icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

inneska
17. aug 2010

tak do pol hodky odchádzame....čuste zajtra 🙂 baaaaaaaaaaaaaaj baj

ani3012
17. aug 2010

@zmurkaz supééér teším sa na vás a beriem aj ja toho čerta,aby ste videli aj vy naživo s čím doma bojujem 😉 😀

@inneska Ineska moja zlatá,moc sa na vás teším aj na Erička aj na všetkých vlastne... 😵 😵 😵 😵 😵
a foťák nabíjam (teda telefón s ktorým fotím 😅 )

traktor
17. aug 2010

@inneska inka stastnu cestu a uzite si krasny vylet aj stretko 😉
@zmurkaz ved som jej..ale ona chce mesiace..tak uvidime..

traktor
17. aug 2010

@ani3012 😀 ...tak len nabijaj, len ho nezabudni doma 😉 ...uzite si to a vela pofotte 🙂

ani3012
17. aug 2010

@samayka a vieš že koľko krát som si aj ja vravela,že si musím zálohovať fotky,keby niečo ? Ešte stále som to nespravila 😒 😠
Si ťa viem predstaviť,ako ti odľahlo za fotečky ja mám v PC fotky aj Patrika,keď bol malinký tak by som mala dva krát väčší smútok

ani3012
17. aug 2010

@traktor čau Ivi ! Žijete na tom východe ? Som kula nejaké blesky na internete,čo ste to mali včera u vás doma a veruže asi to až taká sranda nebola

traktor
17. aug 2010

@ani3012 u nas dnes krasne, slnecno...tak snad uz nic nepride...a ked aj tak len jemno...hlavne nech vam vyjde na stretko pocko 😉

ani3012
17. aug 2010

@traktor a inak asi mi neuveríš,ale teším sa aj na stertko v KE. Sa pýtaš,že aké,že nevieš o žiadnom,čo ? Hihi! Ja sa teším už o 1/2 roka dopredu. 😵

lucia32
17. aug 2010

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doteraz sme nemali internet.....to bolo strašnééééé 😝
Inak ahojte, ak je tu niekto 😀

traktor
17. aug 2010

@ani3012 😀 😀 😀 ..aj ja sa tesim, a nech to vyjde aspon tak super ako nam teraz to posledne...deti budu zas starsie, zas ine...uz budu aj blabotat...bude super 😉

ani3012
17. aug 2010

@traktor mali by sme byť vnútri,tak je aj jedno aké bude.Len ši tam trafím....kto ma kde počká ? Ja Petržalku moc ee (nepoznám)
Ivi,budeš ma navigovať 😉

traktor
17. aug 2010

@lucia32 😀 😀 😀 😀 mala si abstaaaaak...to take nieco ako ked ja som po celom dni uvidela moj mobil a mam skype 😀 😀 😀

traktor
17. aug 2010

@ani3012 😀 😀 😀 😀 kludne...ale to si mala vyrazit uz vcera 😀 😝

ani3012
17. aug 2010

@lucia32 no strašné čo ? Aj pracovať si musela,keď neišiel net 😀 😉

Evička spí,Patrik je na ranči,tak idem do sprchy a niečo poupratovať,lebo pred chvíľkou som prišla domov a zase pôjdem preč a na večer čakáme návštevu.
Tak zatiaľ ahojte,uvidíme,ako večer,či sa dostanem na net 😉

traktor
17. aug 2010

@ani3012 😀 😀 😀 ..idem aj ja, simona ma vyhadzuje 😉 ..tak zatial papa

ani3012
17. aug 2010

@traktor a ozaj,kde si ho mala vlastne ? Ja keď som čítala príspevok od teba,tak že ťa prezvoním,aby si zistila,kde ho máš a že nedostupný.Tak som aj teraz hľadala ten môj, s ktorým fotím ...bol medzi hračkami...Eva jedna 😀

lucia32
17. aug 2010

jeje, absťak jak vyšitý...ľudí nikde, idem zatvoriť akurát a idem robiť lečo...zajtra začínajú vyplácať sociálky, tak bude rušno...dnes skapal pes...

traktor
17. aug 2010

@ani3012 ani bol medzi plienkami 😀

lucim
17. aug 2010

hohohooooo huhuhuuuuu ... idem dat nabijat baterky do fotaku .... hadajte preco? 🙂 😀

traktor
17. aug 2010

@lucim 😀 😀 😀 lebo maš šumny usmev a mozes ist na stretkoooooooooooooo 😀 😀 😀 😉

lucim
17. aug 2010

@traktor anoooooooooooooooooooo, sumny usmev bude az o tyzden, a to len na jednej strane, druha strana v oktobri, ale bolo to v pohode,. mam tam aj docasne korunky a netrpim , tak ak nezaspime, co budeme doma, tak idemeeeeeeeeeeeee 🙂 🙂 🙂
a som rada, ze uz si mobilova a skypova 🙂

traktor
17. aug 2010

@lucim jej lucimka , tak som rada, ze to preslo v pohode 😉 ...a budes sumnaaaa 😉 😵 ...hej o tom som uz pocula , ze sa daju dat aj docasne korunky a zevraj aj ked zub vytrhnu, tak docasny zub 😅 ...ja uz sa na vsetko informujem , ze co,ako ,kedy, az...ked to na mna pride 😀 ..teda ked sa konecne odhodlam a nahodou by uz bolo neskoro...jaj ten strach to je teda...som to ja hrdinka..

zmurkaz
17. aug 2010

@traktor 🙄

@ani3012 ....vyzerá to že sa nestretneme ... 😖

..Viem si predstaviť, ako to teraz vyzerá, ale napriek tomu si dám tú robotu a napíšem vám to 😒
Ešte dnes naobed som bola prešťastná, že nás nezaočkovali, a že pôjdeme do BA! Ale Zuzi naobed spala len 1 hodku (a čuduj sa svete - jej tých 40 min ešte chýbalo 😕) - chlapi mi ju zobudili 😠 😠 😠 a tak som ju celé poobedie až do večera vpodstate odvláčila - systémom zem-ruky 🙄 🙄 🙄 . Čo si vypýtalo totál 😠 daň - alebo sa to nahromadilo (začalo to minulý týždeň - keď mal muž nočné a aby sa vyspal - tak sme boli furt cez deň kade-tade a následne stráženie detúchov - aby nebehli mužovi do izby - keď je chorý 😖 a dnes peši na opačný koniec mesta a späť). No a aby toho nebolo málo - tak som klusala dnes aj do práce - ešte že ju mám na konci ulice - a vyzerá to tak, že ASI budem pár hodín učiť - mi riaditeľ na 100% povie zajtra.... A ešte aj Juráš je akýsi divný 🙄 - a ma to depce 🙄 🙄

Takže babulenky - urobte si každá vlastnú mienku - ja som K.O. .... a verí,. že aj napriek tomu ma odtiaľto nevyhodíte 😉 .
Dnes tu dlho nebudem - vybavím rýchlo poštu a idem si ľahnúť - bo zdravotne neviem či som len unavko (ako som písala vyššie ) alebo som niečo chytila od muža 😖

ozi
17. aug 2010

Ahojky babulenky, sa hlásim po pár dňoch absencie, včera som chcela prísť, ale nemali sme šťávu, šľak aby to trafil, nikto doma, okrem dvoch spiacich detí a doma tma ako v rohu, všade ticho, som sa teškala, že vám napíšem a ništ 😠 😠 😠

@traktor, som čítala to o chlapoch, jóóój, akoby som môjho videla 😀, trefnéééééé 😉

zajtra máte to stretko???? Najradšej by som sa zbalila a šla tiež 😖 , nejako potrebujem z domu vypadnúť, ale nedá sa, budúci týždeň ideme na dovču, tak muž musí do robotky 😖

doma nič nové, Saška má stále 6 zubov, je to riadne čertíča, ale niet sa čo čudovať pri mojich dvoch čertoch, a Samko mal včera TRI rôčky, moje slniečko zlaté, už sa mu blíži škôlka, sa teší 😉 , no ale to sa ešte určite zmení 😖 , to nebude mať hladký priebeh, tomu neverím...

hathor1231
17. aug 2010

hlaaasim dva roztrasene krociky bez drzaniaaaaaaaaaaaaa 😵 😵 😵

ozi
17. aug 2010

@hathor1231 , gratulkýýýýýýý 😉

traktor
17. aug 2010

....na veceru zbastil 2 jogurtiky +pol rozka + mliecko- ten nas zbojnik vyškereny 😀 😵 😵

traktor
17. aug 2010

@zmurkaz stretka este buduuuuuuu 😉 moja, len nech si ok, odpocin si, vsetko bude dobre 😵 😵 😵
@ozi gratulujeme k 3 rôckom 😉 ..
@hathor1231 huraa..vitaj v klube cupkacikov 😉

lucim
17. aug 2010

@hathor1231 jeeeeeeejda, vy nechcete tu vytahanu ponozku? my dnes zatial jeden krok. 🙂 a niky hurrrrraaaaaaa 😀 😀
ahoj ozi 🙂 samkovi vsetko naj a saske cmuk, matkovi ahooooj 🙂

@zmurkaz ajha, no moja, potrebujes si poriadne vydychnut 😨 ..... ale ak by si zajtra rano predsa len zhodnotila, ze by si si oddychla s nami, velmi rady ta uvidime. 😉

hathor1231
17. aug 2010

dakujeme 😉

@lucim tak to ani ty neches ponochu 😀 ci musi urobit viac ako jeden ci ake su pravidla 😀 😀 😀