete pozdravujeme a vela šibky,rybky vštkym cmuk
holka čo odo mňa kupovala behák nebola z TT - a keď vychádzali z TT (z prvej benzínky v TT) tak behli do zákazu a jasné že dostali pokutu .... sa im to predražilo ☹ 😖
mam čas chvilku tak som pozetrala fotky vaše mate strašne krasne a šikovne detičky hlavne traky Matko je už na nohach aka paráda 🙂
Evi papá citrónik.Kto chce nech kukne a kto nie,nech preskočí 😉
AHOJTE BABY.už NAPEčENé UPRATANé? 😀 My sme dnes prešli na bicykloch 11 km po 3 rokoch 😀 😀 Ale sme blbý. 😀
nina
http://www.radost.sk/tiptyzdna.php?show=more&ac...
Ja si myslím,že je to v poriadku.Niektoré deti majú veľké hlavičky a vekom to telíčko dobehne. 😉
ahojte zlatinka, peknu velku noc vam zelam,
my tu mame navsatevu, mame sa fajn, vacsinu dna sme boli vonku, aj ked tam bolo chladnejsie.
matko sa hral s 11mesacnym dievcatkom a celkom si rozumeli. a utahani sme vsetci.
ani, pekne ti evicka papa citronik, ako nejake sladke jablcko, podobne v pohode sa matko tvaril pri kyslej uhorke. 🙂 😝
odrazadla ste pekne ukazovali, my mame podobne, FP, len sa nedaju bloknut kolieska, tak ho zatial matkovi pridrzame, alebo sa hra na tej casti, co vydava zvuky .
miuska vsetko naaaaaaaaaaaaj 🙂
ninka, som rada, ze si ok. 🙂
vinka, chvalim sportovu aktivitu. 🙂
K radu dalsich vinsovnikov aj ja podla dobrych zvykov pripojit chcem - ked nie insie - aspon svoje skromne vinse: Pekne sviatky, dobru zhodu, zenam cerstvu, sviezu vodu, muzom tiez nech sladko je, nech si vyjdu na svoje.

Jaji co bych dala za to kdyby bylo mimi ležatkovo plazené, a né všude vlezu a vylezu 😀 😀 a vše vyházím 😉 oči i na zadku 😀 😀 😀 😀