Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
@babyzuzana Dávid má dnes 1. rôčik 🙂
Dávidko sa našej Zuzke narodil o 11 dní skôr a mal presne 3000 gramov a 48 cm
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/babyzuzana/a...
@hathor1231 Nicole Gabrielle dnes oslavuje 1. rôčik 🙂
Nikolka sa narodila Veronike o 18 dní skôr a mala 3010 gramov a 49 cm
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/hathor1231/a...
Meniny oslavuje: Nina, Fortunát, Fortunáta
Meniny oslavuje v ČR: Bořek, Borek, Borislav, Bořislav
K prvému rôčiku Nicol a Dávidkovi všetko naj naj naj !!!! 😵 😵 😵
rao, podla mna sa neriad, porad sa s dokynou...my sme vo vela veciach iny...a to myslim vazne...ved nam ani vodicka nechyba 😅....preto som to tu ani nepisala 😉, z mlieckom sme na tom ako sme, davam aj take aj take..kedze ho matko musi mat stale......ale inak ostatne veci sa snazim davat ako mam a niektore sme vobec ani neochutnali..si myslim, ze nam nic neutecie, ked ich dame aj neskor... 😉no a kedze uz je dnes..tak oslavencom gratulujeme 😵 😵 😵 ..a tymto sa lucim, bo ked dieta spi na prasiatko tak mamka nemusi 😉 tak papa dnes ..ale v iny cas 😉
a samostatnú tabuĺka je venovaná @acerka a jej Adamkovi, ktorý oslávil 10. 7. svoj prvý rôčik 😵 😵 😵
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/acerka/album...
Ako ten čas rýchlo letí,
na torte Ti rôčik svieti.
Prajeme Ti v tento deň,
nech máš život ako sen.
Nech Ti na tvári žiari úsmev maličký,
nech Ti očká svietia ako hviezdičky.
Ránko....idem vás dočítať, celý week som bola mimo net...sobotu sme strávili pracovne, sme brúsili a natierali balkon 😝 , poobede sme robili živánku na grile, malá sa čupčala v bazéne....v nedelu sme boli na oslave promocii 😵
@lucia32 tak ste mali akčný víkend 😵
@nina41 ahojček Ninka ! Ako sa darí ?
@traktor akože ten melón ma dostal.Také malé bábo......ale nepáčilo sa mi,že niektoré ženy tam používali výrazy ako keby ho týrala. Možno z neho vyrastie krásne zdravé bábo,bez najmenšej alergie,ale ja osobne by som takému malému dieťatku nedávala aspoň do pol roka nič iné iba mliečko.
@raona jáj ,ale ma ten tvoj mužíček pobavil ! To by som chcela vidieť na živo 😀 😀 😀 😀 😀
@traktor a ešte za melón- síce nieje alergén,ale môj brat v 2 rokoch po zjedení melóna tak opuchol. 😝 Normálne mu začala opúchať tvár,maminka vravela,že oči mal ako jednu linku a že nemohol dýchať,išli s ním na pohotovosť a tam mu pichli nejakú injekciu a po ňom spuchol.Vraj keby neišli a čakali,tak by sa udusil.A to ho nejedol prvý krát,len ho zjedol viac ako inokedy
A ked som už tu...tak.....
Laurinke od Laurajanky prajem rýchle uzdravenie, nech ju sadrička dlho netlačí, prdolka malinká 😵
Lucim...foto krasnučké, Maťko je chrumkavý 😀
Oslávenxom sobotným: Emke, Peťkovi, Adamkovi, Tiborkovi a Amálkam všetko naj....Peťulikovi ešte navyše cmučko 😲 😵
Raona....držím päste nech sa zúbok, čo najskôr vyklube 😵 , my sme si tiež užili svoje a ako som cez week vykukala horné dvojky na mňa už žmurkali...takže o chvíľu to budeme mať perné zas 😝
Brusinka...jaj tak to som rada, že ste už bez teplotky...chalupu si užijte....
Doma sme ráno po prebudení....okolo pol 7 mali vo vnútri 24°C...aspon tak ukazoval budík 🙂
to ti moc nepomôže 😝
Už budem mať dovarené,chcela som ísť k našim,ale Evuška zaspala,tak musím počkať až sa šípová rúženka zobudí.
Do koľkej si v práci ?
Riškovi a Adamkovi všetko naj k narodeninám 😵
Majkas gratulka Tami k chodeniu....
Traky Maťko je skrátka Maťko...na tom chcehtacom videjku mi pripomína Nataly, tiež sa tak rehní prcka malá
oslávencom veľká gratulácia.
my si užívame teplotky, a soplík, obe baby. 😠
a tieto horúčavy ubíjajú aj mňa, nemohlo by pršať? 😉
no idem babuľky, starať sa o chorôbky moje krásne.
dobre ranecko 😉 😉 nicol a davidko vsetko najnajlepsie 😉 vela zdravicka a stasticka 😉 😉 noc bola ukrutna ☹ od 23.OO sa prestalo spat ☹ macik sa stale mrvil,sadal si,mrncal a potom spustil plac ☹ a takto sme ficali az do 6.00 a o 7.00 total budicek a von s postele ☹ teraz na chvilu pospava a uvidim ako bude dalej ☹ zeby isli dalsie zubadla 😕 alebo bol vystresovany z navstevy bo prisli dodatocne gratulovat z mm rodiny a tak sa tu nahrnulo osem novych ludi 😕 😕 cez den bol v poho,ale ta noc no hruza 😕 no idem varit obedik potom mozno este doskocim 😀 😀 😀 sak pride poobede mamulka tak hadam supnem aj nejake fotos 😀 😀 u nas tiez strasny hic este ze mame v nasej izbe klimu bo by sa asi odpadlo 😕 sak vcera dole bolo 28 stupnov tak hore muselo byt aj 32 😕 😕 a mame sa na co tesit cely tyzden ma byt takto 😕 😕 tak zatim pekny dnik 😎 😎 😎 macik sa budi tak ficiiiim 😀 😀 papa
ahojte Maminky,
je strasne horko. Mame v izbe saunu.
Stale sme v Nemecku, riesime Matkove srdiecko. Myslela som, ze nas dnes pepustia, lebo sa o tom cely vikend suskalo, ale nie. Na Slovensku niesu tie lieky, ktore Matko potrebuje, takze tu este nejaky cas pobudneme.
Vobec mi to nevadi, lebo byvame v nadhernom dome, sme tu spolu cela rodina, Risko chodi do skolky a s Matkom je to uz ovela lepsie.
Za chvilu bude mat rok, ale je tak 8 mesiacov pozadu.
Nevadi...dozenieme
vsetkym pekny den
@zrnik1 neva , ze je pozadu, aj tak je to statocny a silny chlapcek.... 😵 😵 😵 ...dolezite teraz je aby bol zdravotne ok...a ostatne to dobehne 😉 ..ma braceka, ten ho bude tahat...a o chvilku uz nikto nebude vediet, ze toho tolko zmeskal 😉 .....drzim vam prsty....ale vy ste silna rodinka, vy to vsetko zvladnete 😵 😵 😵
@zrnik1 to mi je luto ☹ ale matko je silny a bojovny chlapcek takze to prenho nebude problem vsetko dobehnut 😉 ale radsej budte tam v nemecku tam mate istotu 😉 bo tu na slovensku to je ubohe 🙄 😕 prajem vela zdravicka a drzkame s macikom palceky nech je coskoro ok 😉 😉 😉 😉 a inac dobry wecer babulky 😉 😉

dobru nocku dievcatka. rao, porad sa s doktorkou. 😉