icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
9. máj 2010

jarka dobruuuu a neboj, tani tani natocis, a my sa z videa coskoro budeme tesit. poriadne si oddychni, ak sa zadari. cmuk. 😵

lucim
9. máj 2010
traktor
9. máj 2010

take nico ako nasla ineska 😉 ...musi to byt cisto biele...ze baby uz nie su male 😅 😉 ...tak co s nimi..

traktor
9. máj 2010

aj to z modrym sa mi paci..ale izba bude bielo cervena...

traktor
9. máj 2010

mne sa paci toto velmi, ze to maju v ikei, jedna baba to ponukala na babybazariku a uz to vypredala, len ked u nas ikea nie je... 😠

traktor
9. máj 2010

raona dobru noc...a lucim dik, pojdem to lepidlo kupit 😉 ...inak aj matko miluje hudbu ale on netancuje klasicky, ze celym telom...on len besne kruti hlavou 😀 😀 😀 ...vsade , kde hudba znie...asi bude rocker, teraz uz len cakame, kym mu narastie haro...

lucim
9. máj 2010

traky uloz si ten obrazok, ak to v ikee este maju, urcite niektora kocka z blavy pojde do ikey, tak ti kupi, skoda, ze sme to nehladali skor, som ti to mohla dnes kupit, inak sme neboli v ziadnych obchodoch dnes - vynimocne. pisem jak tatar, je mi este rozumiet? 😝

lucim
9. máj 2010

hehehe, nas matulo zase zaprie o nieco rucicky a mika rituskou a podhupoje kolienka na hudbu. 😀

traktor
9. máj 2010

ja ti rozumiem 😀 😉 ...jaj musi byt zlaty 😵 😵 😵 ...natoc 🙂 ...nas inak nechce, uz ma svoj styl...

lucim
9. máj 2010

traky na stranke ikey som to biele nenasla, tak ho uz bud nemaju, alebo ho nemaju len na stranke. 😖
natocim, ale zatial to su len momenty, tak to bude az casom. 😉

traktor
9. máj 2010

neviem..jeden cas to mali vsade...ale tosme mali take ruzove doma tak som neriesila...teraz ked mi to treba v bielom nemau to nikde 😖 ...ale aspon to zrkadlo budem mat poriesene 😉

traktor
9. máj 2010

teraz je velmi krasne obdobie, si to velmi vychutnavam, matko je rozkosny, furt daco nove, aj deti su nim unesene....jaj jak dobre , ze aj jeho mame 😵 😵 😵 😵 😵

lucim
9. máj 2010

len aby si vedela - znacku lepidla diktoval drahy, aj toho vtaka na nom. 😝

traktor
9. máj 2010

😀 ...ze mu dakujem...aj za znacku aj za v....opis 😀 😀 😀

inneska
9. máj 2010

ivka, tak snád pozháňaš moskytku pre baby...a to chceš 2 pre každú?? 😅

ja som asistovala mm pri rozvrhovaní izieb...a ešte asi aj budem,je to na dlho, netušíme čo kde a ako umiestniť..no ked tam nakoniec nepojdeme,tak robota nazmar, ale mne by to nevadilo 😀

a raonka dobrú noc 🙂

lucim
9. máj 2010

mas pravdu . uplnu pravdu,. 🙂 🙂 🙂 a to si mi tvrdila, ze najkrajsie obdobie je od 3tieho mesiaca. 😀 my sa fakt vytesujeme denne .... aj tym, ze to 4nozkovanie zacal az teraz, ale zato v hlavke si viac uvedomuje, fakt, kazdy den obrovske prekvapenia. my sme uuuplne happy, a nevieme sa na neho vynadivat. sa tesime ako mali. 🙂

no napr. vcera - napustam vanu - matko v obyvke - tak mu vravim pod so mnou, ides sa kupat. a on isiel, sam, az k vani, nateseny, no naaaadhera. (nemusimnosit 10kilo) 😵 😵 😵 a predvcerom na trojkolke - mu odzadu vravim utob tu-tu ... a on pobuchal klaksonovu rybu a zatrubil. jaaaaaaj 😵 😵 😵 😵

inneska
9. máj 2010

a pôjdem aj ja..ešte chcem sprchu hodiť, v kuchyni spratať..tak papa a dobrú nocku aj vám 🙂

lucim
9. máj 2010

inn, dobru, 🙂 zajtra nam povies, kolko izbiciek ste nakreslili a ci to bude nalepene na svokrovsky dom, alebo samostatne. 😉

traktor
9. máj 2010

http://www.youtube.com/user/matejkovamamina tu som nasla ten nas tanec..ale niekedy je to viac rockerske ako tu 🙂

traktor
9. máj 2010

lucim 😵 😵 😵 , inka chcem len 2 ks, pre kazdu jeden 😉 a rozvrhnite dobre 😉 ...a dobru nocku 🙂

lucim
9. máj 2010

traky, je to roker, jasnacka a ako sa dobre bavi 😀 😀 😀

traktor
9. máj 2010

no , z dlhsim harom to bude lepsie 😀 😉 ...jej a uz je pondelok 🙂

lucim
9. máj 2010

ideme spat?

traktor
9. máj 2010

no idem aj ja hodit sprchu , lebo sme opekali aj grilovali a mam super spekacikovu, klobaskovu vonu 🙂 tak lucimka dobru noc 😉 a aj vsetkym este nespinkajucim slnieckam 🙂 papa

traktor
9. máj 2010

😉

lucim
9. máj 2010

dobruuuuuuuuuuuuuuuuuuu 😵 😉

ani3012
10. máj 2010

dnes máme 10 mesiačikov 😵 😵 😵

reilyy......................10.7..........................Peter
xxxxxxxxx.................10.7........................Adam
monikabe................10.7 .....................Tibor
mata1976................10.7.....................Emma

Prajeme všetko najlepšie!!! 🙂

meniny oslavuje: Viktória , Armín, Armína, Beatrica
Meniny oslavuje v ČR: Blažena, Beáta, Borislav, Bořislav, Erazim, Erazmus, Gordon, Jason, Jasoň, Job

Kalendárium:
♦Svetový deň – Pohybom k zdraviu (vyhlásený v 2002, uskutočňuje sa od 2003)

monikabe
10. máj 2010

Ani-dakujem za Tiborka ze na nas myslis 😉

monikabe
10. máj 2010

Tiborko 10 mesiacov- lozi po styroch, chodi okolo nabytku, ma 4 zuby, najradsej chrume kukuricne chrumky 😝 , dobre v noci spinka, este aj kojeny, navstevuje 2 materske centra 😉 , rad sa hojda na hojdacke 😀 kamaratky ma same baby 😉
.......................jednoducho nam robi obrovsku radost. 🙂

traktor
10. máj 2010

ahojte, gratulujem oslavencom a zvlast Petkovi a Tiborkovi posielam velke cmuk 😵 😵 ....moni...kde chodis do tych centier?