icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

ani3012
19. sep 2009

ozi,inak sme mohli založiť novú tému ako napr.Stretávka júlovčatiek 2009. Tam by človek nemusel hladať a boli by viedieť pripravované stretka nielen v blízkosti BA ale aj KE a tak

battole
19. sep 2009

ozi: ja to tu vobec nestiham citat a teda ani necitam, iba ked sa pripojim, tak to co popiseme. neda sa mi...
ani: a kolko vas bude?....ako naposledy s bruskami? 😀

battole
19. sep 2009

ideme cvicit, prebalit, nakojit a potom vonku, dnes sme este neboli 😢

battole
19. sep 2009

papa

ozi
19. sep 2009

áno, to je dobrý nápad

ani3012
19. sep 2009

podľa posledných inf. by nás malo byť cca 15 kusov 😀
Ale dlho som tu nebola,len som chcela vedieť,či to platí a tak.

ani3012
19. sep 2009

a ja som do Senca nemohla,takže sa teraz teším jak sviňa javascript:addEmoticon('😅','vBody')

ozi
19. sep 2009

my sme dnes na balkóne, maximálne oddychujem

batt,pápá

ozi
19. sep 2009

nabudúce bude v BB 😉

ozi
19. sep 2009

no idem aspoň požehliť, lebo ma mrle žerú, som nezvyknutá nič nerobiť

brinzulka
19. sep 2009

jej bambule...uz cestujete...pekne fotte...sa pozdravujte....a uzite si to...aj bambuliatka malinke.. 😵

wydata
19. sep 2009

ajojte, ale sme mali zasa nocku...jednu z tych dlhsich...sme ne a ne spinuskat...
sme sa hodrkali po byte...asi sme nejako nachladli pokasliavame trosken a aj soploskujeme a kejchame..nechapem to...mala som totiz pocit ze ju naopak az moc naobliekavam... 😅

reilyy
19. sep 2009

wyd, asi to ma z toho, naobliekas, spoti sa, a staci len trosku pri prebalovani chladnejsi vzduch a uz je chora....
brin sevas holka, co si dobreho piekla tentokrat vecer? 😀 makovy kolac mi chyyyyyba, posli kusok 😉

wydata
19. sep 2009

hmmm rei asik mas ozik pravdu..
prave sa zobudila na balkone hajinkala...
idem si ju vymuckat..
paps

inneska
19. sep 2009

ahojte 🙂 dnes sa hlásim prvý krát....

babulky na stretku, myslím na vás 😉 dobre sa zabavte aj za nás, čo sme nemohli prísť 🙂

wydata
19. sep 2009

no nam to asi tiez dneska nevide ☹
neplanovana navsteva - teta z kosic(mamina sestra) sa samopozvala 😒

inneska
19. sep 2009

wyd...no škoda, že sa nestretneš s babulami ☹ teta sa mohla inokedy samopozvať 😒

brinzulka
19. sep 2009

mm uz siel svadbovat...vecer kniznica...ja uvidim, co chlapci....ako mi daju volno....

brinzulka
19. sep 2009

rei...dnes som sa zmohla na zem.kasu a polievku...zajtra masko na prirodno...akoze panvica sol a prso sa udusi-tazke prirodno 😀 😀 😀 A mam pokoj....ale, co pondelok...samosapozveme do CR?

reilyy
19. sep 2009

brin, samopozvi sa a navaris nam 😀 teeeeda, prso tolko prirody este nevidelo ako u teba na panvici 😝

brinzulka
19. sep 2009

😀 😀 😀

inneska
19. sep 2009

my dnes francuzáky...a tomato polievka...zajtra?? hm....asi fašírken spravím, zemiaky(kúpili sme celý meter 😀 ) a uhorka šalát 🙂

traktor
19. sep 2009

ahojte, ....a mi mame kreeeemes ,2 plechy.....kto si daaa? 😀 😀 😀

brinzulka
19. sep 2009

mnam
inak ma napadlo..pecienku sme davno nedusili

brinzulka
19. sep 2009

som cez tyzden...masove gulky v paradajk.omacke..lenze vyprazala som syr, pozerala na davida ako sa hra s plastelinou...supala zemiaky a hupala nohou andriska a sa mi to pripalilo...baby...taky strasny smrad ☹ ...musela som to vyhodit a hrniec nevieme doteraz vydrhnut...mm ho dnes skusal uz aj spachtlou

traktor
19. sep 2009

brin to ste sa dohodli s ven, aj u nej skoro horelo.... 😀

brinzulka
19. sep 2009

😀 😀 😀
inak mam najnovsie kojenie v buse medzi pubertakmi...na jazerach v bufete a vo vlaciku skakajucom po spomalovacoch...ale vsetko v nosici...tak nic nikto nevidel 😝 😉

brinzulka
19. sep 2009

trak...co takto pri nete? Aj vy mavate upratovaci maraton v sobotu?

traktor
19. sep 2009

aj u nas sa upratuje v sobotu, ale kedze nas je vela, kazdy upratuje svoju izbu takze pohoda, stihla som i upiect, navarit.........dalsia vyhoda mat viac deti 😀 😀

brinzulka
19. sep 2009

🙂 u nas doma sa nakupovavalo...potom chalani sli s tatom do zahrady...mama varila a ja vysavala a umyvala...
ked som sa vydala, ze ziadna upratovacia sobota nebude....a uz je! kolko veci, co som nechcela mat ako u nas doma zavedenych uz mame v harmonograme