Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
traky mne nastastie balicky posielaju dost rychlo, ale ked meskala hrazdicka, ver mi, ze aj ja som vykukala a po par dnoch volala. 🙂
lu...to je sranda a můj mě tam spíš táhne co kdyby tam něco krásného pro Karamelku naše 😀 😀 Minule kukal na capáčky a jedny samozřejmě koupil 😀 😀 😀 😀 l
som chcela tocit mateja, tak krasne sa hral v postielke/ uz hrape 😀 /, no nemozem mu to urobit...je botkovany ze az, cela tvaricka....
ahojte bambulky Miška zalomila tak som využila chvilku a došla kuken mame sa fajn ,len ja som večne chora Mimi ma 5kg a 61cm tešim sa ,že pekne prospieva aj s nutrilonu 😀 včera ju mala svokra celí den tak som si super odychla.Dedkovci su hotovy snej tak nech si ju aj ony užiju 😉 krasne sa na nás škeri v noci pekne hajka papme iba raz od 9tej taha do 3tej a potom stavame az o 6,7 takže pohoda zatial ! 😀
lu este ze pripominas, dnes som natocila video , idem skusit supnut
cau zuzi..... este ze miska je taka chapava a je dobrucka, aby sa mamina vyliecila ... a ako je to s tebou? uz lepsie?
cau luci no dík za opytanie je už lepšie ,ale zas mam angínu takže total oslabena imunita 3tie ATB za posledne 2 mesiace ,ale kašlat na mna hlavne ,že Anula je v poho zajtra sa kedy stretavate v Auparku ?
super tak to sa tesim kolko nas tak orientacne ma prist ... boooozeeee tolko drobcekov pohromade. Ozik a beriete aj mangelov?
zuzi, ty to mas dobre zariadene, 2 mena...az teraz som si vsimla 😀 , najprv ze miska a potom ze anula...ja ze o com to ta baba pise... 😀 😀
josi, tak ti to dobre preslo 😉 , teraz je vsade nejak vela chorych, to bude tym ochladenim...
no hej može si baba vybrat Anna ide zas do mody tak dufam ,že mi to nebude vyčitat 😀 Ale je to kvoli tomu ,že mužova mamina bola Anna 😵 a už nežije tak nejaku tu uctu k nej ,ale aj tak to bolo prve meno ktore ma napadlo v pre dievčatko tak sme to takto spojili a myslim ,že to znie aj celkom zaujimavo 😝 😀
chcem video, chcem video.....lucim svihni si nech mam na co kukat 😀 .....teda nie naco, ale na koho - na krasavca mateja 🙂
Traky já si to zavinila sama byli jsme na chalupě umyla jsem si hlavu ajěště s vlhkou jen¨m šla na zahradu obrat kukuřici a okopávat skalku 😠 tak jsem se nastydla 😀 No prostě ťulpas 😀 😀 😀 😀 ale medícina naší staré babinky zabrala supr 😉
josi, ked ty musis byt stale v pohybe , co? skoda premarneneho casu, kym schne hlava, ty musis vyuzit kazdu minutku....ze? 😀 😀
jaaaaj, video? som telefonovala ... uz na to idem 😉
je to o 3 tej, to stretko, zuzi a ja draheho nakoniec neberiem, chhce dokoncovat altanok doma , takze ideme sami .... a myslim ze vacsina kociek pride bez mm, tusim 2 s mm.

lucim a pre mna je vies co najhorsie, ? ked nieco objednam cez net a musim na to cakat, potom len kkam z okna ci mi postarka daco nesie, ci nie? 😀 😀 ale ja uz viem s coho to mam, to je tych 13 rokou doma....