icon

Júlovo - červencové slniečka 2009

adka12
15. aug 2009

Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵

brinzulka
19. sep 2009

inak aka som ja mazana rozmaznanica...mm ide pit a zobral davida vyvencit a mne ma priniest pizzu ...budem sa tu nadajat vineou a pizzou

reilyy
19. sep 2009

zeby som sa pridala? mam v mrazaku jednu ristorante 🙂

brinzulka
19. sep 2009

daj ...a ta smotana, co s nou?...ja pijem akurat acidko po zaruke....

reilyy
19. sep 2009

😀 😀 😀 ta mne hovoris nejest a ty pijes acidko po zaruke???? 😀 smotana je este na linke, s vanilkovym cukrom

anavi85
19. sep 2009

ahojte,
tak my sme boli na vinobrani kvoli fotkam a hned sme aj isli domov, ale kupila som si burcak, tak mozem vecer pri teke trosku cuckat 😀

traktor
19. sep 2009

brin jeeeej, a ten pohlad-mamaaa, co mi to robiiiis 😀 😀 😀

brinzulka
19. sep 2009

😀 Ale ved to je ine 😀 😀 skysnute viac, ci menej....inak ma vycape mm po riti...ke dpride..tak som skopcila foto...ze neeeeeeem do jedneho adresara...ale na celu stranu...jejda...a nechtiac do fotak.karty zasa adresar z PC

brinzulka
19. sep 2009

ja osm vcera cucla svadobne vinko...sme si ho uvarili....sak ma boli hrdlo a mam nadchu -treba vitaminy

reilyy
19. sep 2009

😀 brin, to si vsetko vies tak krasne odovodnit?? 😝 🙂

reilyy
19. sep 2009

idem kupat

brinzulka
19. sep 2009

sak len trochu...nepotrebujem maleho opit... 😀

inneska
19. sep 2009

nečakane sa zastavili známy zo ZA, išli z BA 🙂

traky...my máme 41cm...ma to zaujímalo, bo snorím po čiapkách...velkosť na 1 rok a obvod je 40cm...s ami to nejako nezdá toto http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1330811 ..bude nám to dobré?? asi nie...

inneska
19. sep 2009

pôjdem aj ja kúpať...pred návštevou sa ešte raz pokadil 😀

traky...asi zrejme čiapku kúpim niekde u nás v obchode, aby som mohla odskúšať 🙂

brinzulka
19. sep 2009

ja sa bojim to takto kupit...toto som mala tiez malu dusicku, ci sadne...ale ved bavlna...sa natiahne...
nase slovenske vacsinou sedia...velkostne nesedia z UK next v outlete obchode davidovi hala bala bolo treba odskusat...Tak neviem....

ani3012
19. sep 2009

ahojte dzífčence.Tak som doma z BA.
Bolo fajn,len keby ma tak strašne nerozbolela hlava.týmto ďakujem Lucky,za ibalgin(teraz už môžem).Nepomohol síce úplne,ale aspoň mi ta bolesť nevyvalila oči.Idem malú nachystať na kúpanie a hajají.Aspoň dúfam.Spravila som aj ja nejake fotky,tak keď dopíšem,tak ich tam hneď hodím a dám vedieť,že UŽ! 😀

brinzulka
19. sep 2009

no super...konecne sa nejaka dusa ozvala

traktor
19. sep 2009

ja ciapku kupujem len tak ze vyskusa, inac nie, vsade pisu ine velkosti, tak potom neviem, a niektore ciapky vyzeraju napohlad krasne a ked ich das babu na hlavicku tak vyzera ako trulko 😅 . u nas vo velkych obchodnych domoch su take stanky a tam predavaju ciapky aj slov. vyroby, a maju krasne navyber. a jednu som kupila matkovi aj v tescu spolu s rukavickami / najprv som kupila bez neho a bola som vymenit 😀 /. ja som namerala 43 ale sa pritom vrtel jak divoch, a ani neviem ci som dobre mrala...taze tak...

traktor
19. sep 2009

no ahoj ani, prva uz dorazila ktora bude druha? 😀 😀 😀 no a sup sup s pikoskami...inac ze sa nehanbite takto nas nechat cakat.... 😝

nina41
19. sep 2009

Ahojte maminky my sme dnes krstili 😵 😵 😵

traktor
19. sep 2009

nina tak gratulujeme 😵 😵

traktor
19. sep 2009

ako to dopadlo, risko spinkal ci sem tam mrkol napana farara? 😉

brinzulka
19. sep 2009

prosime si potom spolocnu foto z krstin...asi si umorena, ci?

reilyy
19. sep 2009

no de su foto???????ide mi vyrazit bok od zvedavosti 😝

ani3012
19. sep 2009

no odomňa sa moc nedozviete,lebo som išla už o pol šiestej preč.Chcela som malej kúpiť niečo na zimu.A aj som kúpila ale nie to,čo som chcela 😅

nina41
19. sep 2009

Dakujem,hostinu sme mali u mojich rodičov,krstil ho môj bratranec -prišiel z vychodu je knaz,maly aj plakal ale potom sa smial,prespal cely den.Prišla aj moja babka z vychodu budu mať 80 rokov,prišli vo štvrtok a dnes už išli preč.potom hodim aj fotky 🙂

fibi
19. sep 2009

ahojte, rada som vás videla naživo 🙂 Konečne som sa chvíľu starala len o jedno dieťa, tak som si to užila a pobehala ešte trochu HM a CA a hajde domov. Lujze som kúpila gorále, tak bola šťastná jak blcha 😀
Teším na fotky 🙂

brinzulka
19. sep 2009

prva foto...maxikova mam okrem ineho...a druha lilien sommer? ci ako sa to pise

brinzulka
19. sep 2009

druha