icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

hathor1231
12. apr 2010

lucim a to sa ti to aj oplati? myslim,ci si s malym. alebo chodis len na par hodin tyzdenne. ja pojdem neskor na 16h tyzdenne aby som bola co najdlhsie s malou teraz mam 3m neplatenej materskej 😝 ach jo,anglie 😝

ani3012
12. apr 2010

malej som nechala,keď sedela na nočníku, mobil- počúvala pesničku . Samozrejme,že skončil v nočníku a na ňom krásne naložené! A híkala nad hovienkom od radosti ako maminka,keď sa vykaká 😀 😀 😝

brusinka.pusinka
12. apr 2010

Ani to je šikulka 😀 😀 😀 😀

lucim
12. apr 2010

ani 😀 😀 😀 😀 uz aj ja som lovila hracky z nocnika 🙂
hath realne chodim vlastne na menej ako na polovicny cas, matko chodi so mnou a stara sa mi tu o neho majitelka - kamoska. teraz je u nej , inak sa chodia prechadzat, ma tu aj ohradku a hracky, ja v poslednej dobe len zabezpecujem servis / plienka, jedlo, a pomojkam ho. 🙂

ani3012
12. apr 2010

brusi a verím tomu,že nie je jediný ...

nykyta
12. apr 2010

tak sme sa prave vratili z poradne.vsetko je ok vaha 8.500 a cm samozrejme nemame lebo nas nemeraju.uz nam ostava len kontrola obliciek a to zas bude placu.ten gel je studeny a macko ho nemusi.no a co sa tyka spanku tak to je tak,ze deti v tomto veku by nemali spavat doobeda.to sa mi zda,ale riadna hovadina!ved ked v noci nespi tak ho nemam dat spat.no ale to by som prisla o nervy ved musi spat.a na veceru mu mam davat to co aj na obed mozno potom nebude tolko jest v noci.tak uvidim dnes wecer to vyskusam.haha zevraj uz je velky chlapec.no to su ale doktori. 😠 😝

nykyta
12. apr 2010

no konecne sme zalahli asi po tom strasnom placi ☹ ☹ ☹ ☹ asi sa mu dr nepozdaval.ze zakaz jogurtov 😕 tak sa asi budeme past.ved od travy dobre travi! 😀 😀 😀 😀 idem daco porobit apak sa vratim 🙂

nykyta
12. apr 2010

☹ tak a sme hore tak tomuto sa vravi spanok 15 minut a doobeda nic a teraz to bude az do wecera takto mrzutko 😢 😢 praca sa odklada a ideme sa hrat.

zmurkaz
12. apr 2010

ahoj babulky ...som tu opäť ... som bola s detúchmi v robotke pozrieť .... 🙂

..no a prišlo mi to tričko na kojenie - je superskéééé ...len je celé dokrčené - tak operem , ožehlím a odfotím 😉

traktor
12. apr 2010

uffffff, kedze som trafena vsakano 😀 hladala som a nasla...ani tu to mas ide vlačik šišiši, odvezie nas k mariši, , od mariši k trakyne, snad do aidy trafime ...a keby som vedela ze je to take kratke tak radsej vymyslim za ten cas nieco ine 😀 😀 😀 😀

zmurkaz
12. apr 2010

😀 😀 😀

ani3012
12. apr 2010

to si vážne hľadala? 😀 😀 😀 😀 😵 😵

zmurkaz
12. apr 2010

ma napadlo , či by som nemala zavolať do tej cukrárne, že prídeme 😅

traktor
12. apr 2010

a co myslis 😀 😀 ...od strany 700 a bolo to na1004 😝 ...ten jazyk je vystizny teraz 😀 😀 😀 😀 ...ani vsak pre teba vsetkoooo 😀 😉

traktor
12. apr 2010

pisalata baba na tie platenky co dala vcera lucimka link, tak obe su velkost 12,5 cm vnutorna dlzka 😉

zmurkaz
12. apr 2010

😝 😝 😝 😝 😝 😵 😵 😵 😵 😵 😀 😀 😀 😀

zmurkaz
12. apr 2010

tak som vás videla ... hádam sa mi večer podarí utrhnúť sa 😀 😀 😀 😀 .... a do cukrárne radšej brnknem 😉

sevzuz
12. apr 2010

azhoj zmurka,
traky a 12,5 cm je vnutorna dlzka pri velkosti 20?
dakujem 😉

traktor
12. apr 2010

sev hej vnutorna dlzka pri velkosti 20 ale pozor, plati to len pri tych dvoch platenkach co tu davala vcera lucimka...lebo nasla som aj ine 20tky a tam boladlzka az 13,5cm 😉

traktor
12. apr 2010

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=7938967 tieto maju vnutornu dlzku 12,5 cm

traktor
12. apr 2010

http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8217510 aj tieto maju vnutornu dlzku 12,5 cm

sevzuz
12. apr 2010
sevzuz
12. apr 2010

aha 😀 😀 😀 😀 😀 😀

hathor1231
12. apr 2010

lucim,tak to mas super,sak to by si ty jej mala platit za operku 😀

traktor
12. apr 2010

sev 😀 😀 😀 plati

traktor
12. apr 2010

aha, aha....toto chceeem...teda ked cena nebude veeeelmi vysoka http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2009020

ani3012
12. apr 2010

Maťko bude feši 😵

ani3012
12. apr 2010

hat- možno ju sama mamina platí 😀

inneska
12. apr 2010

no, konečne chvílka kludu...dieťa spí, obed navarený, izba sprataná, vedla mňa kávička 😎 čo viac môžem chcieť ?? 😀

traky..no že sa ti chcelo hladať 😝 bych se na to vyprdla 😀 a hned som aj merala erikovu nožku v spánku, tak máme rovných 12 cm, teda 12,5 vnútorná by nám mohli byť dobré 🙂

nykyta...som ťa tu medzi nami ešte oficiálne neprivítala, tak vitaj 😉 to vážne už nebude spinkať?? my sme takéto spanie mali ked sme boli menší, teraz konečne máme režim..spánok doobeda a poobede okolo 1,5 hodky...tak nech sa martinkovi rýchlo upraví spinkanie, aby ste boli obaja spokojní 😉