icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

traktor
18. máj 2010

myslim , ze to nie je porucha ked jedno ukaze...asi to zle dala len..

traktor
18. máj 2010

😀 😀 😀 super si sa vynasla 😉 ...perfektne si nakupila...ty si tiiez disney ako my 😀

lucim
18. máj 2010

klari, ja som zacala chodit v 10 mes, drahy dost neskoro - nevie presne, ale uz kecal a rozoznaval vraj auta 😉 , takze nas matulo ma este cas. nie je kam sa ponahlat, aj stvornozky a popri nabytku a stenee je rychly a je na co striehnut. 😉

acerka
18. máj 2010

je to tam vidno 😀

klara_klara
18. máj 2010

traky to kolko mal? je super tak to my sa nechytame ☹

acerka
18. máj 2010

jaaaaj strasne sa mi lubi tigrik a snoopy 😵 😵

acerka
18. máj 2010

....ale pracovat by som mala 🙄 jaaaaak sa mi nechce 🤐

nykyta
18. máj 2010

trakus sa ti machruje joj ked ti vies 😉 myslim davat video 😉 ja som asi na stare kolena zblbla ci co,ale mne sa nedari s youtrubkom 😀 😀 no klara veru tu sa uz fici na nozkach 😀 da sa povedat,ze uz chodia skoro vsetci 😎 😎 😎 😎

lucim
18. máj 2010

jeeeeej, mame tu mi ale sikovnicu pocitacovu mysliacu bystru maminu - acer, krasnucke aj toto.
ja na tigra az tak nie som, ani na pu, ale snoopy , ro mozem.
acer a ako pracujes???

traktor
18. máj 2010

acerka aj mne sme tigrik, pu, aj snoopy 😀 ...klara , hlavne neporovnavaj...niektore deti chodia skor, niektore neskor...do 15 mesiacovby malo chodit kazde... 🙂

klara_klara
18. máj 2010

to fakt...kurnik tak my sme nesikovnici ☹

traktor
18. máj 2010

nyky ..to ma baby tu naucili...s postupom ako pre drobcov..ale naucili... 😉

nykyta
18. máj 2010

rada by som hodila nejake video mam ich tolko,ale nejde to 🙄 🙄 macik uz prejde dve izby 😀 😀 par krat ma stopku,ale potom fici dalej 😀 😀

acerka
18. máj 2010

tak ja pocitac luuuubim 😝
lucim-dokoncujem jeden projekt uz asi mesiac (som lemra leniva a nechce sa mi) 😀

traktor
18. máj 2010

klara nie ste nesikovnici...co ma prist pride...neboj...este budes spominat na casy...ked len stvornozkoval 😉

lucim
18. máj 2010

nyky nezavaaaaaadzaj, mame tu par extra vynimocnych rychlych chodcov, par cerstvych cupacikov - prve samoatatne krocky, tesime sa u kazdeho dalsieho a mame tu veeeela veeela dalsich, ktori su na ceste za krokmi. je medzi nami predsa aj trojmesacny rozdiel a ine. 🙂 😵 😵 😵 😵 😵 😵

klara_klara
18. máj 2010

a uz aj nieco povedia...ako cele slovicka a tak...? lebo mi len mam a gigi

vinka
18. máj 2010

Baby vás obdivujem ako viete dávať tie videá.Ináč pozerám skoro každé a SA neskutočne bavím na vaších detičkách 😀

gabrielkabj
18. máj 2010

Ahojte babenky konečne som tu zas dnes som úspešne ukončila nadstavbu maturitnou skúškou ta už sa vám môžem plne venovať, ale fest dlho som tu nebola a ešte som ani nedoložila fotočky z Ke zo stretka 😝

nykyta
18. máj 2010

ved aj mna sa pokusal niekto naucit 😀 😀 😀 stale to skusam,ale nic sak uz som aj prihlasena,ale nejdem mi tam nahrat video 😠 😠 😠 tak po case stratim nerv a konec 😠

vinka
18. máj 2010

Nykyta nechodia všetci Chiara nechodí len stojí a ked sa má pustiť skok na štyri a hybaj dalej 😀 😀 😀

klara_klara
18. máj 2010

lucim tak my sme na dlhej ceste za trakinym matejkom ale ved my ho hadam dobehneme 😉 😉 😉

traktor
18. máj 2010

matko fici na * kde je?*... 😀

klara_klara
18. máj 2010

gratulujem k maturite 🙂 🙂 🙂

nykyta
18. máj 2010

lucim ved aj prve capkaciky su -chodenie- 😎 😎 😎

lucim
18. máj 2010

klari, tak zo strany kecalkovania to ide lepsie zase nam, kecalkujeme vytrvalo, vela, ale bez dekodera, cize zatial si rozumie len matko, spaja vela roznych slabik a trenuje intonaciu. ale mam tusaka, ze to dnesne tata bolo naozaj na tata. a este mame ťo toe? a to sa fakt pyta na veci. 🙂

traktor
18. máj 2010

nyky..kedze ja vysvetlujem ako vysvetlujem...rozumiem tomu len ja 😅 ...tak necham na baby nech ti pomozu...bo ja by som ta skor zmiatla ako ti pomohla...ahoj gabi...ked budes mat cas, fotky pridaj 😉 a gratulujem k skuske 🙂

acerka
18. máj 2010

ani my nechodime 🙂 , len po pazuchami ked ho drzim to fici ja drak 😀
...ale este sa za cely zivot nachodia, kam sa budu ponahlat, vsetko ma svoj cas, ked budu deturence chcet tak zacnu 😵

klara_klara
18. máj 2010

lucim tak to je tiez super...to uz je take skoro dospelacke 😉 ja sa tesim ked uz zacneme 😉

nykyta
18. máj 2010

dobre dobre sak ma nechajte 😀 😀 ved som napisala skoro a ma tu za to ukamenujete 😀 😀 no podla mna to tak je hadam ma nevyhodite 😀 😀