icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor jj to já už nakoupila i na pečení jěště se pozbírají ořechy vysuší a nalouskají a pak už se bude péct 😀 Vříjnu budeme dělat krabici perníku a v listopadu budeme to ostatní 😝 už se těšíme .A jsi šikula máš už dost dárečku, já mám 3 pro Domču a pro Simču celkem 5 😀 😀 😀 aele mají to ve stejné ceně 😀

traktor
7. sep 2010

@brusinka.pusinka ..ja kukam hlavne po aukciach...ale su tam krasne veci...a viem, co deti baví , tak je to jednoduche 😉

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor no to jo Já nemůžu moc malá je malá a to co tam je už většinou máme 😉 , a Domča je 16 letý tomu se už jen tak nedá vše koupit 😉 , ale koupila jsem mu nové hodinky a batoh i na notebook protože ho nosil zvlášť v kufříku tak má speciální batoh a objednala jsem mu roční předplatné časopisu takže mu prní číslo přijde v prosinci 😀 😀 a jěště zajdem koupit asi nové lyže a lyžáky bo mu vyrostla noha má už 46 bléééé snad už neporoste 😝

traktor
7. sep 2010

@brusinka.pusinka
@brusinka.pusinka neboj...poroste 😀 😀 😀 ..tak budete mat krasne vianoce 😉

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor no už by nemusela má ji jak slon i manža má menší nohu 😀 😀 😀 nějak nám moc narostl má 180 cm a 68 kg a nohu 46 to je hrůza 😀 😀 😀 😀 😀 takový čahoun je z něj 😀 😀 😀 😀

traktor
7. sep 2010

http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2325243 , http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2305056 ,http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2324696 toto ma miska zatial...hracky su uplne ako nove, az som prekvapena...a nasa miska ona miluje vsetko tohto stylu..ma toho strasne vela, tak rozsiri svoju zbierku 🙂 ..a mam trosku vycitku , ze aukciove..ale tak niet tolko peniazkov na nove a radost bude aj tak a mozem im dopriat viac 🙂

traktor
7. sep 2010

@brusinka.pusinka ach brusinka..tak to mas chlapa ako hora...si ho poziciam, ked budeme zdobit stromcek, nemusim vytahovat rebrik 😀 😉

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor no to je paráda to bude radosti 😵

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor jasně pošlu my máme stromek 220 a na špici dosáhne teď už on 😀 😀 😀 a už se těší jak bude zdobit se Karamelkou😀

traktor
7. sep 2010

http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=2464481 matkovi sledujem toto..uvidime kam pojde cena....jeden uz mame doma ale to je patkov, este stale na nom jazdi aj ked pokrčený , ale jazdi...a to by nebol traktor , keby nemal traktor 😀 😀

traktor
7. sep 2010

@brusinka.pusinka 😀 😀 😀 ...ze kto nas cita....u nas uz vianoce 😀 😀

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor no ten traktor je skvělýýýý 😵 😵 😵 😵 😵 to by se líbilo i u nás naší malé sice má Tatru řádně vytíženou ale traktor je traktor 😀 😀 😀 A no a za chvíly jsou tu ani nemrkneš a já si je raději pak beze schonu užiji a vychutnám 😝 😝 😝

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor a navíc už mám jen 58 kg tak klidně zase můžu něco nabrat abych měla důvot to zase schodit 😀 😀 😀 😀

nina41
7. sep 2010

Ahojte 😵 😵 😵

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@nina41 ahojky jak je Ninuška jak se cítíš zlatko naše? 😉

traktor
7. sep 2010

@brusinka.pusinka tak ja mam viac..a aj tak naberiem ale neriesim, budem riesit po vianociach...vsak to by bolo aby som si ja na vianoce nedopriala..to bude mnaaaaaaaaam 😀 ..a tatru mame , som kupila pod stromcek a ty..ona asi sama vysla z tej skrine...bo matko sa na nej uz vozi 😀 😀
@nina41 ahoj 🙂

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor no my šli koupit panenku a odešly s Tatrou 😀 😀 😀 😀 fajné tatra u vás sama si našla majitele 😝

brusinka.pusinka
7. sep 2010

kuk malá jak si hraje se zatlokavačkou 😀

traktor
7. sep 2010

@brusinka.pusinka 😀 😀 ..no lucim sa na chvilku, ideme do mesta..len matko este spinka...tak ho budem musiet zobudit...len musime ist, lebo baby maju zoznam, co treba do skoly...tak zatial pa

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@traktor papa a dobře nakup 😉

nina41
7. sep 2010

@brusinka.pusinka ešte ma to velmi boli,vôbec to neprechadza,zajtra mi končia antibiotika.

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@nina41 tak přeji brzké uzdravko sluníčko a žádnou bolest 😉

ani3012
7. sep 2010

baby ,mne je nejako blbo...sa mi točí hlava ,ale jak ! to som ešte namala 😕 asi zlý tlak.

@brusinka.pusinka nad tým som aj ja premýšľala,to našej Evičke kúpiť. Ona je taký zbojník,tak búchanie by sa jej páčilo. A krásne copíky ma Simonka 😵 😵 😵

@traktor Ivanka,veľmi pekne ti ďakujeme za darček,bola som veľmi milo prekvapená,ale to si nemala 😠 ale aj tak si zlatá 😵 😵 😵 😵 som na obed našla lístok v chránke a keď som videla odkiaľ tak 😠 ale Evička 😵 😵 😵 😵
Jej prvé fotky s našou bábou Ivankou. Aj taštička je COOL ,bude frajerka 😎

@nina41 a chalanom sa chce vstávať do školy ?Maťka máš v škôlke alebo doma ?

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@ani3012 Evička je supr krásnou lalinku máte 😵 😵 😵 😵 a jen kup malou to nesmírně baví už tu tluče 2 hodiny

ani3012
7. sep 2010

@brusinka.pusinka to sa s tým ešte stále hraje ? 😀 No mm bude mať tiež radosť 😝 😀
a bábu sme dostali od Ivky 🙂

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@ani3012 stále tříská stále tříská. krásná lalinka manžel si hraje s ní 😀

ani3012
7. sep 2010

tak máš dvojitú radosť 😀 a čo Dominik? Škola dobre ?

ani3012
7. sep 2010

a ešte som chcela úpravu váhy 9270 gramov máme -som zle sestričku počula,ale tak ma písané v očkovacej knižke. 😎

@brusinka.pusinka u vás vigantol sťahujú tiež ? Mali by tuším po celej EU.

brusinka.pusinka
7. sep 2010

@ani3012 no Domiš je ok ve svém živlu momentálně zpracovává fyziku na olimppiádu 😀
Nevím jestly stahují musím se optat doktora

ani3012
7. sep 2010

@brusinka.pusinka som ti to našla :

7.9.2010 15:07:20)
Dobrý den,

máte pravdu, na Slovensku probíhá stahování z úrovně distributorů.
V ČR je celý případ v jednání, ale dnes by již mělo být vše uzavřeno a vydána zpráva o stahování v ČR na webových stránkách SÚKL.

S pozdravem Lucie Janíková

Ing. Lucie Janíková
Vedoucí hodnotitel závad v jakosti léčiv

A to Dominik je taký šikula ? Tak nech sa mu darí 🙂 Kedy ju budú mať ?