Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
sorryyyy, som kojila, skoro som ho este uspala len tak, ale vylozil si na mna nozky, tak sa mi nepodarilo prchnut bez cecika. lebo to chcel len na ukludnenie, potvoracik ... a potom som sa zacitala do jednej temy. (hehe, aj ja citam a obcas pisem inde) 😉
na myjavu od vas to mate cestou okolo nasho domu , kludne sa zastavte. 🙂
jééé - to vážne? No keď sa tam vyberieme - tak ti dám vedieť - že heeeej Lucim - vyves vlajku 😀 😀 😉
sme dali rovnako príspevok 😉 ...oki - dám vedieť - a milé 😵 😵 😵 😵 -tak ja donesiem to sladké - keď ty budeš mať slané 😀 😀
a už oziky dobrú noc 😉 😔
Dobre ranko 😵
Lucim prosim čo je dobre ,seklo ma ,ale pod lopatkov a nemôžem sa hybať,
lucim .................19.6.........................Matejko má dnes 11 mesiačikov 😵
duuupka............19.6.........................Matěj má dnes tiež 11 mesiačikov 😵
a my máme dnes presne 10 mesiačikov 😵 😵 😵
lenulla................19.7..........................Laura
adula13..............19.7..........................Kristína
sevzuz................19.7.......................Lukáško
Prajeme všetko najlepšie 🙂
Meniny oslavuje: Gertrúda, Gerda
Meniny oslavuje v ČR: Ivo, Alvin, Celestin, Celestina, Celestýn, Celestýna
Kalendárium:
♦ Svetový deň hepatitídy (Svetová aliancia pre hepatitídu – WHA, od 2008, sponzorovaný WHO)
čau Nina 🙂 Nepríjemné 😝 Mňa to bolelo dva týždne ,ani dýchať som nemohla.Ale ty máš s tým problémy,že? Tuším aj minule si niečo take písala...alebo ne?
Ahoj Ani ano mna ked sekne tak pomahaju iba injekcie,dosť často sa mi to stava,a neviem z čoho,
Oslavenčekom prajeme všetko naj naj najlepšie 😵 😵 😵
Špeci lucimovmu Matejkovi a Lukaškovi od sevzuz posielame cmuk 😵 😵 😵
túto noc sa mi snívalo,že predajca za ten kočík mi poslal email,že mi vracia 33 eur a že ich mám využiť na kurz slovenčiny,aby som sa naučila pravopis 😝 😀
Ninka,tak teda zase na injekcie?
Evička sa zobudila,tak idem OFF-som si sľúbila,že nebudem na nete,keď budu deti hore 😉
pěkné ráno sluníčka 😉 konečně u nás neprší 😵 snad už nebude 🙂
Oslavencům vše nej nej nej a cmuk a drobcům Matějkovi a Lukáškovi velikánský spešl sladký cmu cmuk cmuk 😵
Holky moje okolo Košic jste všechny ok viděla jsem záběry a nic hezkého tam nemáte 😒
ahojte, oslavencom gratulujem, velku cmuk posielam hlavne matkovi a lukaskovi 😵 ...brusi no...je to zle...a furt prsii
Trakško moc na vás myslíme a držte se ono tady už neprší ale máme strach jestly znovu nezačne ☹ a asi zase budeme mít na chalupě celé prázdniny náštěvníky bo u nich je to zatopené gans celá vesnice ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ Bože sotva to opravily a udělali vše dle představ a znovu tragedie 😒 je my jich moc líto ☹
Ahojky - tak Zuzi má hnisavé obe očká ☹ ..ideme k lekárke.....
A nech už nikde neprší 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 - bo to majú ľudia strašné - my tu síce záplavy nemáme žiadne - ale je to strach pozerať ☹ ☹ ☹
A držíííme palce Luckinmu malému na operáciu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
A oslávencom 3x huráááááá 😉
joj, chudatko male, to stohopocasia, asiprievan, tak nech jej to skoro prejde 😉 ...a lu drzim prsty 🙂
dobre ranko babulky 🙂 🙂 🙂 vsetko naj oslavencom 🙂 🙂 a najviac gratulko matkovi a lukimu 🙂 🙂 🙂 🙂 cmuk a vela zdravicka 🙂 🙂 zmur chuda malinke tak nech dobre pochodite u dr a nech su ocka cim skor zdravucke 😉 😉 😉
konecne neprsi,ale aj tak tam je kosa 🙄 🙄 🙄 🙄 kafco dopite macko pozera jim jam a asi zachvilku pojde spinkat 😔 😔 dufam bo je uz nervny ☹ ☹
ahojte baby, oslvencom gratulko a pozdravujeme vas.....ja sem sice pisem malo, ale citam vas🙂...pri tom mojom aktivistovi absolutne nestiham.... 😝
som sa vas xcela opytat,ze ci je tu nejak co este koji a male jej prespi noc...lebo u nas hroza....mam pocit, ze stale horsie,niekedy aj 10krat sme hore...v tie lepsie noci len 2krat...ale tych je malo 😒 ....ci to je tym kojenim a zavislacenim, ci cim?....
dobre ranko, ci uz den? 🙂 proste ahojteeeeeeeeeee 🙂
zmur, ochh, dufam, ze zuzinke ten zapal z ociek hned zmizne .
vysoka voda hes do prec, uz stacilo. 😒
sorci, mam pre teba spravu, ak nie dobru, tak aspon solidarnu - u nas je to podobne. 😖
a mame 11 mesiacikov hurrraaaa, 😵 😵 😵 vsetkym spoluoslavencom posielame ahoooooj a cmuk. 😵 😵 😵 😵 a dakujeme.
lucim a mylsis, ze to je tym kojenim?....aspon mne to kazdy tvrdi.....a dokedy xces kojit?
bré ranko,
lucim přejem matějkovi vše nejlepší k 11 měsícům, fíííha za měsíc máte rok 🙂!! Tak strašně to uteklo, jakoby to bylo včera, když jsme se dozvěděli, že ti prdla voda dřív 😅
V tuhle dobu minulý rok jsme byly všechny už na rozsypání 😀
Holky, já někdy běduju, že musím vstát několikrát za noc (někdy, třeba dneska 😅 ) a otáčet, nahazovat dudlík a vy tu chudinky takové budíčky....já jsem si nějak odvykla, malá jí 1x v noci, ted většinou mezi 5-6 ráno. A když je dobrá noc, tak se vzbudí jen na to jídlo. Ale ty přerušované noci jsou stejně na pytel... 😖
ahojte teraz spinkame, uvidime dokedy, babkz inac sme skusili ten biely jogurt rajo a maly z neho vracal, nabuduce skusime radsej tu activiu 😝 😝 😝

koláč nepeč - ten by som doniesla - šak keď som sa tak nechutne pozvala - stačil by čajík alebo kakavíčko - len aby prišla Acerka 😀 😀 😀 😀