Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
luci,to ja som si včera myslela tiež.
Včera:
Evka mi papala o 17:45, takže ďalšie mlieko malo prísť o 20:45. Ale ja som sa pomýlila o hodinku som ju skôr okúpala a tak som si povedala,že nech si ešte chvíľku poleží.Taspala mi.O 22:30 som jej nasilu narvala flašku mlieka a nechcela.Napínalo ju.Tak som si povedala,že keď bude chcieť,nech si zakričí a išla spať.A ten drobec si spala až do 3:30. Napapala a spala do pol ôsmej. 🙂
ani jaaaaj, no raz mi to uz spravil, ze namiesto o polnoci sa mi zobudil o pol 4. 🙂
inn wyd paaaaa
alex mas co robit moja, pisat si tu za vsetky ... to budu monology 😀
ale aj tak vám deti pekne spinkajú na to,že kojíte.Patrik spal...teda Patrik nespal.Keď tak zdriemol na hodinku a bolo jedno,či je deň alebo noc.Chybu sme spravili takú,že cez deň sme ho budili,aby v noci spal.Ale nene.Nieje to tak.Potom bol tak strašne unavený,že aj keď ihneď tvrdo zaspal,tak to bolo len na pár desiatok minút.
ale ne Ani 🙂 ale mala asi pred hodkou zaspala a uz sa mi moc neoplati ist si lahnut tak cakam 🙂
😀 😀 😀
Ja zase čakám,až mi doperie pračka.Patrik mi vytopil kúpelku.Ešte že sme na prízemí 😠
Musela som oprať dnes všetky veci,lebo boli mokré,čo som mala nachystané kôpky na pranie.
A Lili sa ako darí?Koľko váži?
🙂 jeee tak to potesi, zlatusik sa cinil 🙂 xixi co ti chcel pomahat s domacimi pracami? 😀
Lili sa ma fajne, pribera jak blazon, za den stovku, nechapem z nej ale sak je aj cely den na prse tak necudo, neska ked som ju vazila mala 4440 takze tak 🙂
A koľko mala drobec,keď sa narodila? Evka má teraz 4000gramov.
a Patrik sa kúpal a robil si vlny ako v mori.Celú hodinku bol od neho kľud.Ale teraz neviem,či mi to za to stálo 😒
xixi, no jo aspon sa pobavil trdielko male 🙂 ked sa narodila trta moja mala 2750, no a evicka sa pekne vytiahla 🙂 kraska nasa
Veď si ich pookukáme,keď sa stretneme 🙂
Práve som nahrala foto aj to ako pasieme ovečky ,ako som minule vypotila 😀
https://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImage...
alex,ty kam chodíš na tie komentáre? 😀 😀 😀 😀
Ja že ešte kuknem fotky malej,ale to sa nedá že ťuk,ťuk,ťuk...
to bolo že ťuk.........,ťuk........ Paráda!
kurna som si vedomaaa, ale nedalo sa skor
moj syn neuveritelne, necakane zaspal o 9!!!tak som kukala jak blazon a od tolej rozkose som nevedela co so sebou zrazu, tak som rychlo umyvala dlazku, spravila raznici a na chvilu som si lahla k nemu
a este neuveritelnejsie je to, ze spal do pol 12!
myslis, ze mu nieco je?!?!?! 😀 😀 😀 😀
nemyslim aj moja mi niekedy dopraje taky zazrak 🙂 co inak puska? nejake novinky okrem toho zazraku? 🙂 kam sa pojdeme prejst ked sa pojdeme prejst?
netusim, v petrzke som byvala na viglasskej a na topolcianskej a neviem kde tam sa da fajn prechadzat, napr. som v zivote nebola na povestnej hradzi 😀
inak na tej zeleznej studnicke bolo fajn, len tam ide hore klasicky chodnik a dva kociky vedla seba sa nezmestia, musela by ist jedna z nas po ceste a navyse mi tam na tom parkovisku vykradli kufor si predstav!! 😠 ☹
mala som tam dvojo ciziem, jedny na reklamaciu a jedny na vratenie 😒
nosila som ich tam tak dlho az mi ich ukradli, ale fesaci nechali z jednych komplet krabicu a z tych druhych vrchnak, vtipalkovia 😀
eeee ja nesom ne 😉
byvam tu 8 rokov, dosla som sem na vysku
kocikujem bud po dubravke ked sa mi nechce nakladat davida do auta, alebo sa vytrepem do centra, som tu v podstate len od nedele (boli sme v Ostrave a u nasich) takze som az tak tomu kocikovaniu este nedala

veru idem, ak drobec potiahne aspoň do 1, 2 bude fajn, čoto pospim 🙂
bru všektým 😵 papa