icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

majkas
5. sep 2009

dokelu aj so susedom... 😠 😠 😠
pravidelne kazdy vikend musi vrtat a vzdy vtedy ked mala spi.... a teda uz nespi
idem ju nejako skusit este ukolisat, ked sa mi to nepodari tak papa

wydata
5. sep 2009

no ja som na tom stejne, takze vekom o isto nie je... 😅
jejda dnes mame zasa jeden z tych uplackanych a nespavych dnickov, uz by mohla hajinkat....aspon hodku...

zuzzii
5. sep 2009

Caute kocky,
cakam, ze ked som tu ja zas tu nikto nebude 😀 ...
Dnes kralujeme s Oliverko sami doma, dali sme tatinovi prvu priepustku na noc nech sa ide uvolnit, tak som zvedava ako bude...
Teraz cakam, mal by sa uz cochvila zobudit tak ideme kupkat a papt...

O kilach mi ani nevravte ... od porodu +4kg a vsetko na bruchu 😠 a to je este to brusko take pevne s vystupenym pupkom, ze vyzeram ako tehu...

mifinka
5. sep 2009

Ahoj kočky 🙂
že řešíte ty kila, tak kapke provokace, já to co přibrala mám už dole 😝 možná už i něco navíc, ale mě to neuškodí.. Ono to bude asi i tím, že jsem se mohla sladkého užrat, každý den musela být tatranka minimálně jinak skaženej celej den, a ted nejak nemám na sladký chutě.. A taky naše tůry přes město, to taky udělá svoje. Ba se i dokonce vlezu do všech bund, triček, kalhot... 😀 😎 máte mě rády že?
Jinak Majkas můžeš být v klidu, vedle mě bydlí taky takový exot. A nejradši vrtá v neděli po obědě... A pod nama bydlí blb, který furt kašle (ale fakt nechutně), chrchle, smrká z okna a ještě tříská do parapetu (třeba je na trávníku před barákem pták nebo zajíc co nám tu lítá... ) Takže si myslím že na tom ještě nejsi tak špatně 😉

zuzzii
5. sep 2009

mifi tak to sa mas 🙂 mne tiez kazdy hovoril, ze to zhodim, no ale akosi sa to na mne drzi.. ale ved este je casu a uz aj cvicit som zacala tak uvidim...

U nas je tiez vrtanie na vikendovom poriadku, ale nastastie je maly maximalne oddolny voci vsetkym tymto zvukom a spi pri nich jak dudek 😀 jedine co mu vadi je zosivacka na papier heh

voskovka
5. sep 2009

ahojte...k tym očkovaniam....ja som musela dať maleho očkovať proti rotavirusom lebo sme stravili nejaky ten den v nemocke a navyše mame doporučene byť očkovaný lebo ma stale problemy s hnačkami...
ja som dnes vyčerpana-asi mam zapal ucha a bolia ma zuby...kuuurna...to bude noc... ☹

ozi
5. sep 2009

zdravím, som tu zas, malá okúpkaná, napapkaná a už aj búva 🙂

teda denný režim nemáme žiadny, spí katastrofálne, ale niet sa čo čudovať, zakaždým ju niekto z tých mojich šintrov zobudí, ale zato večer zaspí krásne okolo ôsmej a budí sa okolo tretej a potom šiestej a hlavne spí tvrdo, ani sa nepohne, čomu som rada, lebo ja mám taký slabý spánok, že by som hneď bola pri nej, ale klop-klop nech jej to vydrží

a volala svokra, že Samko sa pýtal už o siedmej do postele a teda spí, no a doma v poslednej dobe buntoší aj do desiatej a nie a nie zaspať 😝

ozi
5. sep 2009

voski ☹

reilyy
5. sep 2009

voski ale tvoj maly mal predsa hnacky z alergie na kravske mlieko, ci nie?

ozi
5. sep 2009

jedným očkom budem tu a druhým budem kukať futbal 😀 , dúfam, že vyhráme a zase sa nezľakneme tej šance

nina41
5. sep 2009

Ahojte

Vosky ked ťa bolia zuby aj ucho ak maš doma nasivin -nakvapkaj si do uši a daj si vatu,mna ked bolia zuby pomaha len toto.

reilyy
5. sep 2009

idem chrapken, pa bambule 😉

voskovka
5. sep 2009

no nakoniec že nie...nikto nevie čo mu je...lebo hnačkoval krvou aj po nasadeni toho mlieka....
takže sama neviem...nema zatial žiadnu diagnozu....
a neviem čim to je...ale v stredu bol zaočkovany hnačkoval do včera doobeda a večer a dnes cely den nič....tak som zvedava...

ozi
5. sep 2009

rei pá, dobre sa vybúvaj 😔

reilyy
5. sep 2009

? akoze tu alergiu si len tipli? predsa sa musia urobit na to vysetrenia, nehadzat diagnozy len tak z brucha 😕 ja uz tomu nerozumiem...no nic, spim, bru vsetkym

voskovka
5. sep 2009

reilyy-bez komentara k postoju istych ludi....nejdem to tu rozoberat ak by nahodou nečitali...

nina41
5. sep 2009

Vosky aj môj Maťko -3r. minule hnačkoval a mal v stolici krv,všetky vyšetrenia boli negativne,ale doktorka povedala,že mohol mať prechladene črievka

lucim
5. sep 2009

rei test na ABKM sa u dojciat robi expozicnym testom, bud jednoduchym, alebo dvojitym, aj l intoleranciu laktózy checknu.
Neexistuje žiadny jednoznačný spoľahlivý diagnostický test na potvrdenie
potravinovej alergie ako aj alergie na bielkovinu kravského mlieka. Základom
diagnózy je aj anamnéza a podrobný popis príznakov. Zlatým štandardom
diagnostiky je dvojito-zaslepený, placebom kontrolovaný expozičný
test. V diagnostike sa používajú kožné testy a laboratórne vyšetrovacie
metódy (dôkaz špecifických IgE protilátok a bunkové testy).

vosky este stale ste neboli u detskej gastroenterologicky?

existuje este aj mlieko, , ktore je tvorene aminokyselinami, nie stiepenou kravskou bielkovinou.

inak cauteeeee

voskovka
5. sep 2009

chodime ku alergologičke...a čo sa tyka gastra-tam nas nik neposlal ani nič podobne...
oni nam povedali že vysledkom krvi nič neurobime-kedže može byť dvojity vysledok-môže byť pozitivny,ale dieťa nemusi byť alergicke a naopak......

battole
5. sep 2009

sa mi paci, ako vsetky pekne poctivo pisete miery svojich deticiek, ale napriek tomu som stale v smutku, lebo sa mi vidi, ze moja malo pribera, akurat, ze velmi rastie do vysky v porovnani s ostatnymi co tu pozeram. Takze asi budeme vysoky po ockovi a mamicke.... 😀

traki: nasa malicka si cmula celu pesticku ked nema cumlik, ale ked jej ho dam, tak cmula cumlik,...nepriklada som tomu ziaden doraz zatial, lebo to nerobi ani pravidelne a nema to ani suvis s hladom. A co sa tyka slin, tak aj nasa ich vela vypusta vonku, dokonca sa nekedy stane, ze ich nevie prehltnut a potom sa zacne dusit....

primarka v saci nam hovorila, zeby jej trebalo podrazat jazycek, lebo budem mat v buducnosti problem. a hovorila, ze teraz by sa to mohlo prejavit tym, ze si jedlo nebude vediet posunut do hrdielka. Tak rozmyslam, ci predsa tie sliny s tym nesuvisia...
a zistila som, ze ked sa nepodreze jazycek, potom mozu byt problemy s recou...

co vy na podrezavanie jazycka?

otazka: mozem papat banany?, granko som uz zistila, ze nemozem. a co kysle mlieko?, slahacka?,

k tomu chudnutiu...ja som pribrala 20kg, porodom zislo 10kg potom este 3 a zvysok si stale drzim,...necvicim, lebo sa mi ani nechce, ani niet casu a ani sily...a to by som mala zacat uz aj spievat...och to bude tazke...dych nula bodov

battole
5. sep 2009

voski: dik za IP

lucim
5. sep 2009

vosky mam dojem, ze adamkovi nieco nefunguje pri traveni a vylucovani. cize spada to do kompetencie detskeho gastroenterologa. a dojcenskou vyzivou podrobne, ako aj problemami s TRAVENIM, sa zaoberaju viac oni ako alergologovia. fakt. a ta v martine je velmi velmi dobra odbornicka. vypytaj sa tam.

zuzzii
5. sep 2009

LUCIM AHOOOOOOOJ 😉

tak mi uz sme okupkany, napapany a snazime sa zaspinkat.... pisem jednou rukou lebo druhu mi drzi maly a nie a nie pustit 🙂

vosky juj babula na teba sa furt nieco lepi ☹

ozi
5. sep 2009

batt, banány a kyslé mlieko áno, aj šľahačku

battole
5. sep 2009

ozi: ja som vypila pred troma dnami a mala celu noc nespala a od vtedy ani nekakala.....tak rozmyslam, ci to mohlo by z toho

ozi
5. sep 2009

fúha, ja toto papám stále, teda okrem šľahačky, tú nemusím, ale ono to je asi individuálne, každé bábo toleruje niečo iné, musíš len pomaly skúšať, a čakať na reakciu, ja už papám tretí deň paradajky a zdá sa že je to v pohode. A kakať nemusí dojčené bábo aj 10 dní.

lucim
5. sep 2009

zuzziii ahoooj 😉

a este som chcela toto : nech zije REi, REi na hrad, hurrrrrraaaaaaaaaaaaa 😀

zavadzajuci clanok a fantasticka reakcia , uplne suhlasim co rei napisala o ockovani . rei, mas dar slova, vies sa krasne rozhorcit a mas kopec veci v hlavke ako v encyklopedii (a vies vyhladat) sikulka nasa múdra mudra. 😵 cmuuuuk ... rano si to precitaj. 😉

batt my zase proberame privela .... a vobec, nechodite na prevazenie? nekonzultujete to s lekarkou? iba sa sestricka vyjadrila? co tak pokecat si s laktacnou poradkynou, vygoogli si, su strasne mile a sikovne a vedia vela o detickach. 😉 tu pisu kolko by vraj dieta malo tyzdenne pribrat... my sme daleko nad. http://www.kojenie.sk/co_robit_ked/tabulka_hmot...

majkas
5. sep 2009

ahojte,

malinka sa snazi zaspat v postielke, cmula dudlik o dusu az do obyvky pocujem 🙂

batt ja pijem acidko kazdy den, a v pohode, slahacka podla mna ok a banany mozu zapekat, aspon pokial viem tak sa odporucaju pri hnackach na stiahnutie stolice. ale nie su zakazane. ja si sem tam dam, pripadne skor mixujem v mlieku na kokteil

lucim
5. sep 2009

a vobec, dieta mi spi v posteli bez krutenia. predvcerom od 22, vcera od 21 a dnes od 20. 😀
som zvedava o kolkej rano bude chciet kadit s pomocou. dnes to bolo 5:45 😒 🙂

zuzzii
5. sep 2009

baby a je tu niekto kto uz nemoze kojit?