Júlovo - červencové slniečka 2009
Tak vás všetkých srdečne vítam v novej téme. Keďže sme už všetky mamičky a máme svoje drobčiatka pri sebe, nastal čas otvoriť novú témičku 😵
ja nie som na tabletkach ja som na dobrotkach.....sa kotlam ale som stastna....blizi sa zima, nebudem kupovat kabat...sa zahrejem sama 😀 😀 😀
a preco ponich slapes, vsak rozdaj susedovym deckam....in som si o tebe nemyslela.... 😀 😀 😀
ja sa mam dnes tak dobre...zajtra urcite dostanem s dacim po hlave...aby toho stastia nebolo privela... 😀 😀
JA šlapem na tabletkach od bolesti...sa tešim na pondeolk,hnedka idem ku gyndošovi,nech mi nachysta antiku..lebo aj pri prvom som mala prve kramy take bolave že som skoro umrela🙂
a dal mi tabletky a kramy presne na den chodili a trvali presne 5dni...a nemusela som´nič brať od bolesti...
tak mi bolo zle že som sa od bolesti pogrcala,.... ☹
inak ako otvorim ten album?
a vítam babulky zo stretka 🙂
supiš fotečky...závidím 😵 😵 mrzí ma, že som nebola 😒 ani ja som žabku nespoznala 😀
hej na imunitu...sople, kasle, herpes a afty...hes hes potvory...sa mi tu dobre pise...ale asi idem jedno dietko uspat a druhe bude potom so mnou konovat...ak tu bude niekto...
dnes celkom rýchlo erik zaspal 🙂 a pred kúpaním ocikal na durch perinku, deku, až na gauč 😀 aj tak ho ľúbim 😵
ni,jedno dieťa je uložené,ešte druhe a budem prísť 😀
A koľko nás bolo?Ja ani neviem,ale zdá sa mi že suma sumárum 12? Lucka bude určite vedieť.Keď som rátala prvý krát,tak nás bolo sedem ale potom ešte baby prišli
a rei ja som sa aj pokúšala ale z prvých piatich mi prešli iba dve.Vraj moc su veľké a nemám čas ich zmenšovať
Vlastne ani neviem ako,lebo mi ich hneď hádže v programe picaso.Tak hold som trošku blbá na toto.
inak k tomu, čo sa pýtala adka..rodičák vo výške 256€ bol schválený...bude ho dostávať tá, čo dostávala aj materskú...a ktorá nedostávala, tak ho nedostane..ide zase o tých 270 nemocensky poistených dní pre pôrodom 🙂 a po dobu 2 rokov 🙂
mozem zmensit ked budes mat cas mi ich poslat
inn 😀 ze vsetky hospodarske zvierata 😀 😀 si ma pobavila
voski...nejde?? asi budeš musieť počkať na dalšie maminy, ktoré to hodia do koníkovského albumu 🙂

traky,co si davas????aj ja chcem 😀