icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

lucim
12. máj 2010

dobruuu ozi 😉

ani3012
12. máj 2010

ja dojem posledný krajec chleba s tlačenkou a cibuľkou a tiež pôjdem spať.
Inak som sa chcela pochváliť,že už som naozaj konečne objdenala ten kočík-aj mm si vydýchol 😀

lucim
12. máj 2010

ani hurrraaaaa, akurat som isla napisat, ze aj ja uz zalahnem, uz nevnimam , tak sladke snicky aj tebe. 🙂 😵 😵

ani3012
12. máj 2010

😵 😵 😵 😵

ozi
12. máj 2010

dobrúúú

ani napíš aký, si zajtra už dočítam 😉

a teda klobúk dole, ja, keby som si teraz niečo dala, tak mám zase o kilo hore 😕 😅

lucim
12. máj 2010

a ani pritom vyzera jak prutik 😀 😝

zmurkaz
12. máj 2010

No som napísala, že budem nakuki - a ajkľa som len kuk a potom níííííšt - že OFF a teraz som vás prišla povyháňať do postelí 😀 😀 😵

zmurkaz
12. máj 2010

No a som zaseky 😀 😀 😀 😕 🙄 😨 robila poriadok vo veciach...aj chalanské Jurkove 😅 ...a som zistila, že ich máme toľkooooo 😨 (kým po pofotím a nahádžem sem 😝

zmurkaz
12. máj 2010

Tak už ste všetky v postieľkach ... tak to má byť 😵 😵 😵 ...dobrú nocku 😉 😔

ani3012
12. máj 2010

dnes má Nelka a Julka 10 mesiačikov 😵 😵 😵
lucka_m.........13.7.......................Nelinka
beju...............13.7......................Júlia

Meniny oslavuje: Servác, Chraniboj, Chranibor, Chranislav, Servián, Chranislava, Imelda, Konzuela
Meniny oslavuje v ČR: Servác, Chraniboj, Chranibor, Chranislav, Chranislava, Glorie, Konsuela, Ofélie

Kalendárium:
♦ Deň tulipánov

vtip:
Profesor versus študent
V školskej jedálni si prisadol študent k profesorovi a ten hovorí:
- Prasa si nezaslúži, aby sedelo s labuťou.
Študent se postavil s odpoveďou:
- Tak ja letím.
Čím samozrejme pána profesora naštval a ten sa rozhodol, že mu dá zabrať pri skúškach. Bohužiaľ pre neho, študent na všetko odpovedal bezchybne. Preto mu dal ešte jednu otázku:
- Keby ste si mohli vybrať z dvoch vriec, v jednom by bolo zlato a v druhom rozum, ktoré by ste si vybrali?
Študent po chvíli hovorí, že by si zobral to so zlatom. Profesor víťazoslávne:
- No vidíte, a ja by som si vybral to s tým rozumom.
Študent neváha:
- Veď áno, každý si vyberie to, čo mu chýba.
Profesor už je tak vytočený, že na študentov index napíše DEBIL a pošle ho preč. Študent odchádza bez toho, aby sa pozrel na hodnotenie a za chvíľu sa vráti:
- Pán profesor, vy ste sa mi tu síce podpísali, ale nenapísali ste mi žiadnu známku...

nina41
13. máj 2010

Dobre ranko 😵
Oslavenčekom prajeme všetko naj naj najlepšie 😵 😵 😵
Ani vtip 😀 😀 😀

traktor
13. máj 2010

ahojte, oslavencom gratulujem 😵 😵 😵 ..a k tomu vcerajsku...si myslim, ze netreba az tak zlozito ..staci fotka ked sa vyliahli 😀 /lucim super/, k tomu datum narodenia a vahu, a potom fotku k 1 rocku a vahu...staci, bo zas to bude nahustene...

hathor1231
13. máj 2010

hallo, slniecka 😵

ako?
oslavencom xxx- cmukace...
vzdy ked vidim tie tabulky tak mi dojde,kolko vas este nepoznaaaam 😅

ani, super vtip. byt tym profesorom,asi ho roznesiem v zuboch 😠 😀

traky,co sa tu zase kuje??? 😕 😀

traktor
13. máj 2010

hat, urobi sa albumcek julovciatok , od narodenia k prvemu rocku

lucia32
13. máj 2010

Ránečko....
Oslávenčekom všetko naj....
Tabulku s mierami som auktualizovala, ale väčšina ju 😝 , tak zapadla opäť prachom 😀

hathor1231
13. máj 2010

traky,dik za info 😎 dufam,ze mna neobidete 😀

traktor
13. máj 2010

hat ked posles fotku z prvych narodenin..nikto ta neobide 😀 😀 😉

brusinka.pusinka
13. máj 2010

Ahojky všem a sluníčkám oslavencům vše nej nej nej 😵 😵 😵 😵
Traky teda 😉

nykyta
13. máj 2010

bre ranko kocenky 🙂 gratulko oslavencom vsetko naj 😉

nykyta
13. máj 2010

macko uz vstal tak ideme sa hrajka 🙂 no a medzytym poprat,uvarit obed a poupratovat 🙂 pekny dnik babulky 🙂 🙂

monr
13. máj 2010

ahojky

všetkým oslávencom všetko naj, aj minulým, keďže som sa dlho neukázala

fotenky, videá sú super

monr
13. máj 2010

brin, som rada, že ste doma a zdravotne lepšie 🙂

laurajana
13. máj 2010

ahojte babuľky...tiež prajeme oslávencom aj tým čo sme na nich zabudli aj tým najnovším - hlavne veľa veľa zdravíčka, rodičovskej lásky a pohody a pohladenia...žiadne stretko sa nečrtá?! 😉

nykyta
13. máj 2010

ahoje kockosi 🙂 🙂 macko sa ulozil a tak si idem dat rychlo kafe 😉 vitajte mon a laura 🙂 🙂 zatim ja este pridem 😉

lucia32
13. máj 2010

Čo to? Nejak to tu viazne...každá len nakukne, pozdraví a fuč? No toto? U nás krásne slnečno, 24 stupnov....radosť žiť 😀 , niežeby inokedy nebola 😝 😀

brusinka.pusinka
13. máj 2010

holky kuk naše nenažrané dítko 😀

https://www.youtube.com/watch?v=AuUfCJuxIzQ
nykyta
13. máj 2010

ajoj luci neboj neviazne to tu 😀 ja nakukam tiez a kedze nikde nikoho tak som zas sla 😀 je krasne vonku takze babule su mozno vonku 🙂

nykyta
13. máj 2010

ajoj brusi 🙂 tak velka pochvala karamelke 😉 😉 ake velke cestoviny uz papa to nas macko by sa urcite pridrhol 😀 ved ale musim aj ja vyskusat 😀 no uz sa budi tak ideem 😎

brusinka.pusinka
13. máj 2010

Nyky malá jí i větší kusy a to zuba nemáme umí to 😀 😀 😀 moc ji chutnaj těstovinky 😀 před tím snědla stejnou misku špenátu a jěště teď jí těstoviny 😀

nykyta
13. máj 2010

tak to je teda riadna papkacka 😉 zajtra mu spravim aj ja take velke cestoviny a uvidim ved mame dva a pol zuba 😀 😀 😀 tak to snad pojde 😝 a u nas spenat je bojkotovany takze sa nepodava,ale aj naco ved silu ma teda riadnu 😎 a ked mu dam este aj spenatu tak mi zvali aj dom 😀 😀