Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
som pozrela fotoš zmrkaz a hodila komentáre...krásne detičky máš - a ten starší bráška stojí za to, že? 😉 krásnučkí sú
takato vana-obklad sa mi luuuuuuuuuuuuuubi....sa ospravedlnujem za kopiu sem...aaale je to pekne a decka sa budu cvachtaaat
http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/katrin21/al...
jaaaj...uz len pozicku, dohodnut sa ,obehat, zajednat, vybavit a snad do jesene to bude 🙂
mesiac počatia a vek matky v dobe počatia...
Tak mne to vyšlo presne na všetky 3 🙂
Zdravím Vás z pracoviska s funkčným pripojením 🙂
Dnes nám prišiel poštou megabalíček s letnými vecičkami...leto môže prísť... 😎
Lauri...krásne vecičky, bude kočka...idem brázdiť po bazári? 😀
brinka, vyborny vkus 😉 krasne, naozaj.. prajem vam, aby vam to tak aj vyslo.. my mame cosi podobne a na vani mame zastenu, cize je to aj super na sprchovanie, len troska udrzba narocnejsia, ale da sa..
Brin...nezávidím prerábku....my sme to zbúchali na kolene ako sa vraví, mm trochu fušoval do stavbárčiny, tak nakoniec z majstra zišlo a kedže sa to všetko nejak zvrtlo, tak si robil všetko sám...a za ušetrené peniažky sme mali ešte jedno plastové okno....
Lucka vďaka za pochvalu...a čo sa týka kuch. liniek tak je na výber, dnes všetkého len groše treba...a pravda je niet nad šikovných mm že? 😀
lu - ahoj 😉 leto by som aj ja uz brala, hoci veciciek letnych este vela nemame, ale to by sme rychlo dokupili...
laura - sranda, presne 🙂 ja som pozerala tuto tabulku este na zaciatku tehu a dufala som, ze bude dievka, i ked vychadzal chlapec, lebo prve bolo naopak a vyslo to 😉
baby..podla pocatia mame mat 2baby 😀
riu...pacit sa mi paaaaaci...moj mm vcera, ze avokado alebo kiwi vs bielu linku 😕 ...a vanu schvalil-a to sa branil mozaike zubom nechtom 😀 😝
nic to ...budeme este behat ako vrane koniky...
ak by bola tabulka dla prichodu a mojho veku...tak to sedi..inak som sa musela zamysliet, ze kolko mam rockof 😀
brin - aj ja som chcela povodne mozaiku, ale co som si vybrala, bolo prilis drahe, tak som upustila.. a vana je oblozena namiesto mozaikov pasmy a aj to je pekne.. a to si pis, ze sa nabehate.. ale bude to stat zato potom 😉 mne je az nedobre pri predstave, ked p zacina s tym, ze kupme nieco nove 😖 ale zasa, na druhej strane, su to prijemne starosti.. tie pominu a zostane krasny vysledok 😵
Ani , úplne na východe nepršííí, ale traky vravela, že v Košiciach fúka vetrisko a ide búrka...tak sa pripravte na všetko 😀
http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2001131
pre bicykliarky a bycikošikov 🙂

vidíš brin ani zamočiť sa neoplatilo 😀 som zlá, neboj aj my sa chystáme keď príde Mati zo škôlky vonku, už mi chýba vzduch... 😅
tak teda to len ja som nejak - inak - keď mi to nevyšlo? 😒 😉