Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ahojte mamuľky ! 😵
tak už som poslala Matejkovi nejaké korunky ,už prišla výplata 😀 a kedže mi chodia IPčka,že koľko posielam,tak to napíšem sem.
Poslala som 20 eur, ďalšie maminky posielali 10 eur a aj 30 eur.
Takže každý podľa svojích možností,hej 😉
Evička konečne zaspala,počítam,že tie zubiská začnú robiť neplechu 😝 Chorá zatiaľ nieje,ale mäňa nejako bolí na hrudníku a to som sa divila dnes ráno,že @jennna s troma n 😀 😉 ,má zápal priedušiek 😝
idem pozerať Markízu -Parlamentné voľby 2010 vraj nejaká zábava bude 😀
Dobrú noc ! 🙂
°°°°°°°°°°°°°°°°°°° stretko PIESTANY °°°°°°°°°°°°°° 12.juna 2010 °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
kde: Novy aupark PIESTANY, potom presun na KUPELNY OSTROV
presnejsie: pri vlaciku pre deturence, alebo v dobrej blizkej kaviarni.
kedy: cca 13:30 kava po dopiti a zaplateni v pripade dobreho pocasia (uz objednane) - presun na travnatu plochu na kupelnom ostrove.
podmienka ucasti: hlasovanie v parlam.volbach 2010
kto:
Lucim + Matko
sevzuz + Lukasko
nykyta + Macko
Raona + Sarinka
Inneska + Ericko
Babyzuzana + Davidko
Riuska + Alexandra
Zabka + Fifko
Majkas + Tamarka
jajona + Matúško + ocino (ten nás musí doviezť) sľubujeme na 90 %
Ani3012 a spol.s.r.o.
alexarisko + Lilien
dalsi ucastnici vitani.
program volny
dobru naladu pribalit.
****************************************************************************************
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
cau aleeeex, cmuk, zenu si tu esce nemala, pride? 😉
ani neeee, nebol sa, evinke fuuuu, aj tebe .. uz aj u nas sa preplo na volby. 😉
majka, snad su to len tie potnicky a najdete si nejaky sposob, ako sa im branit ... co sme davali vlani? ochrannu vrstvu sudokremu?
my ich mame teraz na brade.
no tak sme dve vyflusnute 😀 😀 ale tebe aspon zaspal skor,ale tento huncut sa tu tralalakal az do 21.15 🙄 🙄 a zachvilu bude zas hore tak ja uz neviem asi si slahnem redbul do zily 😀 😀 😀 ale co uz sak nejako to zvladneme,ze 😀 😀 😀
este k stretku - aupark v PN by mal byt rovno rovno... mal by byt znaceny na tabvuliach, nie? 😉
ale kolko naaas je 😀 😀 no este dostavit sa v plnom pocte a v pn vypukne chaos 😀 😀
bola som vydolovat ventilator...fuj to je dusno...divne...ale chcem dazd...taky jemny, prijemny, nocny
ahojte som tu na skok, vidim ze stretko sa riesi
tu je mapa ak idete autom
http://www.aupark.sk/piestany/uvod/kde-nas-najd...
a tu ak chcete ist na peso alebo MHD
http://www.aupark.sk/piestany/uvod/kde-nas-najd...
Aupark je situovaný v srdci Piešťan, v tesnej blízkosti pešej zóny a historického centra, neďaleko kúpeľného ostrova. Na západnej strane je lemovaný miestnou prístupovou komunikáciou Hviezdoslavova ulica, z východnej strany zbernou komunikáciou Nitrianska ulica, severnú časť komunikačne napája miestna prístupová komunikácia Teplická ulica a južnú Hviezdoslavova ulica. Vďaka svojej lokalite ponúka vynikajúcu dostupnosť pešo alebo dopravnými prostriedkami napojením na pešiu zónu, Nitriansku ulicu a sieť liniek MHD.
V pešej vzdialenosti sa nachádzajú vlaková a autobusová stanica, čo spolu s napojením na hlavný cestný ťah, diaľnicu a letisko vytvára ideálnu dostupnosť aj pre návštevníkov, ktorí prichádzajú zo zahraničia a iných lokalít na Slovensku.
😉 😉 😉
juj traky este ze pripominas .. co ak bude kvapkat, idem po pradlo vonku ... hned som pri vas pusky
alex uz som videlaaaaa, papulka na trone, jeeee 🙂
jarka, super linky ... pojde niekto aj peso??? 😉 ano, inn 😉 😉 😉
dakujeme 🙂
@nykyta my uz to mame nacvicene to fotenie, ze baby? 😀 uz v bruchu bola mala modelka, teda mama sa modelkovala tak ona musela nutene taky 🙂 ale ti poviem, tu tvoju pohodicku pri bazene, fuuuu, by som brala hned seckymi desiatimi, de to mate taky pekny bazenik?
bry vecer kocenky 🙂)))
chcem sa spytat, ze davno som tu nevidela reilly,.....chodim sem?
@alexarisko ale bez srandy bazen a bazenik sa nachadzaju nedaleko kupaliska slnava 😀 😀 byvaleho 😀 v banke 😉

zeny zenyyyyyyyyyyyy