Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
mam vybrate na zajtra, este je trosku zamrznute? nevadi?ved aj kusatka sa davaju do chladnicky, ze? 😀 😀
😀 😀 😀 aspon usetrim, ved stehienka mame doma sale, najprv ich dam matkovi obkusat, potom ich zapeciem a budema mat aj my....ze 2 v 1 😀 😀 😀 😀
čaute čaute, sa hlásim, mm a syn išli do Blavy na futbal, Samko je u starkej a my ženy sme domkáááá 😀
rei, áno, úplná pohoda, asi skočíme dakde na disku 😀
a aké máš lehátko? tiež nad tým uvažujem
roztopim maslo, rozrezem na polky banany a opeciem z oboch stran kym uplne nezmaknu, posupem trochu cukrom, grankom, nech sa rozpusti v masle....inac sa este predtym maju poliat konakom a flambovat trochu
ozi, ja mam vacsie chute celkovo.....ja kebyze nie maly tak zerem jak prasiatko, fakt
sladke? Co? Kde? ja uz neviem co by som do seba spratala 😝 😀
aj mam pocit ze sa to na mna lepi v nespravnych partiach... a ze pocs dojcenia sa chudne... no neviem 🙂
už som tu
majkas, ja som na tom podobne, mám stále 4 kilá ako po pôrode 😝 , predtým to šlo dole samo, teraz nie 😠 , asi je to už vekom 🙄
ja mam stale 5kg navyse 😠 a to som akoze az tak vela pocas tehu nepribrala (15 kg)...
prvych 5 islo dole hned po porode s babom, potom dalsich 5 postupne a tych zvysnych je furt niekde na mne. teda aj konkretne by som vedela kde 😀

uz letim..... 😀 😀 😀